Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B

Doamne, doar Zimmer ar putea transpune in muzica, maretia, suferinta, decadenta, penitenta, mantuirea sufletului dostoievskian(miskinian).

Frumusetea va salva Lumea.

S-a terminat.

Esti optimist astazi scumpi. Ce faci, nu vorbesti cu mine? Cum iti petreci ziua? :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Dupa cum indica si nickname-ul, sunt in plin proces de rehab, in vederea iesirii complete si ireversibile din aceasta hazna numita nimfomane.com

Salut,                                                                                                                                                                               prostule.

Parca esti o curva, iti anunti ultimele zile de activitate....poftiti sa imi dati mwie ca plec.....ultimele zile....aidepulamea. 

Du-te tare sa vezi cata lume plange dupa tine.

Nedoanenpula, zic.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ce weekend ciudat a fost... :)

La cafea, apoi la munca! 

A treia cafea de fapt, trebuia sa-mi fac de cap si aseara...  :laugh2  :slap2

Saracu' Picon a ajuns sa primeasca amenintari cu moartea!...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Va pupicesc!  :hug1

Spor la treabă, dragă!

Ps- și-a revenit mult mai repede decât ma asteptam :))) ca m-a sunat ieri pe la prânz :)))

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Ce weekend ciudat a fost... :)

La cafea, apoi la munca! 

A treia cafea de fapt, trebuia sa-mi fac de cap si aseara...  :laugh2  :slap2

Saracu' Picon a ajuns sa primeasca amenintari cu moartea!...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Va pupicesc!  :hug1

amanda si ce-ai facut tu in weekend ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Spor la treabă, dragă!

Ps- și-a revenit mult mai repede decât ma asteptam :))) ca m-a sunat ieri pe la prânz :)))

:laugh2  Ciufuti mai sunt unii barbati, le statea mai bine in posturi mai mici...

Merci frumos!  :kiss3

amanda si ce-ai facut tu in weekend ?

M-au enervat 2 fosti, ba pe rand, ba in acelasi timp!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

I-am dat cu niste alcool, dar nu am mai luat calmante, vad ca sunt calma si fara pastile. :)

Nu am fost la distractii, imi sta capul la ce am de facut.

La job e ok, incep sa prind imaginea si abia astept sa plece colega sa fac ordine in haosul facut de ea...  :laugh2

Tu?

:hug1

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:laugh2  Ciufuti mai sunt unii barbati, le statea mai bine in posturi mai mici...

Merci frumos!  :kiss3

M-au enervat 2 fosti, ba pe rand, ba in acelasi timp!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

I-am dat cu niste alcool, dar nu am mai luat calmante, vad ca sunt calma si fara pastile. :)

Nu am fost la distractii, imi sta capul la ce am de facut.

La job e ok, incep sa prind imaginea si abia astept sa plece colega sa fac ordine in haosul facut de ea...  :laugh2

Tu?

:hug1

Dacă am jucat "seah " de când eram mic...

Eu zic sa o iei ușor.Din ce am experimentat, la firme nu prea e cazul sa te agiți prea mult.Doar sa-ți execuți sarcinile cât se poate de bine.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Dacă am jucat "seah " de când eram mic...

Eu zic sa o iei ușor.Din ce am experimentat, la firme nu prea e cazul sa te agiți prea mult.Doar sa-ți execuți sarcinile cât se poate de bine.

Pai am mai multe sarcini, lucrez la mai multe proiecte, dar pana acum s-a lucrat prea mult cu pixul si hartia... in 2017!  :slap2

O zi imi trebuie doar sa fac ordine pe calculator si in hartii, o zi daca numai asta fac.

Fiind mai eficienta, o sa vina si alt proiect, deci alt castig.

Nu o sa muncesc ca prostul mai mult pe aceiasi bani. ;)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Alene stand io astazi la plaja pe o caldura de 35 de grade (Celsius), ma gasii un "fior poetic", ce nu m-a mai incercat de demult... :laugh2 

Drept pt.care, intre doua imbucaturi de kalamari pane rondele si doua guri de spritz Boutari Roze, gandii io sa scriu o poezioara, ca tot n-aveam ce face... :laugh2 

Poezioara se intituleaza "LENE", si este dedicata (cum altfel?? :laugh2 ) celei mai indragite fapturi/ "excorte" din viata mea "iegzistentiala" :slap2

Deci, ia sa fie putzina "ascultare", urmeeeazaaa,

"L E N E"

Soarele arde, apa e ceai,

Fumez o tzigara, pandesc un footai,

Fetitzele goale cu parul balai

Se plimba pe plaja gandind la "malai",

Ma foote o lene de-mi vine sa tzip:

Unde esti N@%&^* sa imi faci un "deep"

Sa tremure carnea pe tine, pe noi,

Si-apoi sa-nghiti totul ca-n Ziua de-Apoi,

Si limba s-o scoti ca s-arati c-ai papat,

Iar totul in urma ramane curat. :yummy

Soarele-apune agale-n nisip,

Treci dreaqu N@%&^* sa imi faci un "deep"!

PS1: Azi ma duc din nou la plaja, s-ar putea sa mai scriu o poezioara :rockettes-1

PS2: N@%&^*, am verificat, banii au plecat din BT, acum sunt in BRD!

Bucura-te de ei, sunt ultimii!

Ade, kallinihta se ollous! 

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Alene stand io astazi la plaja pe o caldura de 35 de grade (Celsius), ma gasii un "fior poetic", ce nu m-a mai incercat de demult... :laugh2

Drept pt.care, intre doua imbucaturi de kalamari pane rondele si doua guri de spritz Boutari Roze, gandii io sa scriu o poezioara, ca tot n-aveam ce face... :laugh2

Poezioara se intituleaza "LENE", si este dedicata (cum altfel?? :laugh2 ) celei mai indragite fapturi/ "excorte" din viata mea "iegzistentiala" :slap2

Deci, ia sa fie putzina "ascultare", urmeeeazaaa,

"L E N E"

Soarele arde, apa e ceai,

Fumez o tzigara, pandesc un footai,

Fetitzele goale cu parul balai

Se plimba pe plaja gandind la "malai",

Unde esti N@%&^* sa imi faci un "deep"

Sa tremure carnea pe tine, pe noi,

Si-apoi sa-nghiti totul ca-n Ziua de-Apoi,

Si limba s-o scoti ca s-arati c-ai papat,

Iar totul in urma ramane curat. :yummy

Soarele-apune agale-n nisip,

Treci dreaqu N@%&^* sa imi faci un "deep"!

PS1: Azi ma duc din nou la plaja, s-ar putea sa mai scriu o poezioara :rockettes-1

PS2: N@%&^*, am verificat, banii au plecat din BT, acum sunt in BRD!

Bucura-te de ei, sunt ultimii!

Ade, kallinihta se ollous! 

Draguta poezia. :)

Nu vreau sa par indiscreta, dar m-ai facut prea curioasa... Eu stiam ceva de Ika...

De cine este vorba? :)

Peseu: Am fugit la dus ca altfel intarzii, revin diseara sa vad daca mi-ai raspuns sau m-ai injurat.  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

Hei, astazi ma simt minunat! Am realizat ca am viitorul asigurat, ca grijile mele s-au terminat... >)

Chiar acum ma duc sa depun actele pentru infiintarea unei edituri...Sunt convins ca voi avea parte de un imens succes financiar si voi beneficia de recunoasterea universala ca editorul poeziilor lui @mercedesbenz.

Astazi am descoperit, citind postarea de mai sus, niste versuri care au imprumutat profunzimea lui Eschil, delicatetea lui Pablo Neruda, erotismul muzical al lui Brumaru si patima lui Esenin!  :laugh2 

• Like 3
Link spre comentariu

Draguta poezia. :)

Nu vreau sa par indiscreta, dar m-ai facut prea curioasa... Eu stiam ceva de Ika...

De cine este vorba? :)

Peseu: Am fugit la dus ca altfel intarzii, revin diseara sa vad daca mi-ai raspuns sau m-ai injurat.  :laugh2

Amandina, draga, stiai gresit...  :no2

Stai linistita, nu te-njura nimeni.

Oricum, imbucurator este faptul ca ai inceput si tu sa te trezesti de dimineata :D  :wave

Nu-ti spun mai multe, ca ma grabesc si io, plec la plaja! :beex2

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...