Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

miskin cand isi ruleaza un joint din levantica si colacu de buda ii sta elegant

Ce nu-mi plac mie ăstia care nu-si continuă vorba...!!! ðŸ˜ðŸ˜ˆ

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Buucresti
  • Oras:Buucresti

Excitata. Cine vine sa ma rezolve ?

:X   Sunt o mare hoata de inimi. :heart: Folosindu-ma de armele seductiei, intru pe furis in gandurile tale si in inima ta, iti iau mintile si sufletul iar apoi plec cu ele. :2qm40hg  In plus, sunt tare perversa. Prinde-ma si pedepseste-ma ! Da-mi bataita la popou cu maciuca ta cea tare si noduroasa ! Da-mi-o pana ma saturi,  pana cand promit ca nu o sa mai fac ! Cand eu ma furisez in mintea ta si spun : - Banii sau sentimentele ! tu spune-mi : - Na, de-aici, sula ! Obliga-ma sa ti-o iau pe  toata in gura, pana imi scoti hotia pe nas si pe urechi ! :inlovee

:gifs_ojos   07376629890  :atm  450-500 ron / ora :onbed

• post-249005-0-36167700-1510225991.jpg
  • Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Excitata. Cine vine sa ma rezolve ?

:X   Sunt o mare hoata de inimi. :heart: Folosindu-ma de armele seductiei, intru pe furis in gandurile tale si in inima ta, iti iau mintile si sufletul iar apoi plec cu ele. :2qm40hg  In plus, sunt tare perversa. Prinde-ma si pedepseste-ma ! Da-mi bataita la popou cu maciuca ta cea tare si noduroasa ! Da-mi-o pana ma saturi,  pana cand promit ca nu o sa mai fac ! Cand eu ma furisez in mintea ta si spun : - Banii sau sentimentele ! tu spune-mi : - Na, de-aici, sula ! Obliga-ma sa ti-o iau pe  toata in gura, pana imi scoti hotia pe nas si pe urechi ! :inlovee

:gifs_ojos   07376629890  :atm  450-500 ron / ora :onbed

•  

Putintica rabdare ca te rezolva imediat Pisicu!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Sa nu dai in diabet! :)

o sa am grija :)

;) CORECT !

https://i2.wp.com/www.chocholik.com/wp-content/uploads/ACH20_BOX126.jpg?fit=600%2C600

Pe asta am mancat-o la inceput . Acum a iesit un nou model :)))))
  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

diabet că diabet dar se îngrașă,când soarele trezi cu 10 kile in plus

Nu-s pretentios la exprimare, da' acum chiar nu te-am inteles. Mai baga odata treaba cu soarele, kilele si trezitul, poate-ti iese de data asta.

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

2005, masina prietenei, eu am 350 SEL dar deja nu mai duce portofelu :)) plus ca ma misc mai usor cu a ei, e mai mica si agera.

pana la urma nu cred ca conteaza asa mult ce masina ai, important e sa-ti faci treaba cu ea, sa te deplasezi dintr-un punct in alt punct mai lejer adica la caldurica, fara inghesuiala, miros neplacut :laugh2. Bine nu spun ca nu poti avea preferinte de modele, ba din contra poti avea. Eu spun in sensul ca iti faci treaba mult mai lejer cu un autoturism (bine, din pacate, nu toti isi permit masina personala).

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu

nu arata rau masina. Si dupa parerea mea, sunt mai rezistente masinile inainte de anul de 2000 si chiar si peste 2000 usor. Restul cele dupa 2008, intr-adevar sunt mult mai frumoase ca cele din 2000 dar din cate observi si tu ii trebuiesc schimbate mult mai des cele consumabile, din pacate.

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...