tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daca ai ajuns si tu sa crezi un tampit ca dmx e clar Uite cu cine vorbeste lumea prin Pmla telefonpe sitePe whatsap si face to face Asa ca incetati cu pestii.. ca cn ma cunoaste stie ft bn ce e de capul meu . Vorbe de clienti care m au vizitatContra vorbelor lui dmx un papagal prost care doar isi da cu presupusulAcum ca am renuntat la topice fiecare sa -si vada frumos de trb lui si de prostituatele lui Nu ca as vrea sa fiu carcotas, dar nenea asta este cam analfabet, doar putin:))))Nu pune spatiu unde trebuie, pune virgule prea multe, asta cu fi si cu sti nu se mai pune ca deja ma doare capul ), + ca, iness, te-a facut needucata:))) 1 5 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu ca as vrea sa fiu carcotas, dar nenea asta este cam analfabet, doar putin:))))Nu pune spatiu unde trebuie, pune virgule prea multe, asta cu fi si cu sti nu se mai pune ca deja ma doare capul ), + ca, iness, te-a facut needucata:))) te racaie? sau te plictisesti ? hmmm nu toata lumea-i secretara Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu ca as vrea sa fiu carcotas, dar nenea asta este cam analfabet, doar putin:))))Nu pune spatiu unde trebuie, pune virgule prea multe, asta cu fi si cu sti nu se mai pune ca deja ma doare capul ), + ca, iness, te-a facut needucata:)))"Fomisti care profita de niste needucate..." wow de unde e citatul ? 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 "Fomisti care profita de niste needucate..." wow de unde e citatul ?Bergson 3 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Bergson AM vazut intre timp Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 AM vazut intre timpVezi...? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Vezi...?Mi-a placut ca a ales sa dea exemplu un citat dintr-un domn care a apreciat-o deosebit de mult.Se spune ca exista o vorba veche nu o cunosc exact care incepe cu "daca taceai..." si implica ceva filozofi sau ceva de genul. 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Am vazut 2 filme superbe... mai am un teanc tras pe ziua de azi, mi-e greu sa ma hotarasc ce urmeaza... Am sunat un sclav nonsalant, de parca nu doar ieri scotea foc pe nas, nu s-a riscat sa-mi reproseze ceva... Ma suna, inca nu m-am hotarat daca raspund. Stiu ca sunt o scorpie, imi place la nebunie sa ma joc cu minti slabe pe banda scurta, cum s-ar zice. Sa vad ce urmeaza... 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Mi-a placut ca a ales sa dea exemplu un citat dintr-un domn care a apreciat-o deosebit de mult.Se spune ca exista o vorba veche nu o cunosc exact care incepe cu "daca taceai..." si implica ceva filozofi sau ceva de genul.Io ziceam să treacă-n CV chestia aia “și au fost mulți”, că e păcat să nu împărtășească ... 3 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Io ziceam să treacă-n CV chestia aia “și au fost mulți”, că e păcat să nu împărtășească ...E tanara saraca, nu are experienta.Pacat ca am citit lucruri urate rasiste si o gandire destul de innapoiata cu prescurtarile acelea tipice" nb ft bn cn de te doare sufletul .Nu sunt nici eu un mare profesor de gramatica mai ales ca n-am terminat scolile in tara sa fac eu observatii altora doar ca nu sunt inca obisnuit cu scrisul generatiei mc donald's.De dmx ce sa zic.Acolo chiar n-am ce sa zic........e dmx.Oricum dupa cum s-au injurat eu asa citindu-i pe amandoi cred ca ,daca i-ai inchide intr-o camera o ora cu o sticla de vin dupa 15 minute ar face sex ca iepurii.Am mai vazut eu ura de asta. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 E tanara saraca, nu are experienta.Pacat ca am citit lucruri urate rasiste si o gandire destul de innapoiata cu prescurtarile acelea tipice" nb ft bn cn de te doare sufletul .Nu sunt nici eu un mare profesor de gramatica mai ales ca n-am terminat scolile in tara sa fac eu observatii altora doar ca nu sunt inca obisnuit cu scrisul generatiei mc donald's.De dmx ce sa zic.Acolo chiar n-am ce sa zic........e dmx.Oricum dupa cum s-au injurat eu asa citindu-i pe amandoi cred ca ,daca i-ai inchide intr-o camera o ora cu o sticla de vin dupa 15 minute ar face sex ca iepurii.Am mai vazut eu ura de asta. https://i.imgur.com/gSZI0sN.gif 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 E tanara saraca, nu are experienta.Pacat ca am citit lucruri urate rasiste si o gandire destul de innapoiata cu prescurtarile acelea tipice" nb ft bn cn de te doare sufletul .Nu sunt nici eu un mare profesor de gramatica mai ales ca n-am terminat scolile in tara sa fac eu observatii altora doar ca nu sunt inca obisnuit cu scrisul generatiei mc donald's.De dmx ce sa zic.Acolo chiar n-am ce sa zic........e dmx.Oricum dupa cum s-au injurat eu asa citindu-i pe amandoi cred ca ,daca i-ai inchide intr-o camera o ora cu o sticla de vin dupa 15 minute ar face sex ca iepurii.Am mai vazut eu ura de asta. Mie chiar asta mi s-a părut, că-l provoacă și că l-ar fute. Bucuroasă. Pă gratis. 4 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Mie chiar asta mi s-a părut, că-l provoacă și că l-ar fute. Bucuroasă. Pă gratis.Ai vazut bine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Io nu cred ca egzista, undeva pe lumea asta,fwtai pe gratis. 1 3 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Iarasi barfiti ca niste granguri. Satanistilor ) 3 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Io nu cred ca egzista, undeva pe lumea asta,fwtai pe gratis.Eeee nu Iarasi barfiti ca niste granguri. Satanistilor )La varsta noastra ne permitem orice ) 3 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Iarasi barfiti ca niste granguri. Satanistilor )Rozika ma simt happy azi, asa ca ti-am dat un plus.Nu stiu maine im ce stare psihotica voi fi... vom vedea 4 2 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Sa atraga o femeie atentia unor barbati pe motiv de comportament de catza ce sa zic, e ideal.Pisicuts amaneteaza.i pe toti mie. Mintenas ii duc in card la biserica,la catolici ca nu au spoieli inutile si e mai liniste ,ii invat cantecele gregoriene in latina, ba ii indrept catre meditatie. Stii ce efect am asupra oamenilor, tu da.mi mie numaEeee nu La varsta noastra ne permitem orice ) 2 5 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Sa atraga o femeie atentia unor barbati pe motiv de comportament de catza ce sa zic, e ideal.Pisicuts amaneteaza.i pe toti mie. Mintenas ii duc in card la biserica,la catolici ca nu au spoieli inutile si e mai liniste ,ii invat cantecele gregoriene in latina, ba ii indrept catre meditatie. Stii ce efect am asupra oamenilor, tu da.mi mie numa Zi-le tu rozika. Fute-le mintile cu teoriole tale pseudo-precise 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Iarasi barfiti ca niste granguri. Satanistilor ) https://i.imgur.com/YUT3Dp3.gif)) 2 3 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Lasa.ma qwerty cu obsesiile tale puerile. Dupa 2 xile de frisoane am inceput sa alternez de azi febra calda cu cea rece. Crezi ca imi arde mie de aclamatii de stadion? Nu raspunde ca nu intreb,e retorica.nu'mi arde 1 6 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Lasa.ma qwerty cu obsesiile tale puerile. Dupa 2 xile de frisoane am inceput sa alternez de azi febra calda cu cea rece. Crezi ca imi arde mie de aclamatii de stadion? Nu raspunde ca nu intreb,e retorica.nu'mi arde Sevraj. Depinde ce ai bagat, din cate am vazut... mai dureaza.Da' de ce o faci pe victima cand cica esti rea?Sa nu citesc injurii ca-ti fac sevrajul imposibil! Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Muuuuuhuuuuu,muuuuuuuu.stupi cow criess out.muhuuuuuuuuuvito eu stau imbratisata de iubit ajuns acu o ora in tara dupa ce a condus saracu din tari straine. Dar cand m.a vazut asa racita mi.a fiert o oala d ceai,mil.a luat cateva palse de dulciugi d pe drum si a gasit si pizza si goggosi,my confort food when sick.si ghici ce vaca batrana si expirata eu dorm corp la op lipita noaptea asta si tinuta stranstu du.te bateti sefii ca si asa esti o puscariasa grasa unsuroasa si penals chiar di legal. Macar la parnaie ai si tu un camin ratatohahaha curva proasta te laui ca ai spart capu unui mos de 60 70 care ti.a dat la greu la mwe si care nu.aurolaco:)))chisar as rade daca nu ai fi o milka reatrda Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Muuuuuhuuuuu,muuuuuuuu.stupi cow criess out.muhuuuuuuuuuvito eu stau imbratisata de iubit ajuns acu o ora in tara dupa ce a condus saracu din tari straine. Dar cand m.a vazut asa racita mi.a fiert o oala d ceai,mil.a luat cateva palse de dulciugi d pe drum si a gasit si pizza si goggosi,my confort food when sick.si ghici ce vaca batrana si expirata eu dorm corp la op lipita noaptea asta si tinuta stranstu du.te bateti sefii ca si asa esti o puscariasa grasa unsuroasa si penals chiar di legal. Macar la parnaie ai si tu un camin ratatohahaha curva proasta te laui ca ai spart capu unui mos de 60 70 care ti.a dat la greu la mwe si care nu.aurolaco:)))chisar as rade daca nu ai fi o milka reatrda 3 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 https://media.giphy.com/media/t3dLl0TGHCxTG/giphy.gif Berea e la rece... Lasa.ma qwerty cu obsesiile tale puerile. Dupa 2 xile de frisoane am inceput sa alternez de azi febra calda cu cea rece. Crezi ca imi arde mie de aclamatii de stadion? Nu raspunde ca nu intreb,e retorica.nu'mi arde vezi ca e frig, sa nu ingheti la chizda, vezi cine te poate inveli 6 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum