dylanbuc Reputație: -1893 Postat August 21, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat August 21, 2017 La lucru nu la intins mana, ca nu pica banii din cer Bafta, fata frumoasa! Si sa bei cafea si pt mine cand mai ajungi la cafenea. Te tzuc! 2 6
dylanbuc Reputație: -1893 Postat August 21, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat August 21, 2017 Azi e o zi plină, început de săptămână! O săptămână :bye faină tuturor!O saptamana reusita si tie! 2 6
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 21, 2017 De unde sunt pralinele si ...unde te duci?Ti-ai dat seama ca nu se gasesc usor ...nu zic de unde sunt A fost ziua unei foarte bune prietene
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 21, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 21, 2017 Ti-ai dat seama ca nu se gasesc usor ...nu zic de unde sunt A fost ziua unei foarte bune prietene Ziua lui Manuela? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 21, 2017 Mai da-te in plm de necajit si nu te mai tine cu nasul in curul meu , ca de azi nu ma mai trag de sireturi cu toate naparcile care paraziteaza pe aici si zi si noapte, doar cu chef de scandal . Imi este mie rusine ca bag asemenea neispravit in seama AMARATULE fa-ti un viitor ca te-au prins anii din urma fara sa realizezi nimic in viata 21 13
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 21, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 21, 2017 Mai da-te in plm de necajit si nu te mai tine cu nasul in curul meu , ca de azi nu ma mai trag de sireturi cu toate naparcile care paraziteaza pe aici si zi si noapte, doar cu chef de scandal . Imi este mie rusine ca bag asemenea neispravit in seama AMARATULE fa-ti un viitor ca te-au prins anii din urma fara sa realizezi nimic in viata Si uite asa exorcizarea aurolacului milionar s-a incheiat cu succes 1 3
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat August 21, 2017 Ti-ai dat seama ca nu se gasesc usor ...nu zic de unde sunt A fost ziua unei foarte bune prietene Asa da, credeam ca strici piata 😂
brett Reputație: 1750 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Noi romanii, asa cum e normal, nu stim bozgoreste
katran Reputație: 1093 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 Rupt ... terminat ... daramat. Din Poiana Brasov , via Pietrele lui Solomon , pana la Biserica Neagra ... la picior , pe drumul vechi ( nu ala clasic , altul ... mai lung cu vreo 4km , dar infinit mai frumos ... un drum forestier facut acu' vreo 3-4 ani , destul de bine intretinut ) . Mi-am castigat dreptul la o pizza intreaga ... la Irish Pub , ca vis-a-vis la Hirscher nu faceau ... inapoi am luat autobuzul ... nu eram in stare nici sa ma gandesc cum ar fi sa urc in Poiana pe jos ... am facut front comun cu fiica-mea , protestand ferm la incercarea sotiei de a face drumul inapoi tot pe jos . O sa urmeze repercusiuni , sunt sigur ... salate de ierburi si alte asemenea , in timp ce la mesele vecine oamenii normali se indoapa cu ciorba de fasole ,friptane ... deja imi lasa gura apa ... cheers. 11 7
justlove Reputație: 8972 Postat August 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 21, 2017 Noi romanii, asa cum e normal, nu stim bozgoresteghinion , csf n.ai csf ( nu vad nimic rau in a sti si un pic de ungureste) stf , invata 7 19
brett Reputație: 1750 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ghinion , csf n.ai csf ( nu vad nimic rau in a sti si un pic de ungureste) stf , invata nu-s unguroaice pe aici, ca le faceam sa uite maghiaraar tb sa te fut ca prea te-ai obraznicit 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 21, 2017 nu-s unguroaice pe aici, ca le faceam sa uite maghiaraar tb sa te fut ca prea te-ai obraznicit ar trebui sa te si las , da ....SOPNI! 5 19
brett Reputație: 1750 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ar trebui sa te si las , da ....SOPNI! tradu!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 tradu!inseamna sa i lingi pizda sau sa sugi pizda 16 17
justlove Reputație: 8972 Postat August 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 21, 2017 tradu!NU nu , invata macar injuraturile
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 Maine ma duc sa iau un job, asta daca imi convine ca nu mai sar ca nebuna la primul venit si servit. Pe de alta parte, ma pandeste un bou, iar pentru ca lumea l-a intrebat daca e tata ( ) a inceput sa-mi spuna "fata mea"! I-am dat aseara psihic de l-am julit! http://2.bp.blogspot.com/-VNqWlQ9jryg/UWvxU6TmjfI/AAAAAAAAEMc/G_n1sbmDpbg/s1600/animale-haioase-16_1a7fe2e3215983.jpg 5 2
tendoi Reputație: -550 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 21, 2017 Stai cuminte.... de job zic ))))
obsedatul Reputație: -2024 Postat August 21, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat August 21, 2017 Urasc zilele de luni! 2 5
dylanbuc Reputație: -1893 Postat August 21, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat August 21, 2017 Urasc zilele de luni!Lasa, ca mai e un pic si se face vineri. 1 6
brett Reputație: 1750 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Maine ma duc sa iau un job, asta daca imi convine ca nu mai sar ca nebuna la primul venit si servit. Pe de alta parte, ma pandeste un bou, iar pentru ca lumea l-a intrebat daca e tata ( ) a inceput sa-mi spuna "fata mea"! I-am dat aseara psihic de l-am julit! cum l-ai "julit"? poate voia sa te tina pe genunchi si sa-ti spuna o poveste de-a lui Creanga
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 cum l-ai "julit"? poate voia sa te tina pe genunchi si sa-ti spuna o poveste de-a lui Creanga Am un talent nativ sa fac un barbat sa se simta de rahat, mai ales din punct de vedere sexual... A zis ca nu vrea sa mai vorbim vreodata despre sex! Ce rau imi pare! Povestea e lunga, el a fost candva acuzat de **spam editat**... Iar **spam editat**ii la noi fut si mature, importanta este abordarea lor, bagatul in suflet, sa li se para ca femeia le-a cedat, dar nu o fac la modul dominant, ci cu lugu lugu, cum ar fi facut-o cu un copil...Scarbos subiect. In fine, faza ca am fost vazuta ca fii-sa de 2 ori l-a incitat, iar eu am talent sa dau peste coaie! 1 2
brett Reputație: 1750 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Am un talent nativ sa fac un barbat sa se simta de rahat, mai ales din punct de vedere sexual... A zis ca nu vrea sa mai vorbim vreodata despre sex! Ce rau imi pare! Povestea e lunga, el a fost candva acuzat de **spam editat**... Iar **spam editat**ii la noi fut si mature, importanta este abordarea lor, bagatul in suflet, sa li se para ca femeia le-a cedat, dar nu o fac la modul dominant, ci cu lugu lugu, cum ar fi facut-o cu un copil...Scarbos subiect. In fine, faza ca am fost vazuta ca fii-sa de 2 ori l-a incitat, iar eu am talent sa dau peste coaie! tu cu barbati normali te culci?una e sa-i placa pustoaicele, una ce scrii tu...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 tu cu barbati normali te culci?una e sa-i placa pustoaicele, una ce scrii tu... E mult mai grav de atat, trust me. Mi-au trebuit nervi de otel, mi-am dat seama ca erau de aluminiu. N-are nimic, m-am mutat in sfarsit, sa vad ce fac cu jobul si-mi trag un prieten relativ sanatos mintal. Ai gajica? 1 2
brett Reputație: 1750 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 E mult mai grav de atat, trust me. Mi-au trebuit nervi de otel, mi-am dat seama ca erau de aluminiu. N-are nimic, m-am mutat in sfarsit, sa vad ce fac cu jobul si-mi trag un prieten relativ sanatos mintal. Ai gajica? pt tine o las 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat August 21, 2017 ar trebui sa te si las , da ....SOPNI! Nem szép dolog, hogy csúnyán beszélsz egy másik nyelven. 😂😂😂😂😂 Brett, roag-o sa iti arate E mult mai plăcut, crede-mă 😈 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum