courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 Nu-s de acord ca mie bunica imi cumpara dulciuri multe si acum hai hai hai te obraznicesti ! dulciurelele mele nu sunt pt tine , stai fata cuminte ca asa te prinde bine 1 3
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 hai hai hai te obraznicesti ! dulciurelele mele nu sunt pt tine , stai fata cuminte ca asa te prinde bine Chitra!! o pralina nu m-ar ospata, macar o aluna glazurata acolo
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 Chitra!! o pralina nu m-ar ospata, macar o aluna glazurata acolo nu nu ... ca te ingrasi si as fi invidioasa daca m-ai depasii in greutate :D 1 3
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 nu nu ... ca te ingrasi si as fi invidioasa daca m-ai depasii in greutate :DIn mod ciudat de la dulciuri nu ma ingras,desi devorez de cand ma stiu cantitati industriale si nu ma afecteaza in anaizele de sange. E ceva in mine care dulciuri mereu :) Eu si oricine ma cunoaste se mira cum de nu am dt in diabet.Daca vreau sa ma ingras tre sa consum proteine mai multe in special carne rosie si porc linte, fainoase din astea:) Si fructe bogate in fibre si zaharuri,asa fac cand vreau sa ma ingras
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 In mod ciudat de la dulciuri nu ma ingras,desi devorez de cand ma stiu cantitati industriale si nu ma afecteaza in anaizele de sange. E ceva in mine care dulciuri mereu :) Eu si oricine ma cunoaste se mira cum de nu am dt in diabet.Daca vreau sa ma ingras tre sa consum proteine mai multe in special carne rosie si porc linte, fainoase din astea:) Si fructe bogate in fibre si zaharuri,asa fac cand vreau sa ma ingras dulciurica mea, mica eu la alte genuri de acadele ma refeream dar stiu, tu esti naiva, hai la mama ca-ti da tot ce are dulce prin frigier Carnea o pastrez pentru mine 1 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 In mod ciudat de la dulciuri nu ma ingras,desi devorez de cand ma stiu cantitati industriale si nu ma afecteaza in anaizele de sange. E ceva in mine care dulciuri mereu :) Eu si oricine ma cunoaste se mira cum de nu am dt in diabet.Daca vreau sa ma ingras tre sa consum proteine mai multe in special carne rosie si porc linte, fainoase din astea:) Si fructe bogate in fibre si zaharuri,asa fac cand vreau sa ma ingrasputeti consuma dulciuri, dar si doar daca faceti miscare ... sacadata din solduri, in mod constant si corespunzator. Parerea mea :hihat 1
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 dulciurica mea, mica eu la alte genuri de acadele ma refeream dar stiu, tu esti naiva, gai la mama ca-ti da tot ce are dulce prin frigier Carnea o pastrez pentru mine Stiu ce ziceai,dar preferam sa te ignor. Sa stii ca nu-s f carnivora din fira, am momente si momente. Iarna ma mai apuca... In general prefer pestele si fructele de mare. Aduceti pestii la mine sa-i perpelesc la foc mitititel 1 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 dulciurica mea, mica eu la alte genuri de acadele ma refeream dar stiu, tu esti naiva, hai la mama ca-ti da tot ce are dulce prin frigier Carnea o pastrez pentru mine sugus? 1
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 Stiu ce ziceai,dar preferam sa te ignor. Sa stii ca nu-s f carnivora din fira, am momente si momente. Iarna ma mai apuca... In general prefer pestele si fructele de mare. Aduceti pestii la mine sa-i perpelesc la foc mitititel nu te pot servi cu peste, scumpa mea, de ala duc lipsa. Dar primul care il prind in plasa, il impart cu tine 2 3
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 puteti consuma dulciuri, dar si doar daca faceti miscare ... sacadata din solduri, in mod constant si corespunzator. Parerea mea :hihat|Eu bag zilnic tablete intregi de ciocolata, torturi prajituri napolitane, biscuiti, tarte fursecuri, gogosiDeci sunt la un alt nivel totusi 1 4
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 puteti consuma dulciuri, dar si doar daca faceti miscare ... sacadata din solduri, in mod constant si corespunzator. Parerea mea :hihat vrei sa fii tu pestisorul meu ? 3 3
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 nu te pot servi cu peste, scumpa mea, de ala duc lipsa. Dar primul care il prind in plasa, il impart cu tine Sa traiesti! Asa-i frumos sa imparti frateste :D 1 4
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 sugus? obraznicule! 2 3
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 Sa traiesti! Asa-i frumos sa imparti frateste :D zici tu ? 2 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 vrei sa fii tu pestisorul meu ? daaaaa ... pestisorul auriu ala cu 3 dorinte ... dar sa fie cat mai perverse :laugh2 1
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 Sa traiesti! Asa-i frumos sa imparti frateste :D aproape l-am prins ...da tarcoale si nu are decat 3 dorinte ) si alea perverse 2 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 obraznicule!vai doamna ... nu-mi sta in caracter acest comportament deviant, dar degetele mele au tastat acest cuvant obscen sub influenta subconstientului meu depravat... imi fac mea-culpa cu prima ocazie cand o sa ne vedem 1
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 aproape l-am prins ...da tarcoale si nu are decat 3 dorinte ) si alea perverse Tu sa faci ca in hansel si gretel. il momesti in casa si pac eu il azvarlu si incui in cuptor :)) 1 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Tu sa faci ca in hansel si gretel. il momesti in casa si pac eu il azvarlu si incui in cuptor :))... aha m-am prins ceva de genul "penis captivus" 1
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 26, 2017 ... aha m-am prins ceva de genul "penis captivus"O fi boasele o delicatesa,dar sa crezi tu ca eu sau Anonna neom satura cu un ou fiecare.Nu domnule tu vei fi rotisat in intregime pana devii crocant :laugh2 :laugh2 1 4
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2017 vai doamna ... nu-mi sta in caracter acest comportament deviant, dar degetele mele au tastat acest cuvant obscen sub influenta subconstientului meu depravat... imi fac mea-culpa cu prima ocazie cand o sa ne vedem Tu sa faci ca in hansel si gretel. il momesti in casa si pac eu il azvarlu si incui in cuptor :)) soricico, aproape e prins, respira doar pentru mine ... aha m-am prins ceva de genul "penis captivus" Soze, ai grija ce-ti doresti 2 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 26, 2017 Mă simt ușor neliniștit de la hormonii care au cam luat-o la trap și se îndreaptă spre un galop determina(n)t!Începe a treia zi de când "dujmanca" nu m-a invitat în iatac!Am aruncat acum cinci minute niște apropouri!Dacă într-o oră nu primesc niciun semn,mă urc în mașină și mă duc să eliberez esența dătătoare de viață în vreo guriță fierbinte și pofticioasă sau în vreo păsărică zemoasă și primitoare!Mă duc la duș să mă pregătesc!Ori pentru una,ori pentru alta! 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 ... 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 soricico, aproape e prins, respira doar pentru mine Soze, ai grija ce-ti doresti ... cu pieptul dezgolit si pantaloni-n vine ma arunc in lupta ... kamikaze scrie pe mine. :laugh2ori eu ... ori voi ! Dixit! 2 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 O fi boasele o delicatesa,dar sa crezi tu ca eu sau Anonna neom satura cu un ou fiecare.Nu domnule tu vei fi rotisat in intregime pana devii crocant :laugh2 :laugh2... cum era aia ... ai grija ce-ti doresti :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum