Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ce misto e sa ai ocupatie...  :laugh2  :ellao

Psihica - a papat ceva creierul meu zilele trecute, ii dau si de luni ca disperat mai era dupa info... Fizic - am facut febra musculara!  :laugh2

Inca ma mai enerveaza 2 creaturi... But who cares?!  :laugh2 Dupa niste ani de stres continuu, fara pauze, puscarie si spital... E mizilic!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

N-am fost intr-o forma ca acum... :) 

Ia orice experienta rea si transform-o in puterea ta, vezi daca mai poate cineva sa-ti stea in cale...  :hug1

:*

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Psihica - a papat ceva creierul meu zilele trecute, ii dau si de luni ca disperat mai era dupa info... Fizic - am facut febra musculara!  :laugh2

Inca ma mai enerveaza 2 creaturi... But who cares?!  :laugh2 Dupa niste ani de stres continuu, fara pauze, puscarie si spital... E mizilic!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ia orice experienta rea si transform-o in puterea ta, vezi daca mai poate cineva sa-ti stea in cale...  :hug1

"Munca e frumoasă ca femeia

Evident, la vârsta a 3-a"

:))))

Ce m-a 'nervat și pe mine "giolgau " ăsta

Până i-am zis-"ba, da' tu începi sa ma enervezi."

Are un talent de a se stresa ca prostul.

:))

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20155914_1896497070599679_3931043532449176236_n.jpg?oh=0b457cf25f23eb61b166fae517ab7d17&oe=5A0BFB5B :350x  :laugh2

Mai ai pana la 100 de mii ...de ani am vrut sa zic  :)

• Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu

"Munca e frumoasă ca femeia

Evident, la vârsta a 3-a"

:))))

Ce m-a 'nervat și pe mine "giolgau " ăsta

Până i-am zis-"ba, da' tu începi sa ma enervezi."

Are un talent de a se stresa ca prostul.

:))

Munca e frumoasa! :) Ma provoaca, am liber la idei, pot sa dezvolt firma si pe mine... Incredibil ca am gasit asta!  :X

Nu stiu despre ce "giolgau" vorbesti, dar in gandirea unora este esential sa te enerveze/frustreze pana la nivelul in care se afla...

Asta le da impresia ca sunt mai presus, apoi satisfactia... Looseri.

Trateaza ca atare. Nu te implica ca nu e nimic de reparat, asa ies, asa mor.  :kiss3

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

Munca e frumoasa! :) Ma provoaca, am liber la idei, pot sa dezvolt firma si pe mine... Incredibil ca am gasit asta! :X

Nu stiu despre ce "giolgau" vorbesti, dar in gandirea unora este esential sa te enerveze/frustreze pana la nivelul in care se afla...

Asta le da impresia ca sunt mai presus, apoi satisfactia... Looseri.

Trateaza ca atare. Nu te implica ca nu e nimic de reparat, asa ies, asa mor. :kiss3

Munca e frumoasă, da,dar uneori...

"Giolgau" e clientul de acum.Se lăuda că știe și el....știe o laie :))

Nu prea are răbdare sa vadă "produsul finit" :)

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Psihica - a papat ceva creierul meu zilele trecute, ii dau si de luni ca disperat mai era dupa info... Fizic - am facut febra musculara:laugh2

la munca?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineata

Cand unii se cearta ca dracii pe Nimfomane , altii isi beau cafeaua linistiti ca boierii si prefera sa nu mai intre prea des pe aici sau cel putin sa nu mai dea apa la moara la orice tolomac intrand in polemici inutile cu acesta .

attachicon.gif20170722_173432.jpg

PS: Cat timp am lipsit de pe aici (vreo 3 zile), citesc si un zvon ca @alt muist (ar fi Clona mea (ala care va Minuseaza pe unii si va plangeti ca muierile batute de soarta pe aici ptr. niste rahaturi de puncte de reputatie) :slap2 Nu fratilor Miky77 se desfasoara de pe un singur cont , iar daca este cazul sa va traga la muian , tot de pe acest cont v-o trage cand este cazul , nu se foloseste de Clone. Asta ca sa stiti pe viitor si sa nu mai lansati zvonuri neveridice pe aici :)

Ești "malborist " ca mine :)))

Tot rosu... scurt ;)

Link spre comentariu

Munca e de rahat, implinirea sta, cel putin la mine, in reusite.... 

Bla, bla...

Daca nu vede produsul inseamna ca nu l-ai prezentat cum trebuie.... rabdare sau renuntare consta in fler, adica experienta pentru cei care se cred...  

Mda, psihologia omului din experienta e greu de explicat.  :blushing2

Mda... Am 2 sa-mi arate cat de prost explic sau cat de retardati sunt de nu inteleg nici dupa 5 explicatii...

Cu toata modestia: retardati!  :slap2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator transparent

Buna dimineata

Cand unii se cearta ca dracii pe Nimfomane , altii isi beau cafeaua linistiti ca boierii  si prefera sa nu mai intre prea des pe aici sau cel putin sa  nu mai dea apa la moara la orice tolomac intrand in polemici inutile cu acesta . 

PS: Cat timp am lipsit de pe aici (vreo 3 zile), citesc si un zvon ca @alt muist (ar fi Clona mea (ala care va Minuseaza pe unii si va plangeti ca muierile batute de soarta pe aici ptr. niste rahaturi de puncte de  reputatie)  :slap2 Nu fratilor Miky77  se desfasoara de pe un singur cont , iar daca este cazul sa va traga la muian , tot de pe acest cont v-o trage cand este cazul , nu se foloseste de Clone. Asta ca sa stiti pe viitor si sa nu mai lansati zvonuri  neveridice pe aici  :)

N-are cum,frate.Cum plm sa aiba clona cu un asemenea username???Mai,fratilor,voi nu stiti ca el e e singurul,inegalabilul,unicul,maretul ....MUIST ?

Link spre comentariu

N-are cum,frate.Cum plm sa aiba clona cu un asemenea username???Mai,fratilor,voi nu stiti ca el e e singurul,inegalabilul,unicul,maretul ....MUIST ?

Spre deosebire de matale .....daaaaaa  :laugh2

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator transparent

Postat Astazi, 21:27

transparent, on 22 Jul 2017 - 9:23 PM, said:snapback.png

N-are cum,frate.Cum plm sa aiba clona cu un asemenea username???Mai,fratilor,voi nu stiti ca el e e singurul,inegalabilul,unicul,maretul ....MUIST ?

Spre deosebire de matale .....daaaaaa  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia

Buna dimineata

Cand unii se cearta ca dracii pe Nimfomane , altii isi beau cafeaua linistiti ca boierii  si prefera sa nu mai intre prea des pe aici sau cel putin sa  nu mai dea apa la moara la orice tolomac intrand in polemici inutile cu acesta . 

PS: Cat timp am lipsit de pe aici (vreo 3 zile), citesc si un zvon ca @alt muist (ar fi Clona mea (ala care va Minuseaza pe unii si va plangeti ca muierile batute de soarta pe aici ptr. niste rahaturi de puncte de  reputatie)  :slap2 Nu fratilor Miky77  se desfasoara de pe un singur cont , iar daca este cazul sa va traga la muian , tot de pe acest cont v-o trage cand este cazul , nu se foloseste de Clone. Asta ca sa stiti pe viitor si sa nu mai lansati zvonuri  neveridice pe aici  :)

Barosaneala, si io la fel :)

• Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Diabolic sau năsâmțit' .Una din doua, da' nu-mi dau seama. Am luat un pliant (cu reclama la un masaj erotic) de sub stergatorul meu si l-am pus sub stergatorul singurei masini din parcare care nu avea pliant din asta. Era un logan. Scria mare pe el "ANAF Antifrauda".

#safutasianafuceva

• Like 7
Link spre comentariu

la munca?

Nu, am munca de birou, nu alerg. Am avut de mers niste km pe jos in sandale incomode... :(

Exact de aia m-a 'nervat ;)

Daca este retardat si stie o laie, puncteaza la ce nu stie si o sa-i inchizi gura. Arata-i ca este mai complex decat isi imagineaza...

Cu sperante ca nu e complet retardat, mai functioneaza.

Daca nu si nu, lasa-l sa se agite pana termini cu el, n-ai ce face.

On toping: Ma trezesc singurica si in weekend la 6:30.  :laugh2

Nu-mi vine sa cred, trageam de mine maxim dimineata inainte.  :laugh2

Bines, la cafea. :)

Va pupicesc!  :kiss3

• Minus 3
Link spre comentariu

Dupa cum indica si nickname-ul, sunt in plin proces de rehab, in vederea iesirii complete si ireversibile din aceasta hazna numita nimfomane.com, in care mi-am compromis propriile alegeri si, mai ales, mi-am irosit ironiile pe mosnegi libidinosi, baragladine, pekineze ale baragladinelor, tembeli de clasa mondiala, agenti de paza, taximetristi, copii de la gradinita, fiul atat de dorit al lui picon, Laurelian, cateaua de ocazie, Machucambo, curve sifilitice si cu negi genitali la semnatura, sarmale de Oradea, gusteri matinali, izmanari latrai, clone transsexuale, burtosi care beau Gei&Bi, corectori gramaticali ai vatmanilor datatori de paine, panarame luate la pret de discount, epigonii ai tembelilor, impaciuitori de ocazie, moldoveni lache, lista este atat de lunga, incat inclin sa cred, ca doar Iisus a scapat.

Veti experimenta, in aceasta dificila perioada de tranzitie, mai putine ironii si mai multa pace.

Sper ca Dumnezeu exista si sa ma ierte.

Daca nu ma iarta, il iert eu pe EL si-i dau, in stil karamazovian, biletul inapoi.

Doamne Ajuta.

:)

• Like 1
Link spre comentariu

Dupa cum indica si nickname-ul, sunt in plin proces de rehab, in vederea iesirii complete si ireversibile din aceasta hazna numita nimfomane.com, in care mi-am compromis propriile alegeri si, mai ales, mi-am irosit ironiile pe mosnegi libidinosi, baragladine, pekineze ale baragladinelor, tembeli de clasa mondiala, agenti de paza, taximetristi, copii de la gradinita, fiul atat de dorit al lui picon, Laurelian, cateaua de ocazie, Machucambo, curve sifilitice si cu negi genitali la semnatura, sarmale de Oradea, gusteri matinali, izmanari latrai, clone transsexuale, burtosi care beau Gei&Bi, corectori gramaticali ai vatmanilor datatori de paine, panarame luate la pret de discount, epigonii ai tembelilor, impaciuitori de ocazie, moldoveni lache, lista este atat de lunga, incat inclin sa cred, ca doar Iisus a scapat.

Veti experimenta, in aceasta dificila perioada de tranzitie, mai putine ironii si mai multa pace.

Sper ca Dumnezeu exista si sa ma ierte.

Daca nu ma iarta, il iert eu pe EL si-i dau, in stil karamazovian, biletul inapoi.

Doamne Ajuta.

un vin de paie in cinstea ta! si cadou o camasa in dungi/carouri din "Europa".

Link spre comentariu
Vizitator

Nu, am munca de birou, nu alerg. Am avut de mers niste km pe jos in sandale incomode... :(

Daca este retardat si stie o laie, puncteaza la ce nu stie si o sa-i inchizi gura. Arata-i ca este mai complex decat isi imagineaza...

Cu sperante ca nu e complet retardat, mai functioneaza.

Daca nu si nu, lasa-l sa se agite pana termini cu el, n-ai ce face.

On toping: Ma trezesc singurica si in weekend la 6:30.  :laugh2

Nu-mi vine sa cred, trageam de mine maxim dimineata inainte.  :laugh2

Bines, la cafea. :)

Va pupicesc!  :kiss3

De mâine revine la normal.Mai are omu' toane.

Odată n-a dormit toată noaptea,ca n-a înțeles ceva.Când a venit apoi și a văzut,l-a apucat râsul.

"N-am dormit toată noaptea,m-am stresat ca prostu',gândindu-mă cum naiba o sa faci"

Ideea este că... Nu-mi place sa lucrez sub stres. ;)

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

De mâine revine la normal.Mai are omu' toane.

Odată n-a dormit toată noaptea,ca n-a înțeles ceva.Când a venit apoi și a văzut,l-a apucat râsul.

"N-am dormit toată noaptea,m-am stresat ca prostu',gândindu-mă cum naiba o sa faci"

Ideea este că... Nu-mi place sa lucrez sub stres. ;)

Panicosii sunt enervanti. ;)

Vad ca m-a punctat si Taticul!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:kiss3

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...