Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Stiu restaurante cu si mai multe mese!  :laugh2

Ssssss.....nu stiu daca-mi ajung cele ​doo stikle :))))

De fapt,o am si pe a 3-a,da' zicea soatza ca e pentru altcineva.E aici,inca :)) si asa sper sa ramana! :)))Ca daca dispare,o joc intre picioare!!!! :))))

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Ssssss.....nu stiu daca-mi ajung cele ​doo stikle :))))

De fapt,o am si pe a 3-a,da' zicea soatza ca e pentru altcineva.E aici,inca :)) si asa sper sa ramana! :)))Ca daca dispare,o joc intre picioare!!!! :))))

Gasesti tu un amic care eventual poseda o damigeana   :laugh2  :laugh2  :laugh2  cu toate ca nu prea sunt de acord cu recipientele mari  :laugh2 , esentele tari se tin in sticlute mici!

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Gasesti tu un amic care eventual poseda o damigeana   :laugh2  :laugh2  :laugh2  cu toate ca nu prea sunt de acord cu recipientele mari  :laugh2 , esentele tari se tin in sticlute mici!

Pai vezi?am sUacra buna,nu da decat la stikle de ​doo kile :)))

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

Propun sa-i facem doar o intrebare lui @Justlove! :)

Daca ofera ceva de Bihor! Eventual sa fie incalzita la gura sobei  :)

Lemn de esenta tare sa intretinem focul se gaseste!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

La Justlove m-as baga!!!! :)))

https://i.imgur.com/5NNd9b7.gif

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

... cine stie ce ghidusii ai facut  :laugh2

ghidusii?!!! jur ca nu fumez decat aceleasi tigari pe care le fumez de ani de zile :D sa fiu si mai directa, fut in acelasi fel nimic memorabil. Mi-am permis aroganta sa cumpar aseara o sticla de vin si cateva finetzuri culinare, sa asezonez la vin, nu mult ca nu sunt nabab si nici nu beau zilnic vin (acum am sa ma rasfat in fiecare zi cu 2 degete ca mi-a ramas de aseara mai bine de juma de sticla)

Ma simt buna (nu la suflet)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ghidusii?!!! jur ca nu fumez decat aceleasi tigari pe care le fumez de ani de zile :D sa fiu si mai directa, fut in acelasi fel nimic memorabil. Mi-am permis aroganta sa cumpar aseara o sticla de vin si cateva finetzuri culinare, sa asezonez la vin, nu mult ca nu sunt nabab si nici nu beau zilnic vin (acum am sa ma rasfat in fiecare zi cu 2 degete ca mi-a ramas de aseara mai bine de juma de sticla)

... carpe diem !

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:#nothere
  • Oras:#nothere

Te-am barfit aicea asa... Ca sa stii si tu ca am uitat sa te citez :P

http://nimfomane.com/forum/topic/100363-alyna42-sau-anona/?p=3122497

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...