giacomo casanova Reputație: 115 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Daca tot aveti fantezii, de ce nu faceti voi doi schimb de mame si v-ati rezolvat problema?Smecheri de monitor, manca-v-ar purecii!Care ti place mai mult Vanatoruul de prosti _SauVanatorul de prosti__Sau Vana torul DE prosti sauLiniuta liniuta vanatorull iniutajos de liniutajos prosti 3
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Zi mersi ca suntem doar de monitor, ca daca fata in fata ai fi luat atatia insi de coaie , tu realizezi cat omor iti luai ?Lasand ipocrizia la o parte , cine e pana la urma smecherul de monitor ?Fraierii nu sunt periculosi , degeaba sunteti multiDaca sunteti praf. facuti gramada
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 De ce strigi dupa mine ? Parca ziceai ca nu te las in pace . Tu striga dp alea care sunt de nivelul tau intelectualProbabil o futi pe mata zilnic . si ai ramas cu sechele Ii e dor de nivelul tau intelectual 3
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Fraierii nu sunt periculosiTocmai motivul pentru care nu esti tu periculoasa
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Daca tot aveti fantezii, de ce nu faceti voi doi schimb de mame si v-ati rezolvat problema?Smecheri de monitor, manca-v-ar purecii! Un pion care o sa se arda in colateral.
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Fraierii nu sunt periculosi , degeaba sunteti multiDaca sunteti praf. facuti gramadaAi noroc ca esti aceasi zodie cu mine si stiu ca nu ai suflet rau, ca sa ma atac , Cum ti-am mai zis , esti inca tanara si iti doresc noroc in viata , dar din pacate, mereu trecutul isi pune amprenta in actiunile pe care le vei face in viitor ca fiinta umana .Acum , inca traiesti himere 6 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 De ce strigi dupa mine ? Parca ziceai ca nu te las in pace .Tu striga dp alea care sunt de nivelul tau intelectualProbabil o futi pe mata zilnic . si ai ramas cu sechele Incepi bine .Nu te opri.Tu care esti din aia 7.Tampita scuze OLIMPICA pulii 16 14
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Pana mea! Orice porcarie se romanizeaza, limba romana a devenit de rasul curcilor, nicio natie nu face asta!"N-am" este prescurtarea de la "nu am", trist ca trebuie sa o spun inca o data, mai ales ca romana nu a fost limba mea natala...Tara de rahat!poi,nici a mea,de aceea te tot intreb: cum se scrie corect,nu am ce face acum sau n-am ce face acum?adica,cel mai corect,zic
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Apropo de himere meleonare. Miky inca o mai fi fugarit de padurari ? 5 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Apropo de himere meleonare. Miky inca o mai fi fugarit de padurari ? de milionar zici? 15 14
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Ai noroc ca esti aceasi zodie cu mine si stiu ca nu ai suflet rau, ca sa ma atac , Cum ti-am mai zis , esti inca tanara si iti doresc noroc in viata , dar din pacate, mereu trecutul isi pune amprenta in actiunile pe care le vei face in viitor ca fiinta umana .Acum , inca traiesti himereEu nu traiesc sa demonstrez nimanui nimic . Trecutul poate va urmareste pe voi . eu nu ma gandesc la trecut .Eu imi traiesc prezentul si imi asigur viitorul . Pana la urma pe mn nu ma deranjeaza circul vostru de pe forum . Eu stiu ce am in viata meaDe asta si vorbesc . Pe fapte reale . Restul nu ma intereseaza Cum am spus , fiecare isi alege stilul de viata .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Pe viitor, nu sunt razbunatoare, dar vad ca nu am de ales, o sa urmez calea de unde primesc...Sunt de temut. Asta a fost o avertizare! Ai noroc ca esti aceasi zodie cu mine si stiu ca nu ai suflet rau, ca sa ma atac , Cum ti-am mai zis , esti inca tanara si iti doresc noroc in viata , dar din pacate, mereu trecutul isi pune amprenta in actiunile pe care le vei face in viitor ca fiinta umana .Acum , inca traiesti himere Incepi bine .Nu te opri.Tu care esti din aia 7.Tampita scuze OLIMPICA puliiBaieti, cer o favoare, s-o lasam! Astept propuneri de distrus. poi,nici a mea,de aceea te tot intreb: cum se scrie corect,nu am ce face acum sau n-am ce face acum?adica,cel mai corect,zic Vezi cum se scrie in maghiara, te ajuta mai mult.
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 de milionar zici?Cand zic padure , un singur user si-a laudat si etalat bogatia din aceasta. 5 6
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Daca eram proasta , ajungeamCa justlove sa ma fut la 50 de ani . Casatorita . Desteptii isi asigura viitorul 3 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Eu nu traiesc sa demonstrez nimanui nimic .Trecutul poate va urmareste pe voi . eu nu ma gandesc la trecut .Eu imi traiesc prezentul si imi asigur viitorul . Pana la urma pe mn nu ma deranjeaza circul vostru de pe forum . Eu stiu ce am in viata meaDe asta si vorbesc . Pe fapte reale . Restul nu ma intereseaza Cum am spus , fiecare isi alege stilul de viata .Tu esti o curva .Care face gargara pe forum ca ce doamna e ea si ce invidioasa e lumea pe ea.Esti o vaca care e stresata si nu vei da lapte bun la peste.MUUUUUUUU pizda tampita ce esti !!!Ahahahahahahahaha:))))) 17 14
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Asa. Cum am fost desteapta si am muncit in liniste Fara sa ma deranjeze nimeni, asa voi fi si de acum inainte. Eu nu am avt nevoie sa ma fut in cur sa am parte de clienti multi nu am avt nevoie de nimic , decat de mine asa simpla cum am fost. 3 2
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Daca eram proasta , ajungeamCa justlove sa ma fut la 50 de ani . Casatorita . Desteptii isi asigura viitorul Nu judeca oameni, a caror varsta inca nu o ai ,ca viata e incerta. Mai e un idiot pe aici, de 40 de ani, care ii face pe toti sarantoci, insa , multi nu avem varsta lui ca sa ne comparam . 6 6
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Tu esti o curva .Care face gargara pe forum ca ce doamna e ea si ce invidioasa e lumea pe ea.Esti o vaca care e stresata si nu vei da lapte bun la peste.MUUUUUUUU pizda tampita ce esti !!!Ahahahahahahahaha:)))))Eu nu sunt stresata , atata timp cat am avt mereu sute de apeluri la zi Si nu as avea cum sa fiu stresata pt de astia ca voi pe care ii stie tot forum ul de frustrati
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Daca eram proasta , ajungeamCa justlove sa ma fut la 50 de ani . Casatorita . Desteptii isi asigura viitorul Tu nu vei fi ca Justlove niciodata tampita pulii.Stii de ce?Pentru ca Justlove e o alta categorie de femeie nu o PITIPOANCA retardata umflata cu botox care nu stie sa vorbeasca .Doaaaamne cat poti fi de proasta vaca pulii 17 14
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Nu judeca oameni, a caror varsta inca nu o ai ,ca viata e incerta. Mai e un idiot pe aici, de 40 de ani, care face pe toti sarantoci, insa multi nu avem varsta lui ca sa ne comparam .Hai lasa astea . Cu judecatul ))) nu ti se potrivescNu o judec . Spun doar cum sta treaba . daca era asa independenta si desteapta si doamnaAvea alta activitate .
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Tu nu vei fi ca Justlove niciodata tampita pulii.Stii de ce?Pentru ca Justlove e o alta categorie de femeie nu o PITIPOANCA retardata umflata cu botox care nu stie sa vorbeasca .Doaaaamne cat poti fi de proasta vaca puliiE la categoria Full serviceNormal ca nu o sa fiu , nu imi doresc )))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Hai lasa astea . Cu judecatul ))) nu ti se potrivescNu o judec . Spun doar cum sta treaba . daca era asa independenta si desteapta si doamnaAvea alta activitate .Ai de pula mea cat de retardata esti 17 14
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Tu nu vei fi ca Justlove niciodata tampita pulii.Stii de ce?Pentru ca Justlove e o alta categorie de femeie nu o PITIPOANCA retardata umflata cu botox care nu stie sa vorbeasca .Doaaaamne cat poti fi de proasta vaca puliiTot prostituata se numeste si nu una oarecare ))))))Una total )))) 3 2
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 28, 2017 Diferenta intre mn si ea e mare . Crede -ma ....Eu nu am avt nevoie sa iau sloboz in gura ca sa fac bani . Si nici pl in cur . 3 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 28, 2017 E la categoria Full serviceNormal ca nu o sa fiu , nu imi doresc )))))Asa spunea si Anonna,Vistantric,Mitchelle,Adina............dar au ajuns sa faca tot tacamul la 50 de ani si tot aici o sa va gasim si la 60 de ani. 10 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum