Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Lasă pastilele ,că nu te freacă pe tine grija de mine. Ți-am mai zis că știi despre mine doar ce am vrut eu . Dar dacă tot ce știi este o minciuna ?

.

Miky tata ,vezi că te minți singur .

Hai că să închei circul și să mă bucur de vacanta bine venită .Atâta timp cât nu te legi de mine și nu mă aduci în discuții aiurea,eu nu îți spun nimic .

Dar dacă se mai întâmplă o data să mă bagi aiurea în discuții , o să vorbesc și eu despre persoana ta și crede-ma că am ce vorbi .

Ce sa vorbesti zdreanto de mine ? Drept dovada ca nu ma cunosti sta si faptul ca nici macar nu ai numarul meu de telefon , fie si unul provizoriu , fiindca nu am avut vreodata intentia de a ne cunoaste personal. Te-am ajutat ca am pus botul la vrajeala ta si cam atat .Nu fut asemenea lighioane , doar de dragul de a inmuia pula undeva ca altii . Acesta este adevarul  si lasa amenintarile deoparte ca nu esti tu o schiloada miezul Focsanului  si s-ar putea sa se intoarca cat de curand impotriva ta .

O tot dai la intors cu fel de fel de minciuni pe aici  ...ca te-am mintit , ca m-ai mintit ,,,plm ...ai creierii prajiti , deja , de la cate minciuni ai indrugat de mica  :slap2

• Like 22
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Secret!!
  • Oras:Secret!!

Ce sa vorbesti zdreanto de mine ? Drept dovada ca nu ma cunosti sta si faptul ca nici macar nu ai numarul meu de telefon , fie si unul provizoriu , fiindca nu am avut vreodata intentia de a ne cunoaste personal. Te-am ajutat ca am pus botul la vrajeala ta si cam atat .Nu fut asemenea lighioane , doar de dragul de a inmuia pula undeva ca altii . Acesta este adevarul si lasa amenintarile deoparte ca nu esti tu o schiloada miezul Focsanului si s-ar putea sa se intoarca cat de curand impotriva ta .

O tot dai la intors cu fel de fel de minciuni pe aici ...ca te-am mintit , ca m-ai mintit ,,,plm ...ai creierii prajiti , deja , de la cate minciuni ai indrugat de mica :slap2

Miky,eu ți-am spus ce aveam de spus . Mă duc să mă distrez ,nu că alții care stau o viața pe acest forum.

O zi frumoasa îți doresc .

Apară peștoaica in continuare.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Ce sa vorbesti zdreanto de mine ? Drept dovada ca nu ma cunosti sta si faptul ca nici macar nu ai numarul meu de telefon , fie si unul provizoriu , fiindca nu am avut vreodata intentia de a ne cunoaste personal. Te-am ajutat ca am pus botul la vrajeala ta si cam atat .Nu fut asemenea lighioane , doar de dragul de a inmuia pula undeva ca altii . Acesta este adevarul  si lasa amenintarile deoparte ca nu esti tu o schiloada miezul Focsanului  si s-ar putea sa se intoarca cat de curand impotriva ta .

O tot dai la intors cu fel de fel de minciuni pe aici  ...ca te-am mintit , ca m-ai mintit ,,,plm ...ai creierii prajiti , deja , de la cate minciuni ai indrugat de mica  :slap2

Ce-ai facut,ma,nene,ma?Tu ala cu mare experienta de viata ai pus botul la vrajala unei copile? :slap2  :laugh2

Lasa amenintarile zdreanta,ca esti un taranus aschilopat care te sperii si de propia umbra.Nu te agita asa tare ca nu se sperie nimeni de tine.

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu

Miky,eu ți-am spus ce aveam de spus . Mă duc să mă distrez ,nu că alții care stau o viața pe acest forum.

Ai vrut sa zici ca vrei sa sugi o pula ptr. o ciorba...asta da distractie , cu burta plina :laugh2

Inca nu te-am depasit cu "viata" aceea...esti mai veche ca mine aici si mai ancorata zilnic decat ai crede  . Deci replica asta spune-i-o lui Picon si Pisatului 

• Like 22
  • Minus 16
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Atâta timp cât tu te folosești de niste informații mai mult sau mai puțin adevărate primite de la Miky,crede-ma Nicu că îmi duci grija .

Asta cum s-o numi oare ?

Nu Petronela chiar nu iti duc grija.mai bine ai reveni la scoala,ai da bacul si dupa aia mai vezi tu.si nu le-am primit de la Miky.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator

l-ai deconspirat si pe el spunandu-i numele.(nefiind si singurul ...ai amenintat cu diferite divulgari pe multia altii )  :slap2 .

Tuta mai esti  , pe langa faptul ca esti o  prostituata total indiscreta  :laugh2

mare deconspirare,sunt atatia nicu si nicolae in romania :))) e cam proasta daca crede ca ma impresioneaza cu ceva faptul ca mi-a scris prenumele aici.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator

Deci si numele de familie tot cu N incepe. :)

Pot sa banuiesc de unde vine si "xl", nu de la dimensiunea putii, este?  :laugh2

OT: Daca nu ma freca sinuzita, era perfect. Ii dau acum cu un ceai fierbinte si o baie. :)

de unde ai tras concluzia asta? numele de pe forum nu are nici o legatura cu numele din buletin.xln reprezinta altceva

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

de unde ai tras concluzia asta? numele de pe forum nu are nici o legatura cu numele din buletin.xln reprezinta altceva

Nici pe mine nu ma cheama asa in buletin.  :laugh2  Doh!  :laugh2

Deci ai putza mare sa inteleg sau am nimerit-o?  :laugh2

Eu glumesc, bineinteles, sper ca nu dau de prea multa sensibilitate... :)

Link spre comentariu
Vizitator

Nici pe mine nu ma cheama asa in buletin.  :laugh2  Doh!  :laugh2

Deci ai putza mare sa inteleg sau am nimerit-o?  :laugh2

Eu glumesc, bineinteles, sper ca nu dau de prea multa sensibilitate... :)

xln vine de la altceva si cand am vrut sa am cont premium trebuia sa aiba 4 caractere numele de utilizator si pisicul a mai pus un n,simplu.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator

Ti-am pus o intrebare de 2 ori, deci e mica sau nu exista. Oricare ar fi, ma intorc la film, n-am chef de tachinari cand ma doare capul.  :bye

de ce esti curioasa? oricum nu ne vom intalni vreodata.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...