Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

cand ai lins o pula ultima data?

buey, muceo, imi strici visarea diminetilor cu intrebari de rasul curcilor.

auzi, de curiozitate, tu cand vazusi ultima data pizda?... asa sa ne spui si noua sa nu murim curiosi

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata

buey, muceo, imi strici visarea diminetilor cu intrebari de rasul curcilor.

auzi, de curiozitate, tu cand vazusi ultima data pizda?... asa sa ne spui si noua sa nu murim curiosi

mamaie azi dimineata am vazut pizda. Si a fost cu chiuituri. Dar tu tot nu ai raspuns la intrebare, cand ai supt ultima data o pula, vie. Vibratoarele si alte plasticaraie sau cauciucuri nu se pun.

Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

mamaie azi dimineata am vazut pizda. Si a fost cu chiuituri. Dar tu tot nu ai raspuns la intrebare, cand ai supt ultima data o pula, vie. Vibratoarele si alte plasticaraie sau cauciucuri nu se pun.

O laba la timpul ei, face cit o mie de muieri.

E valabil si la femei.

• Like 1
Link spre comentariu

petrica, petrica la modul cum te-ai laudat tare mi-e ca pizda aia de dimineata erau doar visele tale erotice.Iar chiuiturile auzite erau doar cele ale ceasului desteptator =))

Sunt, totusi, o doamna si nu pot sa-ti raspund intrebarii cat despre acele jucarii amintite, iti garantez ca sunt doar pentru gaozul tau cand ti-l prind

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

petrica, petrica la modul cum te-ai laudat tare mi-e ca pizda aia de dimineata erau doar visele tale erotice.Iar chiuiturile auzite erau doar cele ale ceasului desteptator =))

Sunt, totusi, o doamna si nu pot sa-ti raspund intrebarii cat despre acele jucarii amintite, iti garantez ca sunt doar pentru gaozul tau cand ti-l prind

Ti-as da tel ei sa iti confirme dar mie frica ca nu mai scap apoi de tine. Mai ales ca inca visezi la mine. Tunsăi floaca?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Domnule,

Va rog sa nu va preocupati de comportamentul micutului dumneavoastra companion, voi face tot ce-mi sta in putinta sa-i ignor scaparile ba chiar voi incerca, atat cat imi sta in puteri, sa-i corijez apucaturile si cu voia domniei voastre sa-mi permiteti a-l educa asa cum se cuvine.

Cat despre castitatea domniilor voastre (aici ma refer si la micutul dumneavoastra companion), va asigur ca nu este necesara deoarece va inteleg necesitatea apucaturilor barbare. Personal consider ca un antrenament adecvat va face calea mai lina catre "sufletul" meu fierbinte.

Domnita sufletului meu,

Cu adanci plecaciuni, va mutumesc din suflet pentru grija purtata micului meu companion si tin sa va asigur de faptul ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa incerc sa il educ, chiar daca este greu la varsta pe care o are, sa se ridice (cat mai poate ... deh) la inaltimea frumusetii Dvs. angelice. Il voi supune la nenumarate cazne, il voi inchide in hrube umede, il voi arunca in guri hulpave si-l voi lua la palme, il voi trezi la orice ora din zi si din noapte pana cand va comporta ca un "luptator de seama" demn de admiratia si respectul "maiastrei" Dvs si va lupta cu darzenie si tarie de otel pana la ultima picatura ... 
  • Like 3
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:prin oras

Domnita sufletului meu,

Cu adanci plecaciuni, va mutumesc din suflet pentru grija purtata micului meu companion si tin sa va asigur de faptul ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa incerc sa il educ, chiar daca este greu la varsta pe care o are, sa se ridice (cat mai poate ... deh) la inaltimea frumusetii Dvs. angelice. Il voi supune la nenumarate cazne, il voi inchide in hrube umede, il voi arunca in guri hulpave si-l voi lua la palme, il voi trezi la orice ora din zi si din noapte pana cand va comporta ca un "luptator de seama" demn de admiratia si respectul "maiastrei" Dvs si va lupta cu darzenie si tarie de otel pana la ultima picatura ...

Asta e cel mai complex "te-as fute" citit vreodată

Jos pălăria!

Link spre comentariu

Domnita sufletului meu,

Domnule,

ma bucur nespus sa citesc aceste randuri :( dar in acelasi timp sunt intristata :( deoarce ati omis un mic amanunt  (sunt trista).

Ati omis sa spuneti ca faceti toate astea doar pentru mine, numai pentru satisfactia mea nu pentru frumusetea-mi angelica. Deoarce recunosc, sunt o pacatoasa si voi ramane una dintre cele mai mari pacatoase deoarce simt , in adancul "sufletului" , chemarea naturala a firii ce trebuie potolita dar care pana acum, nu s-a gasit nimeni demn de a-mi linistii aceasta vapaie. Sper sa fiti dumneavoastra acela

Link spre comentariu

daca v-ati preocupa putin de modul de a vorbi cu femeile ati realiza ca scopul vostru ar fi mult mai usor de atins cu ele :(

Sunt perfect de acord, consider ca sunt nspe mii de feluri in care ii poti comunica unei femei ca o doresti, depinde ce iti inspira. De asta mi-a si placut felul in care a spus-o el. Contează foarte mult si daca cea care primeste aceste rânduri stie sa se bucure de ele

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Domnule,

ma bucur nespus sa citesc aceste randuri :( dar in acelasi timp sunt intristata :( deoarce ati omis un mic amanunt  (sunt trista).

Ati omis sa spuneti ca faceti toate astea doar pentru mine, numai pentru satisfactia mea nu pentru frumusetea-mi angelica. Deoarce recunosc, sunt o pacatoasa si voi ramane una dintre cele mai mari pacatoase deoarce simt , in adancul "sufletului" , chemarea naturala a firii ce trebuie potolita dar care pana acum, nu s-a gasit nimeni demn de a-mi linistii aceasta vapaie. Sper sa fiti dumneavoastra acela

Domnita draga,

Va rog sa iertati nemernicia mea, dar trebuie sa tineti cont de faptul la bataliile si luptele crancene la care am luat parte, in conditii grele si in locuri inimaginabile mi-au impietrit sufletul si inima, uitand ca frumusetea sufletului este mai importanta decat frumusetea trupeasca, iar obtinerea de placeri trupesti, animalice au primat in fata iubirii pure, sper pe aceasta cale sa obtin promisiunea dvs. de a-mi acorda alinare sufleteasca in scurtele pauze de "lupte" trupesti si de a-mi calauzii si sufletul spre dragostea pura.

• Like 4
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Domnita sufletului meu,

...de sloboz. Nu o lasa neterminata, de fraza zic.
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Domnita draga,

Va rog sa iertati nemernicia mea, dar trebuie sa tineti cont de faptul la bataliile si luptele crancene la care am luat parte, in conditii grele si in locuri inimaginabile mi-au impietrit sufletul si inima, uitand ca frumusetea sufletului este mai importanta decat frumusetea trupeasca, iar obtinerea de placeri trupesti, animalice au primat in fata iubirii pure, sper pe aceasta cale sa obtin promisiunea dvs. de a-mi acorda alinare sufleteasca in scurtele pauze de "lupte" trupesti si de a-mi calauzii si sufletul spre dragostea pura.

Sunteti iertat, domnule! cum as putea sa nu am intelegere pentru un gentelman desavarsit?! mi-ati adus zambetul pe fata citindu-va epistolele

ahhh , nemernicul de motan nu a lasat niste emoticoane cu ingerasi :(

nu gasesc nimic ca emoticon sa adaug placerii unei asemenea conversatii :D

motane! rezolva repede problema ca altfel te tai =))

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Sunteti iertat, domnule! cum as putea sa nu am intelegere pentru un gentelman desavarsit?! mi-ati adus zambetul pe fata citindu-va epistolele

ahhh , nemernicul de motan nu a lasat niste emoticoane cu ingerasi :(

nu gasesc nimic ca emoticon sa adaug placerii unei asemenea conversatii :D

motane! rezolva repede problema ca altfel te tai =))

placerea a fost de partea mea ....  :hihat

P.S. oricand cu placere  :wink2

• Like 3
  • Minus 12
Link spre comentariu

Astept urmarea. :)

la ce??? mi-a taiat cheful de orice pe ziua de azi :( ... si ce bine incepusem cu Soze, numa' buna de pula eram ...uda toata de placere in asteptarea placerii =))

sa-mi bag picioarele!

Paraschivo, cand ajung acasa te scot la un cico cu povesti ?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

la ce??? mi-a taiat cheful de orice pe ziua de azi :( ... si ce bine incepusem cu Soze, numa' buna de pula eram ...uda toata de placere in asteptarea placerii =))

sa-mi bag picioarele!

Paraschivo, cand ajung acasa te scot la un cico cu povesti ?

Acasa sunt. Vin( alb,rece,sec).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...