cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Tu ai grija cum vorbesti.Banati aici membri de pe forum si va faceti ca ploua. Se vede de la o posta.In loc sa va vedeti de treburi serioase agresati membrii forumuluiOf..m ai speriatðŸ˜Mai bine ai spune pe cine am banat...Haidi pa! 3 10 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Of..m ai speriatMai bine ai spune pe cine am banat...Haidi pa!Baa lasa vrajeala ieftina.Daca imi dispare contul stiu ca tu ai fost.Eu nu tac smekeras.Numai gura e de tine.Lasa internetul si hai sa vorbim fata in fata. 2 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Baa lasa vrajeala ieftina.Daca imi dispare contul stiu ca tu ai fost.Eu nu tac smekeras.Numai gura e de tine.Lasa internetul si hai sa vorbim fata in fata.Bravo ma, inteligentule!De unde iesiti?ðŸ˜ðŸ˜ 5 10 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Sa aveti o zi asa cum va doriti! Sa ma chemati si pe mine daca faceti cinste cu friptura, bere sau mai ales cu fete. :laugh2 8 8 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Bravo ma, inteligentule!De unde iesiti?Esti un las.Da maaaa adresa ta.E asa de greu ? 2 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Esti un las.Da maaaa adresa ta.E asa de greu ?Ca sa ce? 3 Link spre comentariu
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Sa aveti o zi asa cum va doriti! Sa ma chemati si pe mine daca faceti cinste cu friptura, bere sau mai ales cu fete. :laugh2Hai la Andreea, cică da bomboane azi 😠3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Hai la Andreea, cică da bomboane azi buna idee. Dar nu eu vreau bomboane ci ce are ea cel mai bun. :) 4 8 Link spre comentariu
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 buna idee. Dar nu eu vreau bomboane ci ce are ea cel mai bun. :) Tortul ala cu krant? 😂 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Tortul ala cu krant? altceva, adica ceva buun :) 4 8 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Sa ma chemati si pe mine daca faceti cinste cu friptura, bere sau mai ales cu fete. :laugh2Iti faci de cap pe aici precum mielul care a scapat de la banare :no2 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 https://imgur.com/ntXSuuA Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 1, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Ca sa ce?Sa-i faca o felatie. 2 24 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Simt ca plutesc, m-am petrecut aseara, la multi ani Andrei si AndreeleleAm inceput dimineata bine, cu sandwich cald la pat si bj de la Deea :hihat O zi faina sa aveti ! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Ma simt bine cu un Sony Xperia XA1 în mână :) Față de L... Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Ce ghinion! Iar am picat cu Olanda in grupa mortii... PS: Rusia si-a tras grupa la comanda. Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Tu ai vrut de când ai crescutSă arăți din ce ești făcutA venit momentul să știiOare cât de tare poți fi? [Prima strofă: Caddillac]Hai, arată că poțiLasă-i mască pe toțiȘi lovește-i să leșine pe corziTrimite-i la casat ca pe niște rable la rematSă-nțeleagă c-au intrat pe teren minatAi talent, trebuie să porți coroanaȘtiu, drumu' e lung ca PanamericanaSchimbă panorama, nu ai ce să pierziMai ales când ai ceva în care să creziTrage-i în țeapă, frate, la fel ca ȚepeșCa să curgă ADN-ul pe preș, să iasă cashCineva, vă rog, să rostească sumeCă băiatu' meu e hotărât să-și facă numeNu e timp de glume, citește adversarulȘi unde doare cel mai tare, dă cu paru'Lovește cu ciocanu', preia controlu'Dacă vrei să-ți asiguri viitoru', dă tare [Refren: Bodo]Tu ai vrut de când ai crescutSă arăți din ce ești făcutA venit momentul să știiOare cât de tare poți fi? [A doua strofă: Uzzi]Poți să lupți și să pierzi, sau să pierzi oricumAșa că dă-le să sară (dă, dă-le să sară)Dă-le noapte de Arad și beton de BucureștiDă, dă-le să sară (dă, dă-le să sară)Dă perversă de Craiova, serios, ca-n MoldovaCa să știe toți jegoșii cine este la provaFaci tot ce faci, să faci și să faci bineNu te dai în spate nici cu-n glonț după tineDin sărăcie rea mai rău nu o să fie(Ai simțit ce ai trăit?) Ești lacrimi și nebunieȘi nu-i lăsa, că vor să-ți iaTot ce-a mai rămas drag în inima ta, daE chiar așa, cu sau fără motivMori intenționat sau nu, dă-le nu doar instinctCă nu suntem tari de cap, dar avem capu' tareȘi nu suntem doar bagabonți, o dăm tare [Refren: Bodo]Tu ai vrut de când ai crescutSă arăți din ce ești făcut (PTM, PTM)A venit momentul să știiOare cât de tare poți fi? [A treia strofă: Tataee]Inima bate, sângele fierbePregătiți imediat câteva jerbeCă unii o să afle că prezentul e crudȘi că azi durerea doare, nu e ca la HollywoodRepet, durerea tre' să doarăSă te compare cu o bombă nuclearăȘi toate javrele s-astupe urechileS-ascundă privirile, să-și înghită vorbeleLa adversari să le dea eroareCă n-au știut vreodată ce înseamnă devastareSă se lase cu-ntuneric la mansardăSă-și ia limba-n gură toți cu câte-o targăJoacă-te cu mintea lorSă uite cum îi cheamă, cine sunt și ce vorToacă-i mărunt, mic de tot, compotFă-le cea mai tare groapă, tare, tare de tot Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Caracterul face diferența! În caracter stă esența! ;) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Ce ghinion! Iar am picat cu Olanda in grupa mortii... PS: Rusia si-a tras grupa la comanda. Si cu Italia :) Grupa grea. 1 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 3, 2017 VerdeðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 7 10 Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Cum te simti aziRaspunde B A N A T....ziua a 2-a. . 😠3 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Cum te simti aziRaspunde B A N A T....ziua a 2-a. . ðŸ˜Nu fi trist...si eu am fost banat acum o lunaðŸ˜ðŸ˜ 6 10 Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Nu fi trist...si eu am fost banat acum o lunaðŸ˜ðŸ˜Poi nu suntðŸ˜.....mai vreau🤣😂ðŸ˜ðŸ˜†ðŸ¤£ Link spre comentariu
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Happy! :) 6 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Happy! :)Ce ai facut ? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum