Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

In primul rand sunt Ines. Si am tastat eu mereu .

In al doilea rand , cei cu aceleasi ganduri ca ale tale , nu vor fi acceptati niciodata , nu au fost

Si nu mi i-am Dorit niciodata la usa mea

si nu am ce face cu uniica voi care vor fete la 50 de ron ca unu din ei are si recenzie .

Pe mn cine m -a dorit m -a cautat . Asa cu servicii simple si toate protejate. Si au fost multi . Eu cu cei ca voi nu am lucrat niciodata

Pt ca nu va incadrati cerintelor mele. Si nici eu nu ma incadrez prostiei voastre.

Esti nefututa rau de nu mai auzi ratiunea.

in cazul personajului de mai sus imi permit sa generalizez umpic, deoarece cred ca, nici cu justlove nu ar avea curajul la o confruntare :laugh2

L-am luat si legat si de Justlove...

Ma simpatizeaza, sper sa nu ma enerveze!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Cata inteligenta, manca-i-as pana ei da OLIMPICA...

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Mai frate tu ma omori pe mine jur.O sa crap de ras daca mai scrii

• Like 17
  • Minus 14
Postat

Adica , practic , prin limbajul meu si atitudinea mea am facut selectie automat

Nu imi doresc sa atrag pesti , proxeneti , badarani , ciobani , needucati , neciopliti

Nu imi doream persoane negative si nici vulgare si nici cu violenta verbala sau fizica

Eu am atras mereu ceea ce mi/am dorit . Voi sunteti prea jos din toate punctele de vedere

Pe voi va vor accepta doar fast- fuck sau femei cu pesti , obligate sa lucreeze cu orice si cu oricine

;)

Iar turbezi?Calma calma
  • Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

in cazul personajului de mai sus imi permit sa generalizez umpic, deoarece cred ca, nici cu justlove nu ar avea curajul la o confruntare :laugh2

Degeaba incerci sa o dregi. O confruntare adevărată cu Amada ca stăpână se face numai cu bani, cu foarte mulți bani. In rest se numeste altfel...după cum va duce pe fiecare, este jocul Amadei si doar ea ii pune un nume.

• Like 5
  • Minus 16
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Esti prost!

Recunosti, deci, ca nu esti decat un cacat bolnav cu arfe de psiholog intergalactic.

E bine.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

avand in vedere lipsa de multe servicii pe care o am , si sunt obisnuite pe piata din Ro

Si totusi am stiut sa ma fac placuta si toata lumea sa plece ft multumita si frricita

Inseamna ca am un caracter frumos si compania mea face mAi mult decat o pl in cur sau un strop de sloboz pe ochi sau in gurita !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Mai frate tu ma omori pe mine jur.O sa crap de ras daca mai scrii

Începeți sa semanati unul cu altul si acest fapt ma multumeste.

• Like 7
  • Minus 15
Postat

Ce faci, pestisor natang, trimiti femeile sa-ti faca treaba murdara? Mare tolomac mai esti! :slap2

Esti total lipsit/a de imaginatie . Stii doar cateva cuvinte pe care le repeti ca surda la mormant.

• Like 5
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

different day, different topic, same shit...

Nu chiar...Gaseste-mi tu mie unde se afla rahatul si după o scurtă analiza, iti dai dreptate daca e cazul sa o fac.

Neatentule!😈

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Esti total lipsit/a de imaginatie . Stii doar cateva cuvinte pe care le repeti ca surda la mormant.

E senil ce vrei de la el.Bag pula in ma sa :))))

• Like 17
  • Minus 14
Postat

Oamenii cu care am intrat in contact nu au venit cu gandul de futai mecanic

De batjocura , etc .

Oamenii cu care am intrat eu in contact au fost oameni eleganti ;) iar oamenii astia nu vor alege in veci producatoarele voastre de duzina ...

Ca nu sunt pe stilul lor :)

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:In Your Nightmares :)
Postat

Parerea mea este ca sunt niste infantilisme aceste "intalniri" intre membri ( la ce va ajuta daca unul il smardoieste pe altul ? )

Pai ce facem aici, pestisor prost si agramat, ne schimbam convingerile de la o zi la alta? :slap2

Esti unul dintre imbecilii de frunte ai forumului, devine tot mai evident cu fiecare postare pe care o mazgalesti.

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

ca sa raspund la intrebarea din titlu...ma simt foarte bine azi. continui sa ma minunez cum omul isi mistuieste energiile pe cele mai neinsemnate si inutile lucruri. 4 mld de ani de evolutie....si asta e maximul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Omule care mă tot suni... Tu nu stiai ca o programare pentru aceasta ora se face dimineata pana in ora 13 sau de ce nu, cu o zi sau mai multe inainte? Sau vrei neaparat sa imi auzi vocea si sentimentul de regret din ea?!!!

• Like 6
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ca sa raspund la intrebarea din titlu...ma simt foarte bine azi. continui sa ma minunez cum omul isi mistuieste energiile pe cele mai neinsemnate si inutile lucruri. 4 mld de ani de evolutie....si asta e maximul.

Aparențe...

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Degeaba incerci sa o dregi. O confruntare adevărată cu Amada ca stăpână se face numai cu bani, cu foarte mulți bani. In rest se numeste altfel...după cum va duce pe fiecare, este jocul Amadei si doar ea ii pune un nume.

Nu stiu prea multe despre ea. Ne-am mai intersectat cu postari prin diverse topice si citesc la diferiti  useri prin topice , despre nu stiu ce episod cu statueta.

Ai vreun link unde pot afla la ce te referi sau o lasi in balarii ca de obicei ? 

• Like 5
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si io o fut pe mata in gat.Pa!

Te simti smecher? De ce nu mi-ai raspuns la prima intrebare?

• Like 6
  • Minus 16

Postat

Iar turbezi?Calma calma

Ce faci, natangule? Vezi ca esti analfabet in romana, ai dat-o pe italiana?

Sei un stronzo!

Recunosti, deci, ca nu esti decat un cacat bolnav cu arfe de psiholog intergalactic.

E bine.

Esti prost!

E senil ce vrei de la el.Bag pula in ma sa :))))

As pune pariu pe orice ca tu nu ai futut nimic in realitate de luni bune. Asta nu face decat sa-ti agravezel boala.

Oamenii cu care am intrat in contact nu au venit cu gandul de futai mecanic

De batjocura , etc .

Oamenii cu care am intrat eu in contact au fost oameni eleganti ;) iar oamenii astia nu vor alege in veci producatoarele voastre de duzina ...

Ca nu sunt pe stilul lor :)

Ce ziceai mai devreme?

• Like 2
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...