Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Eu zic, ca ar trebui inchis forumul, de cand @dylanbuc i-a zis unuia de pe aici "pulete". Despre chuck, saracul in duh, care se crede machiavellic, ai de plm. Ba,io stiam ca esti cheor da' nici chear ashea. ))Stralucesti da prostie,azi )) Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Ma simt iute de picior si pana sa zica tendoi ceva de covrig, ii zi eu primul lui miskin -castratul :Baa, ai mancat si tu ceva azi? Era cu mac sau cu susan? 4 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Ma simt iute de picior si pana sa zica tendoi ceva de covrig, ii zi eu primul lui miskin -castratul :Baa, ai mancat si tu ceva azi? Era cu mac sau cu susan? unde,in poza? )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Eu zic, ca ar trebui inchis forumul, de cand @dylanbuc i-a zis unuia de pe aici "pulete". Despre chuck, saracul in duh, care se crede machiavellic, ai de plm.Dylan e caz pierdut. Viata lui forumul si postarile fara sens. Csf ncsf 7 17 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Fara tigari.Bun antrenament, mai exerseaza si ai sa renunti de tot la ele. Dar...fetele, lasa-le in continuare pe lista. Bafta, coane! 2 8 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Dylan e caz pierdut. Viata lui forumul si postarile fara sens. Csf ncsfcrezi tu asta?! eu zic ca te inseli, sunt sigur pe mine, stiu ce vreau. 2 8 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Eu zic, ca ar trebui inchis forumul, de cand @dylanbuc i-a zis unuia de pe aici "pulete". Despre chuck, saracul in duh, care se crede machiavellic, ai de plm.Miskine, taci! 3 8 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Miskine, taci!Dylane, fii rau 1 6 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Dylane, fii rau Cu cine merita da, sunt, iar cu cine nu merita (asa ca tine), sunt mistocar. 3 8 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 cea mai nasoala invenție după electronică mai bine pipa sau țigări de foi Ce are, mai exact, electronica de zici ca-i naspa? "Gustul" sau faptul ca e periculoasa pt. sanatate? 1 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 la mine a mers cu electronica, dar .... incepeti cu lichid de calitate si cat mai tare! de 18 minim. Aaa si scula adevarata nu pocnitori, cu acumulator de peste 3.000 mA Eu folosesc eGo AIO Pro C cu acumulator 3.400 mA si lichid Liqua de 18 Dark Tobacco.Ideea e ca dupa de te umplii de "nicotina" de la lichid ... ramane automatismul de a aprinde tigara normala, dar senzatia e fada ... parerea mea :hihat Bafta Tot cu EGO AIO am inceput si eu. Am un an jumate. De atunci scuip cu mai putin sange. 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Ma simt putin enervata de vremea asta rece si insuportabila! 😠Ma simt un țurțure!😒 5 1 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Ma simt putin enervata de vremea asta rece si insuportabila! 😠Ma simt un țurțure!😒Nu bei ce trebuie 1 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Bună!Nu bei ce trebuie😂 Apa plata cu lamaie . Si un Redbull . 4 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 23, 2017 😂 Apa plata cu lamaie . Si un Redbull .Un ceai bun cald cu lamaie e bun pe vremea asta. Nu apa plata. 3 8 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Octombrie 23, 2017 😂 Apa plata cu lamaie . Si un Redbull .Trebuie antigel, de pruna sau de pere! 2 3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Trebuie antigel, de pruna sau de pere!O pruna fiarta zic. 3 8 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Greșit. Problema cea mai mare sunt chinezii. Dacă nu faci plata prin paypal, ai belit pulica.AWB-urile arata clar ca lumina zilei unde e problema. Fac comanda si plata (direct prin platforma, nu PayPal), chinezul da drumul la pachet in 48 de ore. Din clipa aia face cam 4-5 zile pana la BSI Bucuresti. De acolo incepe veselia. Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Berare,de ajuns ajunge sigur,ideea este cat de presat esti tu de timpProblema principala nu sunt chinezoii,ei au interes sa se miste cat mai repede si de fel coletul din China pana in Romania face o saptamana,problemele sunt la noi la vama,unde stau coletele si cateva saptamani,ca sa nu mai vorbesc de lentoarea cu care se misca Posta Romana A dat ...Universul! Incepand de maine pot ridica coletul. Simt ca o sa dispar de-aici, in curand . 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 23, 2017 AWB-urile arata clar ca lumina zilei unde e problema. Fac comanda si plata (direct prin platforma, nu PayPal), chinezul da drumul la pachet in 48 de ore. Din clipa aia face cam 4-5 zile pana la BSI Bucuresti. De acolo incepe veselia.Mă-ntreb de ce oare or fi probleme și întârzieri de genul ăsta doar când vine vorba de China. Comand și primesc chestii de prin toată lumea. Niciodată nu am avut probleme de acest gen. Mai întârzie câteodată, dar să stea cu lunile prin vamă, absolut deloc.Am o regulă pe care o mențin de mult: nu cumpăr din China. Unde văd China, dau skip. Orice ar avea de vânzare. Mă piș pă ei. Pă toți. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Mă-ntreb de ce oare or fi probleme și întârzieri de genul ăsta doar când vine vorba de China. Comand și primesc chestii de prin toată lumea. Niciodată nu am avut probleme de acest gen. Mai întârzie câteodată, dar să stea cu lunile prin vamă, absolut deloc.Am o regulă pe care o mențin de mult: nu cumpăr din China. Unde văd China, dau skip. Orice ar avea de vânzare. Mă piș pă ei. Pă toți.Am luat ceva ceva odata din San Salvador sau Puerto Rico, nu mai tin minte. Aveam emotii daca ajunge sau nu coletul. A ajuns si chiar destul de repede spre surprinderea mea. Insa China... ufff, de fiecare data cand iau ceva de la ei stau cu inima cat un purice, ca mi-au venit chiar si dupa 4 luni coletele. Dar au chestii ieftine, mult mai ieftine ca in alte parti, mai ales pe domeniul foto si accesorii foto. Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Mă-ntreb de ce oare or fi probleme și întârzieri de genul ăsta doar când vine vorba de China. Comand și primesc chestii de prin toată lumea. Niciodată nu am avut probleme de acest gen. Mai întârzie câteodată, dar să stea cu lunile prin vamă, absolut deloc.Am o regulă pe care o mențin de mult: nu cumpăr din China. Unde văd China, dau skip. Orice ar avea de vânzare. Mă piș pă ei. Pă toți.Din China vin cele mai multe pachete. Normal ca stau claie peste gramada. In plus, fiind din afara EU, trec prin mai multe filtre. Am asteptat aproape la fel de mult si pentru pachet din SUA. Nu stiu ce comanzi tu, insa ce iau eu nu se gaseste in alta parte. De fapt se gaseste, da' nu are rost sa dau cu 50%-60% mai mult unor samsari din Europa. Culmea, am intalnit situatia inversa, chiar de curand. Un gamepad Moga Power Pro, originar din State, vandut in China mai ieftin, printr-un distribuitor autorizat. La electronice nu ai de ales. China spulbera concurenta. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Am luat ceva ceva odata din San Salvador sau Puerto Rico, nu mai tin minte. Aveam emotii daca ajunge sau nu coletul. A ajuns si chiar destul de repede spre surprinderea mea. Insa China... ufff, de fiecare data cand iau ceva de la ei stau cu inima cat un purice, ca mi-au venit chiar si dupa 4 luni coletele. Dar au chestii ieftine, mult mai ieftine ca in alte parti, mai ales pe domeniul foto si accesorii foto.Am, să spunem, preocupări scumpe, unde oferta de China e uriașă. Prefer să cheltui mai mult și să am de-a face cu oameni și structuri care, cel puțin, respectă niște reguli. Nu știu la foto, nu mă bag, e boală grea. 4 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Maine ridic doua bucati - GPD Win & GPD Pocket (laptop-uri de buzunar). Nicaieri in lume nu vei gasi ceva asemanator. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Am luat ceva ceva odata din San Salvador sau Puerto Rico, nu mai tin minte. Aveam emotii daca ajunge sau nu coletul. A ajuns si chiar destul de repede spre surprinderea mea. Insa China... ufff, de fiecare data cand iau ceva de la ei stau cu inima cat un purice, ca mi-au venit chiar si dupa 4 luni coletele. Dar au chestii ieftine, mult mai ieftine ca in alte parti, mai ales pe domeniul foto si accesorii foto.Cum adică, ai și alte vicii în afară de bere și pizdă? Sau bere cu pizdă, plm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum