Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Super happy.

Am slabit 2 kile in ultimele 10 zile.

Acum am 104.

Scopul meu este sa ajung la 85 kg inainte de Sfintele Sarbatori de Craciun.

Eu am slăbit 8 kg, am acum 62 de kg.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

dovada... dovada !!!

Nu se observa ca slăbesc sau ca ma îngraș, pentru ca sunt înaltă si cu un frumos format al corpului. Am de slăbit încă 5 kg si atunci se va observa cand sunt îmbrăcată elegant...dar nu o sa aveti voi parte de asa ceva din partea mea!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu se observa ca slăbesc sau ca ma îngraș, pentru ca sunt înaltă si un cu un frumos format al corpului. Am de slăbit încă 5 kg si atunci se va observa cand sunt îmbrăcată elegant...dar nu o sa aveti voi parte de asa ceva din partea mea!

eu as prefera sa te observ ... cand esti "dezbracata" elegant. Poate de un dezbracat elegant o sa am parte, "never say never"  :wink2

Oricum kg. in plus sau minus se vad la "nudul" gol  :yummy

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

eu as prefera sa te observ ... cand esti "dezbracata" elegant. Poate de un dezbracat elegant o sa am parte, "never say never" :wink2

Oricum kg. in plus sau minus se vad la "nudul" gol :yummy

La mine nu se vad, pentru ca am carne mereu bine poziționată acolo unde trebuie si stiu sa-mi pozitionez de asemenea, corpul in asa fel in bratele unui bărbat incat sa simtă ce ii place, plus ca privirea mea...il duce spre Sine! Ai inteles?
Link spre comentariu
  • Oras:Europa

Nu se observa ca slăbesc sau ca ma îngraș, pentru ca sunt înaltă si cu un frumos format al corpului. Am de slăbit încă 5 kg si atunci se va observa cand sunt îmbrăcată elegant...dar nu o sa aveti voi parte de asa ceva din partea mea!

O sa postezi singura poze aici. Esti prea vanitoasa ca sa nu o faci.

Link spre comentariu

La mine nu se vad, pentru ca am carne mereu bine poziționată acolo unde trebuie si stiu sa-mi poziționat corpul in asa fel in bratele unui bărbat incat sa simtă ce ii place, plus ca privirea mea...il duce spre Sine! Ai inteles?

Cunosc tehnicile manipulative legate de evidentierea atuurilor feminine ... si pot sa spn ca sunt un pic "imun" la asemenea vraji vizuale.

• Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu

La mine nu se vad, pentru ca am carne mereu bine poziționată acolo unde trebuie si stiu sa-mi pozitionez de asemenea, corpul in asa fel in bratele unui bărbat incat sa simtă ce ii place, plus ca privirea mea...il duce spre Sine! Ai inteles?

Adevarul e ca sunt multi gugustiuci pe lumea asta. Altfel ai muri de foame.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cunosc tehnicile manipulative legate de evidentierea atuurilor feminine ... si pot sa spn ca sunt un pic "imun" la asemenea vraji vizuale.

Manipulative? Gresesti, asta-i creierul...nu ai ce ii face domnule! Eu il cunosc cel mai bine de pe forumul ăsta si nu ma fac vinovată de nimic, doar pentru o simpla cunoastere...caci sunt altele mult mai complicate decat asta!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vezi răspunsul meu si nu te mai erija in port parol-ul meu neintrebat, ca altfel sfarsesti a avea aceasi soarta cu altii!

Link spre comentariu

Nu cred ca nu ai vrea sa "pacatuiesti" cu Vis macar odata .... ca nu te cred! Macar pentru faptul ca ar filosofa "cu dânsa-ntrânsa". Mie mi s-ar placea o "experienta" de genul asta. Sa i-o tragi pe la spate si ea sa vorbeasca din Kant.

• Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu

Manipulative? Gresesti, asta-i creierul...nu ai ce ii face domnule! Eu il cunosc cel mai bine de pe forumul ăsta si nu ma fac vinovată de nimic, doar pentru o simpla cunoastere...caci sunt altele mult mai complicate decat asta!

Uneori si creierul poate fi controlat ... tot de creier!

• Like 1
Link spre comentariu

Nu cred ca nu ai vrea sa "pacatuiesti" cu Vis macar odata .... ca nu te cred! Macar pentru faptul ca ar filosofa "cu dânsa-ntrânsa". Mie mi s-ar placea o "experienta" de genul asta. Sa i-o tragi pe la spate si ea sa vorbeasca din Kant.

Din punctul meu de vedere, raportul calitate pret in cazul ei este in defavoarea mea. Prefer cu banii astia sa merg la Alyna42 sau Delia.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Iti zic eu ca dacă apuc sa vorbesc si nu mă futi direct după ce iti versi doleanțele...nu mai apuci sa ma futi, decat atunci cand vreau eu sa ridic un deget! Sti ce inseamna asta?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Din punctul meu de vedere, raportul calitate pret in cazul ei este in defavoarea mea. Prefer cu banii astia sa merg la Alyna42 sau Delia.

Care Delia?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Te crezi ceea ce nu esti, dar altii cred ca asa esti. Fiecare cu soarta lui.

Adică...eu ma cred creierul tau? Un singur creier avem toți, trezeste-te nene! Despre ce vorbim aici, pff...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...