sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Mikyduta,MUCLES! 10 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Lasă pastilele ,că nu te freacă pe tine grija de mine. Ți-am mai zis că știi despre mine doar ce am vrut eu . Dar dacă tot ce știi este o minciuna ?.Miky tata ,vezi că te minți singur .Hai că să închei circul și să mă bucur de vacanta bine venită .Atâta timp cât nu te legi de mine și nu mă aduci în discuții aiurea,eu nu îți spun nimic .Dar dacă se mai întâmplă o data să mă bagi aiurea în discuții , o să vorbesc și eu despre persoana ta și crede-ma că am ce vorbi .Ce sa vorbesti zdreanto de mine ? Drept dovada ca nu ma cunosti sta si faptul ca nici macar nu ai numarul meu de telefon , fie si unul provizoriu , fiindca nu am avut vreodata intentia de a ne cunoaste personal. Te-am ajutat ca am pus botul la vrajeala ta si cam atat .Nu fut asemenea lighioane , doar de dragul de a inmuia pula undeva ca altii . Acesta este adevarul si lasa amenintarile deoparte ca nu esti tu o schiloada miezul Focsanului si s-ar putea sa se intoarca cat de curand impotriva ta . O tot dai la intors cu fel de fel de minciuni pe aici ...ca te-am mintit , ca m-ai mintit ,,,plm ...ai creierii prajiti , deja , de la cate minciuni ai indrugat de mica 22 15 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ce sa vorbesti zdreanto de mine ? Drept dovada ca nu ma cunosti sta si faptul ca nici macar nu ai numarul meu de telefon , fie si unul provizoriu , fiindca nu am avut vreodata intentia de a ne cunoaste personal. Te-am ajutat ca am pus botul la vrajeala ta si cam atat .Nu fut asemenea lighioane , doar de dragul de a inmuia pula undeva ca altii . Acesta este adevarul si lasa amenintarile deoparte ca nu esti tu o schiloada miezul Focsanului si s-ar putea sa se intoarca cat de curand impotriva ta . O tot dai la intors cu fel de fel de minciuni pe aici ...ca te-am mintit , ca m-ai mintit ,,,plm ...ai creierii prajiti , deja , de la cate minciuni ai indrugat de mica Miky,eu ți-am spus ce aveam de spus . Mă duc să mă distrez ,nu că alții care stau o viața pe acest forum. O zi frumoasa îți doresc . Apară peștoaica in continuare. 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ce sa vorbesti zdreanto de mine ? Drept dovada ca nu ma cunosti sta si faptul ca nici macar nu ai numarul meu de telefon , fie si unul provizoriu , fiindca nu am avut vreodata intentia de a ne cunoaste personal. Te-am ajutat ca am pus botul la vrajeala ta si cam atat .Nu fut asemenea lighioane , doar de dragul de a inmuia pula undeva ca altii . Acesta este adevarul si lasa amenintarile deoparte ca nu esti tu o schiloada miezul Focsanului si s-ar putea sa se intoarca cat de curand impotriva ta . O tot dai la intors cu fel de fel de minciuni pe aici ...ca te-am mintit , ca m-ai mintit ,,,plm ...ai creierii prajiti , deja , de la cate minciuni ai indrugat de mica Ce-ai facut,ma,nene,ma?Tu ala cu mare experienta de viata ai pus botul la vrajala unei copile? Lasa amenintarile zdreanta,ca esti un taranus aschilopat care te sperii si de propia umbra.Nu te agita asa tare ca nu se sperie nimeni de tine. 9 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Miky,eu ți-am spus ce aveam de spus . Mă duc să mă distrez ,nu că alții care stau o viața pe acest forum. Ai vrut sa zici ca vrei sa sugi o pula ptr. o ciorba...asta da distractie , cu burta plina Inca nu te-am depasit cu "viata" aceea...esti mai veche ca mine aici si mai ancorata zilnic decat ai crede . Deci replica asta spune-i-o lui Picon si Pisatului 22 16 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Atâta timp cât tu te folosești de niste informații mai mult sau mai puțin adevărate primite de la Miky,crede-ma Nicu că îmi duci grija . Asta cum s-o numi oare ? Nu Petronela chiar nu iti duc grija.mai bine ai reveni la scoala,ai da bacul si dupa aia mai vezi tu.si nu le-am primit de la Miky. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 l-ai deconspirat si pe el spunandu-i numele.(nefiind si singurul ...ai amenintat cu diferite divulgari pe multia altii ) .Tuta mai esti , pe langa faptul ca esti o prostituata total indiscreta mare deconspirare,sunt atatia nicu si nicolae in romania )) e cam proasta daca crede ca ma impresioneaza cu ceva faptul ca mi-a scris prenumele aici. 1 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 30, 2017 mare deconspirare,sunt atatia nicu si nicolae in romania )) e cam proasta daca crede ca ma impresioneaza cu ceva faptul ca mi-a scris prenumele aici. Cel mai cunoscut e Moș Nicolae Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Cel mai cunoscut e Moș Nicolae corect 2 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 corect Deci si numele de familie tot cu N incepe. Pot sa banuiesc de unde vine si "xl", nu de la dimensiunea putii, este? OT: Daca nu ma freca sinuzita, era perfect. Ii dau acum cu un ceai fierbinte si o baie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Deci si numele de familie tot cu N incepe. Pot sa banuiesc de unde vine si "xl", nu de la dimensiunea putii, este? OT: Daca nu ma freca sinuzita, era perfect. Ii dau acum cu un ceai fierbinte si o baie. de unde ai tras concluzia asta? numele de pe forum nu are nici o legatura cu numele din buletin.xln reprezinta altceva 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 de unde ai tras concluzia asta? numele de pe forum nu are nici o legatura cu numele din buletin.xln reprezinta altceva Nici pe mine nu ma cheama asa in buletin. Doh! Deci ai putza mare sa inteleg sau am nimerit-o? Eu glumesc, bineinteles, sper ca nu dau de prea multa sensibilitate... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Nici pe mine nu ma cheama asa in buletin. Doh! Deci ai putza mare sa inteleg sau am nimerit-o? Eu glumesc, bineinteles, sper ca nu dau de prea multa sensibilitate... xln vine de la altceva si cand am vrut sa am cont premium trebuia sa aiba 4 caractere numele de utilizator si pisicul a mai pus un n,simplu. 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 xln vine de la altceva si cand am vrut sa am cont premium trebuia sa aiba 4 caractere numele de utilizator si pisicul a mai pus un n,simplu. Era minim 3, s-o fi schimbat intre timp.Si tacerea e un raspuns. Nu te mai tachinez, suparici. O seara frumoasa! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Era minim 3, s-o fi schimbat intre timp.Si tacerea e un raspuns. Nu te mai tachinez, suparici. O seara frumoasa! asteptai un raspuns la altceva? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 asteptai un raspuns la altceva? Ti-am pus o intrebare de 2 ori, deci e mica sau nu exista. Oricare ar fi, ma intorc la film, n-am chef de tachinari cand ma doare capul. :bye Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ti-am pus o intrebare de 2 ori, deci e mica sau nu exista. Oricare ar fi, ma intorc la film, n-am chef de tachinari cand ma doare capul. :byede ce esti curioasa? oricum nu ne vom intalni vreodata. 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 de ce esti curioasa? oricum nu ne vom intalni vreodata. Daca ne intalneam te intrebam daca faci cuni, nu daca o ai mare. Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Daca ne intalneam te intrebam daca faci cuni, nu daca o ai mare. Stai linistita ca Xlnn e campion mondial la cunilingus viteza. 9 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Stai linistita ca Xlnn e campion mondial la cunilingus viteza.sa mori tu? de unde ai scos asta? 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Daca ne intalneam te intrebam daca faci cuni, nu daca o ai mare. da fac dar nu oricui. Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 sa mori tu? de unde ai scos asta?Asa a zis Miky 9 11 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 30, 2017 On topic : Cum se simte oare VIS ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ma simt bine,mi-am tras un Core i5 4670k.Sa-mi fie de bine! 2 3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ma simt bine,mi-am tras un Core i5 4670k.Sa-mi fie de bine! Felicitari! Sa-ti fie de bine! 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum