Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Iata dovada.

E plin forumul de dovezi.  :slap2

Atata disperare dupa atentie...

Schimbati-le, nu-mi pasă...dar vreau sa vad si eu ce-ti iese, că eu stiu deja ce-mi iese sunt antrenată bine pentru orice situație, gand si intenție. Poți sa-ti faci linistită filmul draga amada, felul tau de a fi nu este deranjat asa...precum pare. Important e cum iti răspund eu dacă o faci, si-ti schimbi atitudinea.

Esti antrenata sa mananci cacat pe orice topic!

Nu este important ce-mi raspunzi tu pentru ca ma astept sa te vad mestecand inca o lingura de rahat, disperato!

Vezi o persoana nervoasa, du-te si cauta o pula de supt, nu te baga cu impresiile tale de diva!

On topic: Ma simt obosita. Am uitat ca s-a terminat cafeaua, bine ca mai erau niste pliculete de nes.  :251x

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

E plin forumul de dovezi. :slap2

Atata disperare dupa atentie...

Esti antrenata sa mananci cacat pe orice topic!

Nu este important ce-mi raspunzi tu pentru ca ma astept sa te vad mestecand inca o lingura de rahat, disperato!

Vezi o persoana nervoasa, du-te si cauta o pula de supt, nu te baga cu impresiile tale de diva!

On topic: Ma simt obosita. Am uitat ca s-a terminat cafeaua, bine ca mai erau niste pliculete de nes. :251x

Trebuia sa pun acest text pe alt site ca aveam termen limită... Dar dar din dar se face!

"Iti dau o victorie dar nu si înfrângerea mea! A doua victorie nu îți mai dau că nu ma pot abține si...te distrug! De ce? Că invat repede si d-aia...

Asa am pățit mereu in viață...dar mai mult in lucruri mărunte sau cele de suflet, unde am avut libertate deplină, că nu mă poate vedea decât Eu si Cel de sus, si-acestia is buni prieteni. Stii tu ce înseamnă să ai această libertate? Perfecțiune. Am incercat si cu lucruri mari, dar am dat un sut in cur oamenilor...dacă ceva nu mi-a convenit si mi-am băgat pixul in sute de mii de euro sau o asa zisa reputație înaltă. Nu mă asociez cu idioți! Nu stau sa-i vad cum isi sug ca viermii propriile creiere si-apoi cer de la mine...că ii aud maine poimâine ca mi-au tras-o negand realitatea. Si-apoi nu mă pot abține si le...arat eu ce-i aia realitate. Mai pe scurt...mi-e frică de mine, nu de altu'. Intelegi ce-ti spun? Nu te lauda ca mi-o tragi...sub nici o forma! Că fără nici o supărare, ma pun pe gânduri atunci si concluzionez ca e o idee buna si cine stie ce mă apuca si cum... Am tot dreptul! Na...dacă vroiai definiția reală a nebunului, acum o ai."

Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

Trebuia sa pun acest text pe alt site ca aveam termen limită... Dar dar din dar se face!

"Iti dau o victorie dar nu si înfrângerea mea! A doua victorie nu îți mai dau că nu ma pot abține si...te distrug! De ce? Că invat repede si d-aia...

Asa am pățit mereu in viață...dar mai mult in lucruri mărunte sau cele de suflet, unde am avut libertate deplină, că nu mă poate vedea decât Eu si Cel de sus, si-acestia is buni prieteni. Stii tu ce înseamnă să ai această libertate? Perfecțiune. Am incercat si cu lucruri mari, dar am dat un sut in cur oamenilor...dacă ceva nu mi-a convenit si mi-am băgat pixul in sute de mii de euro sau o asa zisa reputație înaltă. Nu mă asociez cu idioți! Nu stau sa-i vad cum isi sug ca viermii propriile creiere si-apoi cer de la mine...că ii aud maine poimâine ca mi-au tras-o negand realitatea. Si-apoi nu mă pot abține si le...arat eu ce-i aia realitate. Mai pe scurt...mi-e frică de mine, nu de altu'. Intelegi ce-ti spun? Nu te lauda ca mi-o tragi...sub nici o forma! Că fără nici o supărare, ma pun pe gânduri atunci si concluzionez ca e o idee buna si cine stie ce mă apuca si cum... Am tot dreptul! Na...dacă vroiai definiția reală a nebunului, acum o ai."

Tare mult as aprecia opinia unui psiholog/psihiatru pe marginea acestui text...

• Like 3
Link spre comentariu

Poftim inca o lingura de rahat.  :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Tare mult as aprecia opinia unui psiholog/psihiatru pe marginea acestui text...

Diagnosticul e simplu:Agitație psiho-motorie+ tulburare bipolarã

PS:Astea sunt urmarile celor 16 ani de prostituție!!

• Like 9
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Peseu: Eu te iau la perpulis si tu ma punctezi?!  :slap2  Esti masochista? Sau nu cunosti ce inseamna "sarcasm"?

Nu iti explic ca nu te duce!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E cam de-o benă.

Ce e aia benă ca mi-e lene să caut pe google...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

mai bine vezi-ti de tuica ta.

As vrea eu...dar ma țineți voi de fl*ci, pardon "de vorbă" se zice.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...