brett Reputație: 1750 Postat Iulie 3, 2017 Postat Iulie 3, 2017 esti inalta, nu gluma p.s: ce au in cap aia care vor sa fie umiliti, legati s.a.m.d. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 3, 2017 Ud
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2017 esti inalta, nu gluma p.s: ce au in cap aia care vor sa fie umiliti, legati s.a.m.d. Ai fi mirat cat de provocator si interesant ar fi sa ma futi cu mainile la spate...M-a provocat Base pana cautam opere de arta in petele de sange... Daca nici eu nu stiu sa ma distrez... Ii bagaseram un cutit in mana, ai zice ca ar fi oripilat. Duc pe calea cea buna, arta! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Ai fi mirat cat de provocator si interesant ar fi sa ma futi cu mainile la spate...M-a provocat Base pana cautam opere de arta in petele de sange... Daca nici eu nu stiu sa ma distrez... Ii bagaseram un cutit in mana, ai zice ca ar fi oripilat. Duc pe calea cea buna, arta! Stai linistita! Nu am nici un fel de problema cu stilul tau de a face sex, ba cred ca ar fi de incercat, asa de curiozitate, este altceva cu siguranta.😆 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Stai linistita! Nu am nici un fel de problema cu stilul tau de a face sex, ba cred ca ar fi de incercat, asa de curiozitate, este altceva cu siguranta. Cu mine e greu sa te plictisesti! Termin tigara si mai fac o opera de arta... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Cu mine e greu sa te plictisesti! Termin tigara si mai fac o opera de arta... Sunt convins! Daca esti asa de matinala😂😂😂😂 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Sunt convins! Daca esti asa de matinala Daca ea s-a sculat... Nani acum, merge mai bine somnul dupa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Daca ea s-a sculat... Nani acum, merge mai bine somnul dupa... Pai daca s-a sculat....rezolv-o, nu o lasa asa, ca o sa te doara capul.😆😆😆😆😆😆Daca ai rezolvat-o deja, atunci merge nani, dar sa nu te intorci cu spatele......😂😂😂😂 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Pai daca s-a sculat....rezolv-o, nu o lasa asa, ca o sa te doara capul.Daca ai rezolvat-o deja, atunci merge nani, dar sa nu te intorci cu spatele...... Nani pe naiba, am stat cu spatele...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Nani pe naiba, am stat cu spatele... Naspa! Urat din partea ta. S-a dus tot farmecul😂😂😂😂 1
tulda Reputație: 3736 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 4, 2017 Prea multă dosnicie pe aici pe plaiurile mioritice, altfel eu mă simt o.k. , o înghețată nu face nici un rău dis-de-dimineață când încă nu e mult prea cald
tulda Reputație: 3736 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 4, 2017 Niște muzică pentru gimnastica de dimineață când încă nu e mult prea cald https://www.youtube.com/watch?v=mfWb_60lhw0 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 4, 2017 Prea multă dosnicie pe aici pe plaiurile mioritice, altfel eu mă simt o.k. , o înghețată nu face nici un rău dis-de-dimineață când încă nu e mult prea cald altfel va topiti amandoi, la caldura. . Daca ai si niste fete bune, vin sa mancam inghetata.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Naspa! Urat din partea ta. S-a dus tot farmecul Nu incercam sa te vrajesc. S-a dus in... si farmecul. S-a trezit ratiunea care-mi spune ca aveam treaba azi, nu sa stau infipta in unul cu care nu am viitor... Am spume pe mine ce n-ai vazut! In stilul asta o sa ajung din pula in pula cu realizari zero ca fug de realitatea care-mi provoaca sila deja... 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Nu incercam sa te vrajesc. S-a dus in... si farmecul. S-a trezit ratiunea care-mi spune ca aveam treaba azi, nu sa stau infipta in unul cu care nu am viitor... Am spume pe mine ce n-ai vazut! In stilul asta o sa ajung din pula in pula cu realizari zero ca fug de realitatea care-mi provoaca sila deja... Nu sunt de acord cu tine. Nu se stie niciodata ce ne aduce viitorul. 2
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Ai fi mirat cat de provocator si interesant ar fi sa ma futi cu mainile la spate... doar n-o sa refuzi sa fii tinuta cu mainile la spate?te-ai saturat sa-i domini pe barbati!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Nu sunt de acord cu tine. Nu se stie niciodata ce ne aduce viitorul. Crezi ce vrei, sunt la pragul sa-mi iau zilele... M a vedeai ca rad la prostii... incercam sa nu dramatizez. Situatia e grava. doar n-o sa refuzi sa fii tinuta cu mainile la spate?te-ai saturat sa-i domini pe barbati! Buna provocarea, doar ca nu mai tine, nici eu nu stiu ce sa-mi mai fac!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/5a52083f3d8a6ce99cb32ff20ede380c/http://i228.photobucket.com/albums/ee151/pinkgabbercat/assumingcontrol.gif
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Arh, ce placut e sa-mi amintesc de ce sunt sincera... Imi consum resursele pe rahaturi care si-o cer!Cu putina energie stau sa dau in oase... eu nu ma shimb, poate e cazul sa dau ultima lovitura inainte sa dorm si eu linistit...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Ce retardati sunt si... ai tras cat sa fie in plus si aruncat la gunoi.Nu asa ma ridici. Ma ridic eu daca mai pot, am un tanc rusesc incapatanat!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Pe rand! Te-ai cruci daca ai sti ca unele persoane se chinuie sa ma ajute... Nu ma omor acum, mai stau nitel, nu pot omori corpul care a rezistat atata... singurul in care am incredere. E obosit rau.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Public: Sunt o distrusa! Ridica-te in pula mea ca avem treaba!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 S-a descoperit in Africa https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19731790_2147230205605752_6659505606173383907_n.jpg?oh=348eddebf9b6b50da63e889072c5c02d&oe=59C61558
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum