n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2017 Ce misto e sa ai ocupatie... Psihica - a papat ceva creierul meu zilele trecute, ii dau si de luni ca disperat mai era dupa info... Fizic - am facut febra musculara! Inca ma mai enerveaza 2 creaturi... But who cares?! Dupa niste ani de stres continuu, fara pauze, puscarie si spital... E mizilic! N-am fost intr-o forma ca acum... Ia orice experienta rea si transform-o in puterea ta, vezi daca mai poate cineva sa-ti stea in cale... 3 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Ce misto e sa ai ocupatie... Psihica - a papat ceva creierul meu zilele trecute, ii dau si de luni ca disperat mai era dupa info... Fizic - am facut febra musculara! Inca ma mai enerveaza 2 creaturi... But who cares?! Dupa niste ani de stres continuu, fara pauze, puscarie si spital... E mizilic! N-am fost intr-o forma ca acum... Ia orice experienta rea si transform-o in puterea ta, vezi daca mai poate cineva sa-ti stea in cale... "Munca e frumoasă ca femeiaEvident, la vârsta a 3-a")))Ce m-a 'nervat și pe mine "giolgau " ăsta Până i-am zis-"ba, da' tu începi sa ma enervezi."Are un talent de a se stresa ca prostul.) 2 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 22, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iulie 22, 2017 https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20155914_1896497070599679_3931043532449176236_n.jpg?oh=0b457cf25f23eb61b166fae517ab7d17&oe=5A0BFB5B :350x 8 19 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 22, 2017 https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20155914_1896497070599679_3931043532449176236_n.jpg?oh=0b457cf25f23eb61b166fae517ab7d17&oe=5A0BFB5B :350x Mai ai pana la 100 de mii ...de ani am vrut sa zic 12 11 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2017 "Munca e frumoasă ca femeiaEvident, la vârsta a 3-a" )))Ce m-a 'nervat și pe mine "giolgau " ăstaPână i-am zis-"ba, da' tu începi sa ma enervezi."Are un talent de a se stresa ca prostul. ) Munca e frumoasa! Ma provoaca, am liber la idei, pot sa dezvolt firma si pe mine... Incredibil ca am gasit asta! Nu stiu despre ce "giolgau" vorbesti, dar in gandirea unora este esential sa te enerveze/frustreze pana la nivelul in care se afla...Asta le da impresia ca sunt mai presus, apoi satisfactia... Looseri.Trateaza ca atare. Nu te implica ca nu e nimic de reparat, asa ies, asa mor. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Munca e frumoasa! Ma provoaca, am liber la idei, pot sa dezvolt firma si pe mine... Incredibil ca am gasit asta! Nu stiu despre ce "giolgau" vorbesti, dar in gandirea unora este esential sa te enerveze/frustreze pana la nivelul in care se afla...Asta le da impresia ca sunt mai presus, apoi satisfactia... Looseri.Trateaza ca atare. Nu te implica ca nu e nimic de reparat, asa ies, asa mor. Munca e frumoasă, da,dar uneori... "Giolgau" e clientul de acum.Se lăuda că știe și el....știe o laie ) Nu prea are răbdare sa vadă "produsul finit" 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Am avut o zi super😃😃😃😃O intalnire reusita cu preferata mea, si am primit si un cadou din partea ei..â¤â¤ 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Ce misto e sa ai ocupatie... Psihica - a papat ceva creierul meu zilele trecute, ii dau si de luni ca disperat mai era dupa info... Fizic - am facut febra musculara! Inca ma mai enerveaza 2 creaturi... But who cares?! Dupa niste ani de stres continuu, fara pauze, puscarie si spital... E mizilic! N-am fost intr-o forma ca acum... Ia orice experienta rea si transform-o in puterea ta, vezi daca mai poate cineva sa-ti stea in cale... la munca? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Buna dimineata Cand unii se cearta ca dracii pe Nimfomane , altii isi beau cafeaua linistiti ca boierii si prefera sa nu mai intre prea des pe aici sau cel putin sa nu mai dea apa la moara la orice tolomac intrand in polemici inutile cu acesta . 20170722_173432.jpg PS: Cat timp am lipsit de pe aici (vreo 3 zile), citesc si un zvon ca @alt muist (ar fi Clona mea (ala care va Minuseaza pe unii si va plangeti ca muierile batute de soarta pe aici ptr. niste rahaturi de puncte de reputatie) Nu fratilor Miky77 se desfasoara de pe un singur cont , iar daca este cazul sa va traga la muian , tot de pe acest cont v-o trage cand este cazul , nu se foloseste de Clone. Asta ca sa stiti pe viitor si sa nu mai lansati zvonuri neveridice pe aici Ești "malborist " ca mine ))Tot rosu... scurt Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2017 Munca e frumoasă, da,dar uneori... "Giolgau" e clientul de acum.Se lăuda că știe și el....știe o laie ) Nu prea are răbdare sa vadă "produsul finit" Munca e de rahat, implinirea sta, cel putin la mine, in reusite.... Bla, bla...Daca nu vede produsul inseamna ca nu l-ai prezentat cum trebuie.... rabdare sau renuntare consta in fler, adica experienta pentru cei care se cred... Mda, psihologia omului din experienta e greu de explicat. Mda... Am 2 sa-mi arate cat de prost explic sau cat de retardati sunt de nu inteleg nici dupa 5 explicatii...Cu toata modestia: retardati! 1 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2017 Agitata si excitata... bleah!Pe maine. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 sau cat de retardati sunt de nu inteleg nici dupa 5 explicatii... Exact de aia m-a 'nervat 1 2 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Buna dimineata Cand unii se cearta ca dracii pe Nimfomane , altii isi beau cafeaua linistiti ca boierii si prefera sa nu mai intre prea des pe aici sau cel putin sa nu mai dea apa la moara la orice tolomac intrand in polemici inutile cu acesta . 20170722_173432.jpg PS: Cat timp am lipsit de pe aici (vreo 3 zile), citesc si un zvon ca @alt muist (ar fi Clona mea (ala care va Minuseaza pe unii si va plangeti ca muierile batute de soarta pe aici ptr. niste rahaturi de puncte de reputatie) Nu fratilor Miky77 se desfasoara de pe un singur cont , iar daca este cazul sa va traga la muian , tot de pe acest cont v-o trage cand este cazul , nu se foloseste de Clone. Asta ca sa stiti pe viitor si sa nu mai lansati zvonuri neveridice pe aici N-are cum,frate.Cum plm sa aiba clona cu un asemenea username???Mai,fratilor,voi nu stiti ca el e e singurul,inegalabilul,unicul,maretul ....MUIST ? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 22, 2017 N-are cum,frate.Cum plm sa aiba clona cu un asemenea username???Mai,fratilor,voi nu stiti ca el e e singurul,inegalabilul,unicul,maretul ....MUIST ?Spre deosebire de matale .....daaaaaa 9 11 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Postat Astazi, 21:27transparent, on 22 Jul 2017 - 9:23 PM, said:N-are cum,frate.Cum plm sa aiba clona cu un asemenea username???Mai,fratilor,voi nu stiti ca el e e singurul,inegalabilul,unicul,maretul ....MUIST ? Spre deosebire de matale .....daaaaaa Link spre comentariu
tulda Reputație: 3736 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 22, 2017 e grețos de cald, caniculă mare, mă trec toate nădușelile 1 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 22, 2017 Buna dimineata Cand unii se cearta ca dracii pe Nimfomane , altii isi beau cafeaua linistiti ca boierii si prefera sa nu mai intre prea des pe aici sau cel putin sa nu mai dea apa la moara la orice tolomac intrand in polemici inutile cu acesta . 20170722_173432.jpg PS: Cat timp am lipsit de pe aici (vreo 3 zile), citesc si un zvon ca @alt muist (ar fi Clona mea (ala care va Minuseaza pe unii si va plangeti ca muierile batute de soarta pe aici ptr. niste rahaturi de puncte de reputatie) Nu fratilor Miky77 se desfasoara de pe un singur cont , iar daca este cazul sa va traga la muian , tot de pe acest cont v-o trage cand este cazul , nu se foloseste de Clone. Asta ca sa stiti pe viitor si sa nu mai lansati zvonuri neveridice pe aici Barosaneala, si io la fel 7 3 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Diabolic sau năsâmțit' .Una din doua, da' nu-mi dau seama. Am luat un pliant (cu reclama la un masaj erotic) de sub stergatorul meu si l-am pus sub stergatorul singurei masini din parcare care nu avea pliant din asta. Era un logan. Scria mare pe el "ANAF Antifrauda".#safutasianafuceva 7 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 la munca? Nu, am munca de birou, nu alerg. Am avut de mers niste km pe jos in sandale incomode... Munca e frumoasă, da,dar uneori... "Giolgau" e clientul de acum.Se lăuda că știe și el....știe o laie ) Nu prea are răbdare sa vadă "produsul finit" Exact de aia m-a 'nervat Daca este retardat si stie o laie, puncteaza la ce nu stie si o sa-i inchizi gura. Arata-i ca este mai complex decat isi imagineaza...Cu sperante ca nu e complet retardat, mai functioneaza.Daca nu si nu, lasa-l sa se agite pana termini cu el, n-ai ce face. On toping: Ma trezesc singurica si in weekend la 6:30. Nu-mi vine sa cred, trageam de mine maxim dimineata inainte. Bines, la cafea. Va pupicesc! 3 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Putin dezamgit de Dunkirk.Insa coloana sonora, din nou, magistral realizata de Hans Zimmer. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Dupa cum indica si nickname-ul, sunt in plin proces de rehab, in vederea iesirii complete si ireversibile din aceasta hazna numita nimfomane.com, in care mi-am compromis propriile alegeri si, mai ales, mi-am irosit ironiile pe mosnegi libidinosi, baragladine, pekineze ale baragladinelor, tembeli de clasa mondiala, agenti de paza, taximetristi, copii de la gradinita, fiul atat de dorit al lui picon, Laurelian, cateaua de ocazie, Machucambo, curve sifilitice si cu negi genitali la semnatura, sarmale de Oradea, gusteri matinali, izmanari latrai, clone transsexuale, burtosi care beau Gei&Bi, corectori gramaticali ai vatmanilor datatori de paine, panarame luate la pret de discount, epigonii ai tembelilor, impaciuitori de ocazie, moldoveni lache, lista este atat de lunga, incat inclin sa cred, ca doar Iisus a scapat. Veti experimenta, in aceasta dificila perioada de tranzitie, mai putine ironii si mai multa pace. Sper ca Dumnezeu exista si sa ma ierte. Daca nu ma iarta, il iert eu pe EL si-i dau, in stil karamazovian, biletul inapoi. Doamne Ajuta. 1 Link spre comentariu
futgrobieni Reputație: 1 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Dupa cum indica si nickname-ul, sunt in plin proces de rehab, in vederea iesirii complete si ireversibile din aceasta hazna numita nimfomane.com, in care mi-am compromis propriile alegeri si, mai ales, mi-am irosit ironiile pe mosnegi libidinosi, baragladine, pekineze ale baragladinelor, tembeli de clasa mondiala, agenti de paza, taximetristi, copii de la gradinita, fiul atat de dorit al lui picon, Laurelian, cateaua de ocazie, Machucambo, curve sifilitice si cu negi genitali la semnatura, sarmale de Oradea, gusteri matinali, izmanari latrai, clone transsexuale, burtosi care beau Gei&Bi, corectori gramaticali ai vatmanilor datatori de paine, panarame luate la pret de discount, epigonii ai tembelilor, impaciuitori de ocazie, moldoveni lache, lista este atat de lunga, incat inclin sa cred, ca doar Iisus a scapat. Veti experimenta, in aceasta dificila perioada de tranzitie, mai putine ironii si mai multa pace. Sper ca Dumnezeu exista si sa ma ierte.Daca nu ma iarta, il iert eu pe EL si-i dau, in stil karamazovian, biletul inapoi. Doamne Ajuta. un vin de paie in cinstea ta! si cadou o camasa in dungi/carouri din "Europa". Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Nu, am munca de birou, nu alerg. Am avut de mers niste km pe jos in sandale incomode... Daca este retardat si stie o laie, puncteaza la ce nu stie si o sa-i inchizi gura. Arata-i ca este mai complex decat isi imagineaza...Cu sperante ca nu e complet retardat, mai functioneaza.Daca nu si nu, lasa-l sa se agite pana termini cu el, n-ai ce face. On toping: Ma trezesc singurica si in weekend la 6:30. Nu-mi vine sa cred, trageam de mine maxim dimineata inainte. Bines, la cafea. Va pupicesc! De mâine revine la normal.Mai are omu' toane.Odată n-a dormit toată noaptea,ca n-a înțeles ceva.Când a venit apoi și a văzut,l-a apucat râsul. "N-am dormit toată noaptea,m-am stresat ca prostu',gândindu-mă cum naiba o sa faci"Ideea este că... Nu-mi place sa lucrez sub stres. 1 2 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Fabulos.Epic.Inaltator.Sublim.Grandios.Apoteotic.Triumfal.Miskin. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 De mâine revine la normal.Mai are omu' toane.Odată n-a dormit toată noaptea,ca n-a înțeles ceva.Când a venit apoi și a văzut,l-a apucat râsul."N-am dormit toată noaptea,m-am stresat ca prostu',gândindu-mă cum naiba o sa faci"Ideea este că... Nu-mi place sa lucrez sub stres. Panicosii sunt enervanti. Vad ca m-a punctat si Taticul! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum