roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 23, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 23, 2017 Doamne, doar Zimmer ar putea transpune in muzica, maretia, suferinta, decadenta, penitenta, mantuirea sufletului dostoievskian(miskinian). Frumusetea va salva Lumea. S-a terminat.Esti optimist astazi scumpi. Ce faci, nu vorbesti cu mine? Cum iti petreci ziua? Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Poetic.Fabulos.Epic.Inaltator.Sublim.Grandios.Apoteotic.Triumfal.Etern.Final.Miskin. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 23, 2017 incantata ca de fiecare data de ,,, mine Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 23, 2017 incantata ca de fiecare data de ,,, mine Da ce ai facut? 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 23, 2017 Dupa cum indica si nickname-ul, sunt in plin proces de rehab, in vederea iesirii complete si ireversibile din aceasta hazna numita nimfomane.com Salut, prostule. Parca esti o curva, iti anunti ultimele zile de activitate....poftiti sa imi dati mwie ca plec.....ultimele zile....aidepulamea. Du-te tare sa vezi cata lume plange dupa tine. Nedoanenpula, zic. 2 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 23, 2017 Da ce ai facut? am dat in bobi si mi-a iesit pasentza ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 .....m-am trezit tarziu sa iau bilete la FCSB-Plzen.... Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 23, 2017 .....m-am trezit tarziu sa iau bilete la FCSB-Plzen....Ai luat bilete si apoi la meci nu mai mergi, sau ajungi tot tarziu (glumesc) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 23, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 23, 2017 E deja luni... 5 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Ce weekend ciudat a fost... La cafea, apoi la munca! A treia cafea de fapt, trebuia sa-mi fac de cap si aseara... Saracu' Picon a ajuns sa primeasca amenintari cu moartea!... Va pupicesc! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Ce weekend ciudat a fost... La cafea, apoi la munca! A treia cafea de fapt, trebuia sa-mi fac de cap si aseara... Saracu' Picon a ajuns sa primeasca amenintari cu moartea!... Va pupicesc! Spor la treabă, dragă! Ps- și-a revenit mult mai repede decât ma asteptam )) ca m-a sunat ieri pe la prânz )) 1 2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2017 https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s261x260/20258464_110352739625014_3978484285120517969_n.jpg?oh=0d58fbcb8957262011daf9f22db5aa15&oe=5A0A7536 3 6 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Chiar nicio poza cu mancare? Inclin sa cred ca kinuitu' a esuat pe o plaja din Bulgaria. Ca ospatar. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 24, 2017 Las si eu o poza aici cu nr. de la masina mea Tii am confundat Topicul . Trebuia s-o postez aici la Hobby-uri http://nimfomane.com/forum/topic/93452-ce-hobby-uri-mai-aveti/ 11 11 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iulie 24, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 24, 2017 Ce weekend ciudat a fost... La cafea, apoi la munca! A treia cafea de fapt, trebuia sa-mi fac de cap si aseara... Saracu' Picon a ajuns sa primeasca amenintari cu moartea!... Va pupicesc! amanda si ce-ai facut tu in weekend ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Spor la treabă, dragă!Ps- și-a revenit mult mai repede decât ma asteptam )) ca m-a sunat ieri pe la prânz )) Ciufuti mai sunt unii barbati, le statea mai bine in posturi mai mici...Merci frumos! amanda si ce-ai facut tu in weekend ? M-au enervat 2 fosti, ba pe rand, ba in acelasi timp! I-am dat cu niste alcool, dar nu am mai luat calmante, vad ca sunt calma si fara pastile. Nu am fost la distractii, imi sta capul la ce am de facut.La job e ok, incep sa prind imaginea si abia astept sa plece colega sa fac ordine in haosul facut de ea... Tu? 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Ciufuti mai sunt unii barbati, le statea mai bine in posturi mai mici...Merci frumos! M-au enervat 2 fosti, ba pe rand, ba in acelasi timp! I-am dat cu niste alcool, dar nu am mai luat calmante, vad ca sunt calma si fara pastile. Nu am fost la distractii, imi sta capul la ce am de facut.La job e ok, incep sa prind imaginea si abia astept sa plece colega sa fac ordine in haosul facut de ea... Tu? Dacă am jucat "seah " de când eram mic...Eu zic sa o iei ușor.Din ce am experimentat, la firme nu prea e cazul sa te agiți prea mult.Doar sa-ți execuți sarcinile cât se poate de bine. 2 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2017 Dacă am jucat "seah " de când eram mic...Eu zic sa o iei ușor.Din ce am experimentat, la firme nu prea e cazul sa te agiți prea mult.Doar sa-ți execuți sarcinile cât se poate de bine. Pai am mai multe sarcini, lucrez la mai multe proiecte, dar pana acum s-a lucrat prea mult cu pixul si hartia... in 2017! O zi imi trebuie doar sa fac ordine pe calculator si in hartii, o zi daca numai asta fac.Fiind mai eficienta, o sa vina si alt proiect, deci alt castig.Nu o sa muncesc ca prostul mai mult pe aceiasi bani. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Nu o sa muncesc ca prostul mai mult pe aceiasi bani. http://i.imgur.com/2VtPJAW.gif 1 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Las si eu o poza aici cu nr. de la masina mea 69 ....jpg AUDI 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 24, 2017 Am primit o invitație misterioasăhttps://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20258038_1416664371758411_7446800524534943155_n.jpg?oh=34398dae0c06c41d96951313e30b13d6&oe=5A082EE4 1 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Alene stand io astazi la plaja pe o caldura de 35 de grade (Celsius), ma gasii un "fior poetic", ce nu m-a mai incercat de demult... Drept pt.care, intre doua imbucaturi de kalamari pane rondele si doua guri de spritz Boutari Roze, gandii io sa scriu o poezioara, ca tot n-aveam ce face... Poezioara se intituleaza "LENE", si este dedicata (cum altfel?? ) celei mai indragite fapturi/ "excorte" din viata mea "iegzistentiala" Deci, ia sa fie putzina "ascultare", urmeeeazaaa, "L E N E" Soarele arde, apa e ceai,Fumez o tzigara, pandesc un footai,Fetitzele goale cu parul balaiSe plimba pe plaja gandind la "malai",Ma foote o lene de-mi vine sa tzip:Unde esti N@%&^* sa imi faci un "deep"Sa tremure carnea pe tine, pe noi,Si-apoi sa-nghiti totul ca-n Ziua de-Apoi,Si limba s-o scoti ca s-arati c-ai papat,Iar totul in urma ramane curat. Soarele-apune agale-n nisip,Ma foote o lene de-mi vine sa tzip:Treci dreaqu N@%&^* sa imi faci un "deep"! PS1: Azi ma duc din nou la plaja, s-ar putea sa mai scriu o poezioara PS2: N@%&^*, am verificat, banii au plecat din BT, acum sunt in BRD!Bucura-te de ei, sunt ultimii! Ade, kallinihta se ollous! 4 5 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Alene stand io astazi la plaja pe o caldura de 35 de grade (Celsius), ma gasii un "fior poetic", ce nu m-a mai incercat de demult... Drept pt.care, intre doua imbucaturi de kalamari pane rondele si doua guri de spritz Boutari Roze, gandii io sa scriu o poezioara, ca tot n-aveam ce face... Poezioara se intituleaza "LENE", si este dedicata (cum altfel?? ) celei mai indragite fapturi/ "excorte" din viata mea "iegzistentiala" Deci, ia sa fie putzina "ascultare", urmeeeazaaa, "L E N E" Soarele arde, apa e ceai,Fumez o tzigara, pandesc un footai,Fetitzele goale cu parul balaiSe plimba pe plaja gandind la "malai",Ma foote o lene de-mi vine sa tzip:Unde esti N@%&^* sa imi faci un "deep"Sa tremure carnea pe tine, pe noi,Si-apoi sa-nghiti totul ca-n Ziua de-Apoi,Si limba s-o scoti ca s-arati c-ai papat,Iar totul in urma ramane curat. Soarele-apune agale-n nisip,Ma foote o lene de-mi vine sa tzip:Treci dreaqu N@%&^* sa imi faci un "deep"! PS1: Azi ma duc din nou la plaja, s-ar putea sa mai scriu o poezioara PS2: N@%&^*, am verificat, banii au plecat din BT, acum sunt in BRD!Bucura-te de ei, sunt ultimii! Ade, kallinihta se ollous! Draguta poezia. Nu vreau sa par indiscreta, dar m-ai facut prea curioasa... Eu stiam ceva de Ika...De cine este vorba? Peseu: Am fugit la dus ca altfel intarzii, revin diseara sa vad daca mi-ai raspuns sau m-ai injurat. Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 25, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iulie 25, 2017 Hei, astazi ma simt minunat! Am realizat ca am viitorul asigurat, ca grijile mele s-au terminat... >)Chiar acum ma duc sa depun actele pentru infiintarea unei edituri...Sunt convins ca voi avea parte de un imens succes financiar si voi beneficia de recunoasterea universala ca editorul poeziilor lui @mercedesbenz.Astazi am descoperit, citind postarea de mai sus, niste versuri care au imprumutat profunzimea lui Eschil, delicatetea lui Pablo Neruda, erotismul muzical al lui Brumaru si patima lui Esenin! 3 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 Draguta poezia. Nu vreau sa par indiscreta, dar m-ai facut prea curioasa... Eu stiam ceva de Ika...De cine este vorba? Peseu: Am fugit la dus ca altfel intarzii, revin diseara sa vad daca mi-ai raspuns sau m-ai injurat. Amandina, draga, stiai gresit... Stai linistita, nu te-njura nimeni.Oricum, imbucurator este faptul ca ai inceput si tu sa te trezesti de dimineata :waveNu-ti spun mai multe, ca ma grabesc si io, plec la plaja! 3 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum