Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Panicosii sunt enervanti. Vad ca m-a punctat si Taticul! Tata e bucuros pentru tine. 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 Tata e bucuros pentru tine. Il pupicesc si pe el! Aseara m-am enervat pe ambii retardati (cei 2, stii tu), azi sunt horny like hell! Am la pupicuri... doar sa le puteti duce! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Tata e bucuros pentru tine. http://i.imgur.com/kui24Af.gif 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 23, 2017 Barosaneala, si io la fel Unde ? Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 23, 2017 Unde ? Busteni, bre 6 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 23, 2017 Unde ? Busteni, bre Sunteti vecini! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 I- as mai face o vizita preferatei mele!!Oare ce o sa zica????😃😃😂😂 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 23, 2017 I- as mai face o vizita preferatei mele!!Oare ce o sa zica????http://www.fox.com/sites/default/files/styles/photo_gallery_watermark/public/05-Dannie-Not-Again-Dude_0.gif?itok=Ua-thXM_ 6 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 23, 2017 Busteni, bre Trebuia sa ma suni bre sa iesim la o bere , aseara m-am intors la Bucuresti . Chiar am fost si prin Busteni joi , deci ne puteam vedea si pe acolo. 10 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 23, 2017 Sunteti vecini! Nu e vecinul meu 9 11 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 I- as mai face o vizita preferatei mele!!Oare ce o sa zica???? Te-a luat valul! Stai in banca ta! Baga-ti fluturasii pe undeva si coboara pe pamant sa nu te doara cand o sa cazi de la mare inaltime... 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Nu, am munca de birou, nu alerg. Am avut de mers niste km pe jos in sandale incomode... ai grija ca distragi atentia colegilor cu lungimea fustei si marimea decolteului 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 ai grija ca distragi atentia colegilor cu lungimea fustei si marimea decolteului Sunt cuminte la munca, pantaloni, fara decolteu, desi nu pot ascunde aproape 5 la sani... Deja ma combina colega cu alt coleg care sta cu mama... Bleah! Ce naiba, numai din astea?! Nup! 1 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Sunt cuminte la munca, pantaloni, fara decolteu, desi nu pot ascunde aproape 5 la sani... Deja ma combina colega cu alt coleg care sta cu mama... Bleah! Ce naiba, numai din astea?! Nup! mai ales cand joci tenis 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Sunt cuminte la munca, pantaloni, fara decolteu, desi nu pot ascunde aproape 5 la sani... Deja ma combina colega cu alt coleg care sta cu mama... Bleah! Ce naiba, numai din astea?! Nup! Daca el e ok,daca soacra e de treaba....de ce nu? 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 Daca el e ok,daca soacra e de treaba....de ce nu? E o fiinta deprimata si slow... Ador inteligenta, cei incetiniti ma irita. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 E o fiinta deprimata si slow... Ador inteligenta, cei incetiniti ma irita. Cine e deprimat si slow,el? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 Cine e deprimat si slow,el? Te-am ametit si eu? Un coleg, never mind.Problema e ca inca sunt horny si mi-e sila de cei 2 retardati pe care si azi trebuie sa-i vad... Crap! Abia astept sa treaca macar 2 luni si sa vina complete freedom!Preconizez 2 luni grele, dar am un scop si atunci stiu pentru ce lupt... Inchid, trebuie sa ajunga prima bucata retardat. Nu-i mai vad demult ca oameni, sunt fiinte reduse cu ambitii prostesti, in ochii mei paraziti care nu merita titlul de homo sapiens.Pupicesc! Pe alta data... Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 E o fiinta deprimata si slow... Ador inteligenta, cei incetiniti ma irita. ce-i incetineste? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Te-am ametit si eu? Un coleg, never mind.Problema e ca inca sunt horny si mi-e sila de cei 2 retardati pe care si azi trebuie sa-i vad... Crap! Abia astept sa treaca macar 2 luni si sa vina complete freedom!Preconizez 2 luni grele, dar am un scop si atunci stiu pentru ce lupt... Inchid, trebuie sa ajunga prima bucata retardat. Nu-i mai vad demult ca oameni, sunt fiinte reduse cu ambitii prostesti, in ochii mei paraziti care nu merita titlul de homo sapiens.Pupicesc! Pe alta data... Am banuit ca el dar mai bine mai intreb,sa fiu sigur.Eh,te descurci tu cu ce ai deocamdata Pup too! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 ce-i incetineste? Au tendinta sa puna intrebari de genul asta, la care sper ca stiu raspunsul. Asta a fost din seria "Hai sa vorbim, dar nu stiu ce sa zic!" Oricum, esti dragut, apreciez incercarea. Am banuit ca el dar mai bine mai intreb,sa fiu sigur.Eh,te descurci tu cu ce ai deocamdata Pup too! Nu prea vad cum as putea sa nu ma descurc, deci posibilitatea esecului cade din schema. Cat de mult imi doresc sa-i snopesc pe ambii... e greu de descris si nu vrei sa stii.Au trecut ani, trec si 2 luni. 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Au tendinta sa puna intrebari de genul asta, la care sper ca stiu raspunsul. Asta a fost din seria "Hai sa vorbim, dar nu stiu ce sa zic!" Oricum, esti dragut, apreciez incercarea. n-am incercat nimic. daca vreau, cer Link spre comentariu
futgrobieni Reputație: 1 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 n-am incercat nimic. daca vreau, cer Salut, Picon! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2017 Salut, Picon! Paranoia?! Picon everywhere? Ala e bolnav, ok, dar tine atat de mult de persoana sa... zici ca sunt in casa de nebuni pe site-ul asta. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Doamne, doar Zimmer ar putea transpune in muzica, maretia, suferinta, decadenta, penitenta, mantuirea sufletului dostoievskian(miskinian). Frumusetea va salva Lumea. S-a terminat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum