machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2017 Ce faci, natangule? Vezi ca esti analfabet in romana, ai dat-o pe italiana?Sei un stronzo! Esti prost! As pune pariu pe orice ca tu nu ai futut nimic in realitate de luni bune. Asta nu face decat sa-ti agravezel boala. Ce ziceai mai devreme? Ceai, fa, cu ceam gresit? 2 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 As pune pariu pe orice ca tu nu ai futut nimic in realitate de luni bune. Asta nu face decat sa-ti agravezel boala. INCA TOT o fut pe ma ta ))))))))) 17 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 Nu stiu prea multe despre ea. Ne-am mai intersectat cu postari prin diverse topice si citesc la diferiti useri prin topice , despre nu stiu ce episod cu statueta.Ai vreun link unde pot afla la ce te referi sau o lasi in balarii ca de obicei ? Asa ceva...ce am zis eu, nu se dă/predă prin link-uri! Învață mai bine limba română pentru a ii dibui corect sensurile si optiunile acestora de folosire, si nu in ultimul rand traieste viața la high level indiferent de activitățile tale. 6 16
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Ceai, fa, cu ceam gresit?S a suparat ca nu si gaseste pastilele de memorie si voia ceva dar apoi nu gaseste laptopul.Si se tot invarte in bucatarie idiotu.Cand gaseste ne anunta el.....PS.Inveti din greselile altora daca esti dastept 18 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 Ceai, fa, cu ceam gresit?El e femeie, iar Ines e bărbat?... Hm. 6 15
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 28, 2017 Ceai, fa, cu ceam gresit? Intreaga ta existenta e o greseala a naturii. Cum te impaci cu sentimentul inutilitatii? INCA TOT o fut pe ma ta ))))))))) Cineva spunea acum ceva vreme ca ai fi virgin. Dupa comportamentul tau, nu cred ca-i exclus. 2 5
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2017 El e femeie, iar Ines e bărbat?... Hm. Nu, fa, MoartaEm e bulangiu curist. Ines e o gasca beata. 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Pai ce facem aici, pestisor prost si agramat, ne schimbam convingerile de la o zi la alta? Esti unul dintre imbecilii de frunte ai forumului, devine tot mai evident cu fiecare postare pe care o mazgalesti. Ce a scormonit sceleratul :slap2 :laugh2 :laugh2E vorba de un cod al barbatiilor, tu neffind unul, nu ai cum sa iti dai seama. Din cate stiu eu nimeni de aici nu ti-a propus o intalnire fizica, cum a facut ultrasul respectiv cu diverisi useri , iar la confruntarile fizice cu tine , am vrut doar sa iti atrag atentia ca fata in fata nu ai avea curajul sa latrii prostiile de aici , fie ca e femeie sau barbat in fata ta ( ti-am dat si traducere ca la prosti , da ce sa intelegi tu , intelegi nimic, ca de obicei un bagator cu forta in sa seama sugator de energie ) 5 7
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2017 Intreaga ta existenta e o greseala a naturii. Cum te impaci cu sentimentul inutilitatii? Cineva spunea acum ceva vreme ca ai fi virgin. Dupa comportamentul tau, nu cred ca-i exclus. Cu sentimentu' inutilitatii tale ma impac foarte bine. 1 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Nu, fa, MoartaEm e bulangiu curist. Ines e o gasca beata.INES cu prietena sa 17 14
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2017 INES cu prietena sa Ele-s. 2 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Intreaga ta existenta e o greseala a naturii. Cum te impaci cu sentimentul inutilitatii? Cineva spunea acum ceva vreme ca ai fi virgin. Dupa comportamentul tau, nu cred ca-i exclus. Am fost recunosc dar am pierdut virginitatea cu ma ta.De asta o iubesc.Tati imi zici de azi.Cretinu pulii ))))))))))))))) 17 14
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Ele-s.Nu baga n seama pe oricine OLIMPICELE.oare si pretena sa e tot OLIMPICA??? 17 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 Adica , practic , prin limbajul meu si atitudinea mea am facut selectie automatNu imi doresc sa atrag pesti , proxeneti , badarani , ciobani , needucati , necioplitiNu imi doream persoane negative si nici vulgare si nici cu violenta verbala sau fizicaEu am atras mereu ceea ce mi/am dorit . Voi sunteti prea jos din toate punctele de vederePe voi va vor accepta doar fast- fuck sau femei cu pesti , obligate sa lucreeze cu orice si cu oricine avand in vedere lipsa de multe servicii pe care o am , si sunt obisnuite pe piata din RoSi totusi am stiut sa ma fac placuta si toata lumea sa plece ft multumita si frricitaInseamna ca am un caracter frumos si compania mea face mAi mult decat o pl in cur sau un strop de sloboz pe ochi sau in gurita ! Oamenii cu care am intrat in contact nu au venit cu gandul de futai mecanicDe batjocura , etc . Oamenii cu care am intrat eu in contact au fost oameni eleganti iar oamenii astia nu vor alege in veci producatoarele voastre de duzina ...Ca nu sunt pe stilul lor Din aceste spuse ale tale poți extrage esenta lor si o poți pune la semnătură ca prezentarea unei femei cu atitudine aici pe forum. E bine si corect zis si imi place ca nu te jenezi de ce zic altii care nu inteleg fenomenul. 8 15
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Asa ceva...ce am zis eu, nu se dă/predă prin link-uri! Învață mai bine limba română pentru a ii dibui corect sensurile si optiunile acestora de folosire, si nu in ultimul rand traieste viața la high level indiferent de activitățile tale.Am monitorul cu rezolutie mare si mai scriu balarii, cat despre limbi vorbite, mai stiu doua straine, scris si citit. Lasand astea la o parte, o sa iti urmez sfatul cu invatatul limbii romane , cand o sa fii si tu mai coerenta in exprimari, deocamdata nu sunt singurul care nu intelege ce vrei sa comunici prin scris cateodata 5 6
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 28, 2017 Ce a scormonit sceleratul :slap2 :laugh2 :laugh2E vorba de un cod al barbatiilor, tu neffind unul, nu ai cum sa iti dai seama. Din cate stiu eu nimeni de aici nu ti-a propus o intalnire fizica, cum a facut ultrasul respectiv cu diverisi useri , iar la confruntarile fizice cu tine , am vrut doar sa iti atrag atentia ca fata in fata nu ai avea curajul sa latrii prostiile de aici , fie ca e femei sau barbat in fata ta ( ti-am dat si traducere ca la prosti , da ce sa intelegi tu , intelegi nimic, ca de obicei un bagator cu forta in sa seama sugator de energie ) Prea multe scuze!Ti-am demonstrat cu propriile-ti postari ca esti ipocrit si duplicitar. Ca esti prost, e demonstrat de mult. Cu sentimentu' inutilitatii tale ma impac foarte bine. Esti un om trist. Ai decazut la un nivel inimaginabil - chiar pentru cineva in conditia ta - daca ai ajuns sa-i punctezi postarile cimpanzeului schizofrenic, si sa-i aprobi umil aberatiile. 2 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 Nu baga n seama pe oricine OLIMPICELE.oare si pretena sa e tot OLIMPICA???Începi să vorbesti normal, imi place tratamentul pe care ti l-a aplicat Ines...inseamna ca are efect. 8 15
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2017 Din aceste spuse ale tale poți extrage esenta lor si o poți pune la semnătură ca prezentarea unei femei cu atitudine aici pe forum. E bine si corect zis si imi place ca nu te jenezi de ce zic altii care nu inteleg fenomenul. Asa, fa, incurajeaz-o, futu-te-n cap. Poate ajunge si ea la fel de prajita ca tine. 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 28, 2017 Prea multe scuze!Ti-am demonstrat cu propriile-ti postari ca esti ipocrit si duplicitar. Ca esti prost, e demonstrat de mult. Esti un om trist. Ai decazut la un nivel inimaginabil - chiar pentru cineva in conditia ta - daca ai ajuns sa-i punctezi postarile cimpanzeului schizofrenic, si sa-i aprobi umil aberatiile. Nu, pizdoiule, e distractie maxima pentru mine. GRATIS! 1 4
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Prea multe scuze!Ti-am demonstrat cu propriile-ti postari ca esti ipocrit si duplicitar. Ca esti prost, e demonstrat de mult. Esti un om trist. Ai decazut la un nivel inimaginabil - chiar pentru cineva in conditia ta - daca ai ajuns sa-i punctezi postarile cimpanzeului schizofrenic, si sa-i aprobi umil aberatiile.Ti ar face placere sa te aprobe pe tine ))))))))))))))) 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 Am monitorul cu rezolutie mare si mai scriu balarii, cat despre limbi vorbite, mai stiu doua straine, scris si citit. Lasand astea la o parte, o sa iti urmez sfatul cu invatatul limbii romane , cand o sa fii si tu mai coerenta in exprimari, deocamdata nu sunt singurul care nu intelege ce vrei sa comunici prin scris cateodataEu sunt coerentă si nu a fost un moment pe acest forum in care sa nu fiu in toate facultătile de exprimare pe care le detin ca potențial al ființei mele. Mersi de jignire, dar cred ca nu ai inteles tot din ceea ce ti-am transmis...si de aceea ai simtit nevoia sa-ti scutiri grosolănia asupra mea. Noapte bună in continuare si vise placute. 7 15
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Prea multe scuze!Ti-am demonstrat cu propriile-ti postari ca esti ipocrit si duplicitar. Ca esti prost, e demonstrat de mult. Esti un om trist. Ai decazut la un nivel inimaginabil - chiar pentru cineva in conditia ta - daca ai ajuns sa-i punctezi postarile cimpanzeului schizofrenic, si sa-i aprobi umil aberatiile.MISKINE cum o duci greu greu este?Nu ti da tarfa pizda gratis du te intreab o cine stie te milogesti putin cum faci tu si poate poate iti pica ceva.Stii tu ca si cu rozkendra.Mail chestii 17 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 Asa, fa, incurajeaz-o, futu-te-n cap. Poate ajunge si ea la fel de prajita ca tine.Sa o incurajez in ce acțiune mai exact, spus? Tu nici nu imi înțelegi vorbele pentru că gândul îți e tot timpul la păsărică si nu poți să te controlezi, nu esti un peste bun si puți! 7 15
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 28, 2017 MISKINE cum o duci greu greu este?Nu ti da tarfa pizda gratis du te intreab o cine stie te milogesti putin cum faci tu si poate poate iti pica ceva.Stii tu ca si cu rozkendra.Mail chestiiDe unde stii tu treburi cu Rose!? Asta-i intrebarea...! 6 15
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 Ti ar face placere sa te aprobe pe tine )))))))))))))))Iti dai seama numa pe el.Da problema lui este ca toata lumea il foloseste ca si prosop pentru sters pula.Asta e MAZOCHIST din ala.Daca nu e scuipat si chinuit psihic de cateva ori pe zi nu se simte bine. 17 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum