roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Roz...oamenii aceia te cauta pe tine, in Romania. Trebuie să le dai o lectie... dacă nu ai chef sa te prezinți in tara lor unde esti la egalitate sau chiar mai sus decat ale lor.Tu tot bati campii si generalizezi. Tantric nu capat experienta asta s-a intamplat demult.Eu nu am cui da o lectie, pt ca oamenii care imi dejecteaza rahaturi bolnave cu un mare cumul in ultima vreme nu pot fi niciodata clienti de ai mei. Pentru ca nu ii primesc. Si atunci imi risipesc timpul de pomana,avand in vedere ca nu vor deveni din initiativa mea platitori.Ca sa intelei asa mata,dupa limitee tale...Daca te-ar suna bovina si ar prorama o sesiune de dominare cu tine si sar prezenta si s-ar ruga de tine sa-l castrez, ai face-o? El spunand ca iti da oricat. Bine, oricum ai raspunde. Daca l-ai trimite acas sa isi vada de ale sale cu cine o pofti sa-l suporte si apoi ti s-ar mai preznta in aceeasi zi de exemplu ate 4 bovine cu aceeasi replica ti-ar conveni?Acum pricepi sau ai limite personale de intelegere? Tie ti-ar placea sa pierzi timp cu n specimene deopotrivita de bolnave fara rezultate concrete in loc sa iti vezi de oameni si proramari care iti respecta stilul doar pt ca ai un anunt si trebuie sa ii dai the benefit of the doubt unde-i bovine noi care te abordeaza?Acu pricepi sa o tot lalai si aberezi in stilu-ti propriu? Esti obositoare sif inoportuna si iarasi ma plictsesti. Da,stiu tu incerci sa fii dragguta. Mai mut incurci , decat crezi tu ca descurci.Te rog frumos sa imi dai pace mie,ok? Poate treci chucky si ai cu cine te intretine daca ai pofta de palavre Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 Tu tot bati campii si generalizezi. Tantric nu capat experienta asta s-a intamplat demult.Eu nu am cui da o lectie, pt ca oamenii care imi dejecteaza rahaturi bolnave cu un mare cumul in ultima vreme nu pot fi niciodata clienti de ai mei. Pentru ca nu ii primesc. Si atunci imi risipesc timpul de pomana,avand in vedere ca nu vor deveni din initiativa mea platitori.Ca sa intelei asa mata,dupa limitee tale...Daca te-ar suna bovina si ar prorama o sesiune de dominare cu tine si sar prezenta si s-ar ruga de tine sa-l castrez, ai face-o? El spunand ca iti da oricat. Bine, oricum ai raspunde. Daca l-ai trimite acas sa isi vada de ale sale cu cine o pofti sa-l suporte si apoi ti s-ar mai preznta in aceeasi zi de exemplu ate 4 bovine cu aceeasi replica ti-ar conveni?Acum pricepi sau ai limite personale de intelegere? Tie ti-ar placea sa pierzi timp cu n specimene deopotrivita de bolnave fara rezultate concrete in loc sa iti vezi de oameni si proramari care iti respecta stilul doar pt ca ai un anunt si trebuie sa ii dai the benefit of the doubt unde-i bovine noi care te abordeaza?Acu pricepi sa o tot lalai si aberezi in stilu-ti propriu? Esti obositoare sif inoportuna si iarasi ma plictsesti. Da,stiu tu incerci sa fii dragguta. Mai mut incurci , decat crezi tu ca descurci.Te rog frumos sa imi dai pace mie,ok? Poate treci chucky si ai cu cine te intretine daca ai pofta de palavre M-ai nimerit aici... Aceasta-i problema mea, că nu am limite de înțelegere... 😅 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2017 Iar bati campii cu chestii enerice,nicidecum realiste.Esti irecuperabila si nu te dezici sa iti dea omul un deget, sa rezoneze cu tine si tu sa ii iei tot bratul.Poate te simti tu depasita draga mea,eu nu. Insa este firesc sa am nemutumiri statistic vorbind.Conversatia noastra s-a incheiat aici, spun eu Ma intreb unde o sa ajungi cu atata ura in suflet? Tu te-ai intrebat?Nu te-am atacat, e doar faptul ca te-ai obisnuit sa fii atacata... fa diferenta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Poate treci chucky si ai cu cine te intretine daca ai pofta de palavre Pofta as avea,chef n-am )) Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Ma intreb unde o sa ajungi cu atata ura in suflet? Tu te-ai intrebat?Nu te-am atacat, e doar faptul ca te-ai obisnuit sa fii atacata... fa diferenta.Nu te urasc Amada. Nu am simtit ura vreodata pt tine sau alt user.Am probeme mele, ca oricare altul, dar daca ajungeam la asa ceva, recunosteam ca nu mi-era greu.Pur si simplu nu consider ca este cazul sa discutam si consider ca ne putem ocoli cu eleganta. Chiar nu vad ce am aveam de impartit.Fara ura,resentimente sau rea vointa,promit:) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2017 Nu te urasc Amada. Nu am simtit ura vreodata pt tine sau alt user.Am probeme mele, ca oricare altul, dar daca ajungeam la asa ceva, recunosteam ca nu mi-era greu.Pur si simplu nu consider ca este cazul sa discutam si consider ca ne putem ocoli cu eleganta. Chiar nu vad ce am aveam de impartit.Fara ura,resentimente sau rea vointa,promit:) Restect dorinta ta, nu-ti mai scriu. Putea fi o discutie calma, fara imparteli, whatever. 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 17, 2017 Lăsați le. Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Restect dorinta ta, nu-ti mai scriu. Putea fi o discutie calma, fara imparteli, whatever. Da,desigur, insa nu am dispozitia necesara si am mereu reticenta ca un schimb de idei la tine amiabil va inceta sa fie astfel la primele pahare. Adica asa s-a intamplat de n ori. Si pe langa faptul ca nu esti singura care cauta uneori sa provoace cearta cu mine,ci sunt extrem de multi useri, nu am rabdare cu nici unul certaret. Ca esti tu, ca e tata Floare, Vasilica sau Gheorhita, pt mine este acelasi lucru. Nu am de ce sa suport sau sa fiu constant intoxicata cu nervozitatea sau problemele altora, ca apoi incep sa urlu si eu in bulk tu 'cautandu-ma' intr-o parte, alti 2-3 pe alt topic, toti odata i timp real cand eu incerc sa imi vad de ale mele. Si sincer cu mici exceptii prefer dintotdeauna compania si conversatii cu barbati,nu cu femei, fara a fi hater, asa rezonez eu mai bine Iti multumesc sincer insa pentru intelegere,respectarea dorintei si chiar daca te indoiesti eu iti urez tot binele din lume si orice iti doresti tu pt tine Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 17, 2017 Ariel, nu mă pupi?? Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Ariel, nu mă pupi?? Intai sa vedem. Esti cuminte? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2017 Da,desigur, insa nu am dispozitia necesara si am mereu reticenta ca un schimb de idei la tine amiabil va inceta sa fie astfel la primele pahare. Adica asa s-a intamplat de n ori. Si pe langa faptul ca nu esti singura care cauta uneori sa provoace cearta cu mine,ci sunt extrem de multi useri, nu am rabdare cu nici unul certaret. Ca esti tu, ca e tata Floare, Vasilica sau Gheorhita, pt mine este acelasi lucru. Nu am de ce sa suport sau sa fiu constant intoxicata cu nervozitatea sau problemele altora, ca apoi incep sa urlu si eu in bulk tu 'cautandu-ma' intr-o parte, alti 2-3 pe alt topic, toti odata i timp real cand eu incerc sa imi vad de ale mele. Si sincer cu mici exceptii prefer dintotdeauna compania si conversatii cu barbati,nu cu femei, fara a fi hater, asa rezonez eu mai bine Iti multumesc sincer insa pentru intelegere,respectarea dorintei si chiar daca te indoiesti eu iti urez tot binele din lume si orice iti doresti tu pt tine Eu nu te atac, e suficienta prezenta mea sa explodezi, apoi pentru ca raman calma... ma distrez de ce poti scoate... doar nu o sa ma enervez pe nimicuri....Nu dau sfaturi ca sari ca arsa, faci cum crezi.Numai bine si tie! Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Eu nu te atac, e suficienta prezenta mea sa explodezi, apoi pentru ca raman calma... ma distrez de ce poti scoate... doar nu o sa ma enervez pe nimicuri....Nu dau sfaturi ca sari ca arsa, faci cum crezi.Numai bine si tie! Asta numai tu o crezi, nu poti sa imi starnesti nimic, nu imi purta tu mie de grija Maxim poti deveni neplacuta si asta in cumul cu altii,multi, care nu isi stapanesc comportamentul, concomitent.Ca sa nu spui ca-s respingatoare sau salbatica putem dialoga din cand in cand daca in decurs de o luna sa spunem nu mai ai accese de nepolitete cu absolut nimeni, si izbucniri in genereal, din cate voi capta eu ca doar nu vad tot cu un al treilea,si,bineinteles, daca voi mai fi in zona.Pana atunci, acel bine si tie, chiar daca ma faci sa ma repet! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2017 Asta numai tu o crezi, nu poti sa imi starnesti nimic, nu imi purta tu mie de grija Maxim poti deveni neplacuta si asta in cumul cu altii,multi, care nu isi stapanesc comportamentul, concomitent.Ca sa nu spui ca-s respingatoare sau salbatica putem dialoga din cand in cand daca in decurs de o luna sa spunem nu mai ai accese de nepolitete cu absolut nimeni, si izbucniri in genereal, din cate voi capta eu ca doar nu vad tot cu un al treilea,si,bineinteles, daca voi mai fi in zona.Pana atunci, acel bine si tie, chiar daca ma faci sa ma repet! Tind sa apar cei la nevoie... fie ca nu prea am avut parte...Nu te rog sa ma ierti cum esti obisnuita, fii cea logica, mi-ar placea, dar iar e alegerea ta.Repet: Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 ...Dulcico, sper că ești ok! Toate bune, Amada 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 Asta numai tu o crezi, nu poti sa imi starnesti nimic, nu imi purta tu mie de grija Maxim poti deveni neplacuta si asta in cumul cu altii,multi, care nu isi stapanesc comportamentul, concomitent.Ca sa nu spui ca-s respingatoare sau salbatica putem dialoga din cand in cand daca in decurs de o luna sa spunem nu mai ai accese de nepolitete cu absolut nimeni, si izbucniri in genereal, din cate voi capta eu ca doar nu vad tot cu un al treilea,si,bineinteles, daca voi mai fi in zona.Pana atunci, acel bine si tie, chiar daca ma faci sa ma repet! Roz...de ce minti? ☺ Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Roz...de ce minti? ☺Ce te-a apucat femeia lui Dumnezeu acum si ce mancarimi te trec?La ce faci referire anume ca iar esti pictisita si te insinuezi nopotrivit?Minciuna este contrar firii mele,ia cuvanta daca ai incep,dar cauta sa intelegi ca intreci masura si s-ar putea sa intorc foaia cu tine daca delicatetea te face lepra Ascult Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 Pofta as avea,chef n-am ))Tocmai citeam chestia aceasta si imi aduceam aminte cum imi placea sa observ când eram mica, pe un unchi de-al meu care in discuții, formula câte o expresie de acest gen, care rupea filozofiile in două... Si eu tot pandeam ca bleaga sa vad ce se întâmplă cu inteligentii ceilalți din jurul lui. Crapă sau... Dar nu era nimic fuck! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 Ce te-a apucat femeia lui Dumnezeu acum si ce mancarimi te trec?La ce faci referire anume ca iar esti pictisita si te insinuezi nopotrivit?Minciuna este contrar firii mele,ia cuvanta daca ai incep,dar cauta sa intelegi ca intreci masura si s-ar putea sa intorc foaia cu tine daca delicatetea te face lepra AscultCe anume asculți? Intoarce-o si spune... Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Ce anume asculți? Intoarce-o si spune...E clar ca tu nu ai ce face femeie si simti nevoia sa indrugi verzi si uscate doar de dragul a nota inca o 'memorabila' replica.Mie-mi este evident ca tu cu vorba buna sau pusa la punct nu iti vei vedea de treburie tale si nu vei sta in banca ta, avand limite reale in a intelege cand intreci masura.In virtutea acestui fapt nu iti permit sa ma mai plictisesti si te poftesc cu sau voia ta pe lista personala de ignor. Nu am de ce sa imi bat capul cu tine si sa imi irosesti timpul aiurea. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 E clar ca tu nu ai ce face femeie si simti nevoia sa indrugi verzi si uscate doar de dragul a nota inca o 'memorabila' replica.Mie-mi este evident ca tu cu vorba buna sau pusa la punct nu iti vei vedea de treburie tale si nu vei sta in banca ta, avand limite reale in a intelege cand intreci masura.In virtutea acestui fapt nu iti permit sa ma mai plictisesti si te poftesc cu sau voia ta pe lista personala de ignor. Nu am de ce sa imi bat capul cu tine si sa imi irosesti timpul aiurea.Nu-ti bați capul cu mine...caci e clar ca tu nu ai ce face. In concluzie erai plictisită deja...fără intervenția mea. Dar... Vorba bună o am dacă nu ai observat până acum...nu stau s-o cersesc de la altii. In concluzie ai atentie unde pui punctul. Căci... Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 tantrico, da-i o ciocolata kendrei, sa va impacatinu vrea sa recunoasca, da' e curva mare Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 tantrico, da-i o ciocolata kendrei, sa va impacatinu vrea sa recunoasca, da' e curva mareLas' că o să îi dea un băiat drăguț. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Las' că o să îi dea un băiat drăguț. adminu i-a dat cu sutu. a devenit lesbiana acum Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 17, 2017 adminu i-a dat cu sutu. a devenit lesbiana acumDeocamdată...nu cred că are sanse sa devină lesbiana. Mi-ai dat o idee, smecher. ☺ Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Deocamdată...nu cred că are sanse sa devină lesbiana. Mi-ai dat o idee, smecher. ☺ zi-o Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum