Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Sunt curioasă!...

Eu as alege pe unul care...mmm!

Unul de care am poftă...pentru că simt nevoia de mai mult sex după trei săptămâni de lipsă.

Azi...Pitestiului i se acordă ultima sansă!

Mai e putin...tic, tac!

Eu vreau sa vina valceanul să mă futa tare si sa-mi domolească focul...mai ales, ca a ținut omul sa-mi spună ca e in acelasi asentiment cu mine!

Si uite asa...in fiecare luna, selectia naturală isi face treaba, iar eu deja sunt de un an de zile departe de Bucuresti!

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sunt curioasă!...

Unul de care am poftă...pentru că simt nevoia de mai mult sex după trei săptămâni de lipsă.

Mai e putin...tic, tac!

Eu vreau sa vina valceanul să mă futa tare si sa-mi domolească focul...mai ales, ca a ținut omul sa-mi spună ca e in acelasi asentiment cu mine!

Si uite asa...in fiecare luna, selectia naturală isi face treaba, iar eu deja sunt de un an de zile departe de Bucuresti!

Lauda-ma gura ca ti-oi da papa !

Vezi ce simplu este sa lasi romantismul de fatada la o parte si sa recunosti drept ce si cum ?

Tropaie hormonii in tine intr-o veselie , sans doute !

Est ce que tu as prepare ta bouche pour une autre defie, tu vrai devorateure de bites ?

Dar apreciez ca ai pus poze reusite la semnatura.

Iar in ritmul asta o sa revii pe aici cand oi face eu sex de trei ori pe ora.

Este bine ?

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

hai sa ne lamurim un pic. nu ca sunt dator, dar e de bun simt, pentru ca limbajul e unul cat de cat decent. inginereste, dupa numerele de tricou.

1. eu citesc foarte putine topice, prin urmare habar nu am de hartuirile de care pomenesti.

2. nu am sustinut si nu sustin ca am vreo moralitate. tu si altii sunteti liberi sa credeti ce vreti despre mine, nu am nici cea mai mica intentie sa va schimb parerea. nu d-asta sunt aici :)

3. prima oara cand am aflat de existenta domnisoarei a fost acum o saptamana cred, cand am remarcat-o scriind p-aici. mi-a placut ca nu face greseli flagrante de ortografie, ceea ce o pune din start in primele 10 procente. mi-am permis sa-i atrag atentia ca nu rezolva nimic balacarindu-se pe forum si ca mult mai sanatos ar fi - daca tot nu mai are nici o legatura cu meseria - sa ramana cat mai putin ancorata in mediul asta. nu stiu despre tine, da' eu cand plec de la birou nu mai vreau sa aud de el.

4. nu e treaba mea sa cizelez pulimea. lucrul asta este imposibil, nimeni nu se schimba doar pentru ca i-a zis altu'. pe mine ma intereseaza exclusiv ca eu sa ma simt bine. dupa cum spuneam mai devreme, nu am nici o moralitate :)

5. ca sa fiu imoral pana la capat: nu cred c-o sa vezi cand o sa devin ironic :)

PS: daca spui ca m-ai mai urmarit p-aici, ai fi putut observa poate ca eu mai mult de 2-3 fraze nu spun intr-un conflict. nu sunt interesat de; ma retrag din asa ceva.

Nu tin minte sa fi facut vreo referire la apetenta ta (sau lipsa ei) pentru conflicte. Problema e ca ai intervenit intr-un conflict, si, indirect, ai acuzat victima ca ar fi vinovata pentru ca a fost agresata. Refuz sa cred ca ai intervenit exact pe pagina in care ai postat, desi era suficient sa dai 2-3 pagini in spate pentru a vedea un spectacol grotesc din care nu au lipsit injuraturile de mama, sute de insulte si chiar amenintari. Desi gasesc inacceptabil modul in care ai actionat aici, inteleg, totusi, ca nu ai dorit sa-ti pui o tinta pe spate si ai preferat sa inchizi ochii la iesirile incalificabile ale haitasilor. Pana la urma, e infinit mai usor sa castigi o disputa cu o fata singura, decat cu o gasca de zeci de indivizi fara scrupule.

Ma amuza situatia asta in care, desi incerci sa fii ironic cand pretinzi ca nu ai moralitate si nu-ti pasa de ce cred ceilalti despre tine, faci totusi un efort de cateva zeci de randuri pentru a-ti justifica pozitia. Un fel de autoironie involuntara, daca pot spune asa.:)

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Sunt curioasă!...

Mai e putin...tic, tac!

Ai fost in RK?

Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan

Esti sigur ca vrei sa-ti spun?

Prin pădure, printre floarea soarelui, am văzut cu şoricel mov, cu ochii verzi. Mânca stafide, şi se uita la stele. Atunci soarele i-a spus că are 2 lei şi 70 de bani şi că vrea să-şi cumpere biscuiţi cu cremă. Şoricelul, care în timpul discuţiei se scărpina cu cheia de la Lăstun în ureche, i-a răspuns că laptele s-a acrit că nu i-a pus Nesquick.

E prima oară când văd cum o codobatură se cazează la hotel în regim hotelier, cu demipensiune şi mic dejun all-inclusiv, fără să cumpere caramele.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Lauda-ma gura ca ti-oi da papa !

Vezi ce simplu este sa lasi romantismul de fatada la o parte si sa recunosti drept ce si cum ?

Tropaie hormonii in tine intr-o veselie , sans doute !

Est ce que tu as prepare ta bouche pour une autre defie, tu vrai devorateure de bites ?

Dar apreciez ca ai pus poze reusite la semnatura.

Iar in ritmul asta o sa revii pe aici cand oi face eu sex de trei ori pe ora.

Este bine ?

Tu taci!

Mi-e dor de doi o dată...dar nu vor valcenii ăstia, sunt prea rusinosi si orasul este mic, iar oamenii se cunosc între ei. Aiurea!

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Prin pădure, printre floarea soarelui, am văzut cu şoricel mov, cu ochii verzi. Mânca stafide, şi se uita la stele. Atunci soarele i-a spus că are 2 lei şi 70 de bani şi că vrea să-şi cumpere biscuiţi cu cremă. Şoricelul, care în timpul discuţiei se scărpina cu cheia de la Lăstun în ureche, i-a răspuns că laptele s-a acrit că nu i-a pus Nesquick.

E prima oară când văd cum o codobatură se cazează la hotel în regim hotelier, cu demipensiune şi mic dejun all-inclusiv, fără să cumpere caramele.

Faci intrarea prea bruscă dintr-o idee în alta...ca perversii! Mai ai de lucrat...
  • Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Tu taci!

Mi-e dor de doi o dată...dar nu vor valcenii ăstia, sunt prea rusinosi si orasul este mic, iar oamenii se cunosc între ei. Aiurea!

https://i.imgur.com/WQ5myqv.gif https://i.imgur.com/XYWSja3.gif Mila mi-e de tine, auzi la ei, nu vor, ce obraznici! 

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Şi dintr-o gaură-n alta tot brusc, tot ca perverşii.

Daca nu imi spuneai, nici nu vedeam in plan paralel...ideea. Insa...pentru ca limuzina la scară!

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

https://i.imgur.com/WQ5myqv.gif[/size] [/size]https://i.imgur.com/XYWSja3.gif Mila mi-e de tine, auzi la ei, nu vor, ce obraznici! [/size]

Si mie mi-e milă de păsărica mea, nevinovata! Dacă mai era si un al treilea care sa filmeze...acceptam sigur aceasta experienta de la valceni! Asa...simpt ca ideea nu se dezvolta!

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

....şi piticul se bucura că are pijamale cu Hello Kitty.

Nu vreau pitici deocamdată...săptămâna viitoare, intr-o zi cu soare.

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Daca nu imi spuneai, nici nu vedeam in plan paralel...ideea. Insa...pentru ca limuzina la scară!

Vezi sa nu ratezi limuzina, face nino-nino si are o cruce rosie desenata.S-ar putea sa ai noroc si sa vina doi odata sa te ia. 

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vezi sa nu ratezi limuzina, fac nini-nino si are o cruce rosie desenata.S-ar putea sa ai noroc si sa vina doi odata sa te ia.

Ce ai măi, e minciuna lui pamfil pe care sa si-o mănânce pe pâine...pana isi asuma statutul de om mincinos. Si vreau să se uite in ochii mei cand o face...ca tot se lauda ca e pervers. Nu-l vezi?
  • Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

De cand va numiți voi proprile minciuni...ca fiind nebunie!? Iar tu paraschiv, numești micul puseu de creativitate aparut la Ines, peste noapte...la fel!?

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Posibil, ideea este să vrea un anumit user, cu poză reală, de pe forum, să nu uite să stingă lumina mâine, când votul este secret.

Pentru mine nu exista nici un vot secret...nu ati inteles cum sta treaba încă!?!!!

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

...Si nu imi place că imi spuneti mie că sunt superioara, cand se vede de la o posta ca voi va faceti mici in fața mea. Este perversitatea si fantezia voastra...si nu are cu nimic de-a face vreo eventuala superioritate la mine, ceea ce faceti voi ca oameni si ca indivizi.

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...