crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 14, 2017 Inveselita! in sfarsit mi-am dezactivat definitiv contu de pinterest care imi umplea gmailul cu spam si, desi am dat subscribe si am selectat ca primesc prea multe ei ca motiv, tot ma spamau...
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 14, 2017 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21462741_1919671018282284_3814223314482425058_n.jpg?oh=894e29df04594e881a090b39c17262ca&oe=5A43C317 7 6
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21462741_1919671018282284_3814223314482425058_n.jpg?oh=894e29df04594e881a090b39c17262ca&oe=5A43C317 Azi am suparat-o pe Rozeta, nebuna aia care da "subscribe" si se mira ca primeste mail-uri... Poate o supar si maine, nu m-am hotarat inca.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 14, 2017 Amandino....seful vrea sa te futa, ce nu intelegi. Baga l intr un birou, magazie, ceva...suge-l....si in 2 ore semnezi contractul....zicChiar si mai repede, cred eu. 1 7
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Chiar si mai repede, cred eu. Nu fac eu din astea la job. Si asa munceam prea mult ca nu stiu jumatati de masura..., nu incurc serviciul cu sexul.Tace malc deocamdata, si daca ma suna azi nu ma duc, las sa-si revina piciorul...Trag afurisitii cu dintii sa plateasca cat mai putin si sa te puna la cat mai multe, sa suga ei pula!
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 14, 2017 Nu fac eu din astea la job. Si asa munceam prea mult ca nu stiu jumatati de masura..., nu incurc serviciul cu sexul.Tace malc deocamdata, si daca ma suna azi nu ma duc, las sa-si revina piciorul...Trag afurisitii cu dintii sa plateasca cat mai putin si sa te puna la cat mai multe, sa suga ei pula! Se mai fac angajări la voi? Dar teambuildinguri? Sunt interesat!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Se mai fac angajări la voi? Dar teambuildinguri? Sunt interesat! Cauta oameni pentru Pantelimon sau Militari.Trebuie sa stii sa vinzi.Teambuildinguri sper ca nu facem, de la ala cu Metro am ramas cu sechele... Nu mai vreau!
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 14, 2017 Cauta oameni pentru Pantelimon sau Militari.Trebuie sa stii sa vinzi.Teambuildinguri sper ca nu facem, de la ala cu Metro am ramas cu sechele... Nu mai vreau! Daca iese cum trebuie si nu dai tare, nu iese cu sechele. Eu sunt ascultător ðŸ˜
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 14, 2017 Nu fac eu din astea la job. Si asa munceam prea mult ca nu stiu jumatati de masura..., nu incurc serviciul cu sexul.Tace malc deocamdata, si daca ma suna azi nu ma duc, las sa-si revina piciorul...Trag afurisitii cu dintii sa plateasca cat mai putin si sa te puna la cat mai multe, sa suga ei pula! Pai de ce nu?! O sa-i placa lu' sefu. 1 7
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Pai de ce nu?! O sa-i placa lu' sefu. So, contractul e semnat. Daca nu faceam valuri mai asteptam o saptamana, daca nu mai mult.Iar pentru ca e de maine, m-am dus inapoi acasa, desi sustinea ca o sa fie de luni... Probabil nu cunoaste legile, nu poti depune un contract cu atata intarziere. Am luat o parte din bani, maine dimineata iar la job. Luptati pentru dreptul vostru ca va mananca lupii! 1 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 14, 2017 Bini di tăt.Am futut ceva frumos, frumos, frumos....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Bini di tăt.Am futut ceva frumos, frumos, frumos.... Baga link sa vaz si eu. 1 3
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 14, 2017 Dromederul asta se angajeaza saptamanal
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Dromederul asta se angajeaza saptamanal DromAderul asta daca-ti fute o dreapta nu scapi de ko, agramatule! Vezi ca altcineva era camila, incurci borcanele. Eu am zis ca sunt cal de cursa lunga, m-ai flatat! 1 3
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 14, 2017 DromAderul asta daca-ti fute o dreapta nu scapi de ko, agramatule! Vezi ca altcineva era camila, incurci borcanele. Eu am zis ca sunt cal de cursa lunga, m-ai flatat! Ia o gura de tuica Faceai farmece cu gura. Cu dreapta nu stiu. Sa ne explice basinosul
drewsky Reputație: 6 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:la curve Oras:la curve Postat Septembrie 14, 2017 Ai preluat ce era mai rau de la grobian. Sa modifici postari si sa faci pe profesoara. Voi cand gresiti este eroare de dactilografiere sau autocorectul si-a facut de cap. Restul sunt agramati. Bafta la munca! Sa ne anunti unde te angajezi saptamana viitoare
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 14, 2017 Baga link sa vaz si eu. Nici de-al dreacu. Ţiu doar pentru mine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Ia o gura de tuica Faceai farmece cu gura. Cu dreapta nu stiu. Sa ne explice basinosul Nu beau tuica, merci oricum. Iar legat de bioenergie, care este demonstrabila, ar trebui sa fii cretin sa nu crezi, dar e bine sa crezi in religii fictive...Am vazut si draci si ingeri, nu si asa numitul D-zeu al vostru. Din contra, in locul entitatii pure trona tot un drac! Bunatatea excesiva distruge, mai bine zis mediul si ceilalti din jur distrug. Ai preluat ce era mai rau de la grobian. Sa modifici postari si sa faci pe profesoara. Voi cand gresiti este eroare de dactilografiere sau autocorectul si-a facut de cap. Restul sunt agramati. Bafta la munca! Sa ne anunti unde te angajezi saptamana viitoare Nu am ce sa invat de la Picon, ba cred ca i-am dat eu o lectie de memorat. Cand dai peste nas, invata, scrie corect ca te faci de rahat! Nu ai cum sa pari mai destept decat interlocutorul daca scrii cu picioarele! Nu-mi caut alt job, asta e la 5 min distanta si am reusit sa-l fac pe sef sa-mi aduca contractul AZI de urgenta! N-am ce sa vreau mai mult. Nici de-al dreacu. Ţiu doar pentru mine. Egoistule! Ai venit sa te lauzi fara detalii... Am zis ca vad si eu pe unde ti-ai bagat-o... mai depanam niste amintiri.
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 14, 2017 So, contractul e semnat. Daca nu faceam valuri mai asteptam o saptamana, daca nu mai mult.Iar pentru ca e de maine, m-am dus inapoi acasa, desi sustinea ca o sa fie de luni... Probabil nu cunoaste legile, nu poti depune un contract cu atata intarziere. Am luat o parte din bani, maine dimineata iar la job. Luptati pentru dreptul vostru ca va mananca lupii! Contractul tine pana te fute sefu' si furnizoru' )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Contractul tine pana te fute sefu' si furnizoru' ) Ai vrea tu... sa ma futi! Sefu' nu e rau, suntem pe aceeasi lungime de unda... L-am atins o data din greseala si a zis ca de ce il bat ca nu mi-a facut nimic?! Nu ma fut la serviciu, punct! 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Ai vrea tu... sa ma futi! Sefu' nu e rau, suntem pe aceeasi lungime de unda... L-am atins o data din greseala si a zis ca de ce il bat ca nu mi-a facut nimic?! Nu ma fut la serviciu, punct! Asa,fii profesionistă! 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Asa,fii profesionistă! Sunt. Mai bine m-as fute cu tine, am niste rigips de pus in balcon, te bagi? Apoi daca imi place... scot o priza sau intrerupator sa ma ajuti sa le pun la loc... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Sunt. Mai bine m-as fute cu tine, am niste rigips de pus in balcon, te bagi? Apoi daca imi place... scot o priza sau intrerupator sa ma ajuti sa le pun la loc... Ykes!))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Haisa vem batrane tiferice te ! ....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Ykes! )) Am fost prea sincera? Doar nu spuneam ca nu stiu sa repar niste nimicuri... Sincer, ti-am mai zis, nu m-as intalni cu tine, intuitia imi spune ca as fi dezamagita.Glumeam. Raspunsul nu mi-a placut, azi esti... nervos.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum