trifazic Reputație: 704 Postat August 28, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat August 28, 2014 ..., am io un feeling ca oricum ar trebui sa-ti schimbi masina...Sau fast food-ul. La Mac dadeau si suport pe vremuri. Din ala de-l agatai la geam. Acum pe bune, eu i-as pune sa achite nota de la spalatorie. Sunt curios ce-ar zice Advanced... 3 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 28, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 28, 2014 din ce stiu eu "aia mare" e un Logan. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 De Matiz zici???Sau de aia mare??? Suntem răi,să mor! =)) nu e ba noi e realisti,mi-as pula in ea da lume prefacuta Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat August 28, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat August 28, 2014 Suntem răi,să mor! =)) Parca ne-am prostit, numai Siana e de vina. Eu de maine nu mai postez o saptamana. Sa vad daca rezist. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 28, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 28, 2014 din ce stiu eu "aia mare" e un Logan. Tu chiar ești cel mai rău Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 28, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 28, 2014 Parca ne-am prostit, numai Siana e de vina. Eu de maine nu mai postez o saptamana. Sa vad daca rezist.Ea e de vină' 'm-aș în rimele ei alea încrucișate 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Parca ne-am prostit, numai Siana e de vina. Eu de maine nu mai postez o saptamana. Sa vad daca rezist.rezisti o pula mah si tufacem cheta si pt tine? Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Ea e de vină' 'm-aș în rimele ei alea încrucișate da pula ta cand era cu ea in week end era bine,nu?io cand ti-am zis ca -ti infasoara creierii de nebuna ce e,tu nimic..batman,batman Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat August 28, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat August 28, 2014 Mai bine faceti niste pariuri. Eu la Siana n-am mai facut up demult Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 28, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 28, 2014 da pula ta cand era cu ea in week end era bine,nu?io cand ti-am zis ca -ti infasoara creierii de nebuna ce e,tu nimic..batman,batmanȘi tu ai halit tot ce-am zis io,ai....Batmane??? Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Și tu ai halit tot ce-am zis io,ai....Batmane??? plm si cu tine,e pt trafic brohai da cu zaru,ca m-am plictisit Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 28, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 28, 2014 plm si cu tine,e pt trafic brohai da cu zaru,ca m-am plictisit Merge Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Merge merge pula bro,m-ai pus sa iau bere ca faci tu recenzia pizdii,si acum sunt obligt sa o beau Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat August 28, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat August 28, 2014 La Mac dadeau si suport pe vremuri. Din ala de-l agatai la geam. Stiu ce zici, chestiile alea rosii Aveam vreo doua, pe care le-am folosit o buna bucata de vreme; din pacate pana la urma au cedat si n-am mai prins altele la oferta (e drept ca nu-s mare fan Mac, nu-i evit dar nici nu dau pe-acolo chiar zilnic)... Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Stiu ce zici, chestiile alea rosii Aveam vreo doua, pe care le-am folosit o buna bucata de vreme; din pacate pana la urma au cedat si n-am mai prins altele la oferta (e drept ca nu-s mare fan Mac, nu-i evit dar nici nu dau pe-acolo chiar zilnic)...mi-as pula in el de mc cu cine o mai manca acoloo singura data am mancat in 2006 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat August 28, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat August 28, 2014 mi-as pula in el de mc cu cine o mai manca acoloo singura data am mancat in 2006 Mare lucru n-ai pierdut, dar in unele ocazii se poate dovedi util - ex: cand esti pe drumuri, intr-un oras necunoscut, in mare graba, vrei sa rontai ceva, n-ai vreme sa intrebi unde se mananca bine... un McDrive poate fi o alternativa acceptabila la sandwich-urile din benzinarii. Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 29, 2014 Nerabdator (sa vizionez urmatoarele episoade din ,, Afacerea verii ") Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 29, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 29, 2014 cucurbitaceu Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 29, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 29, 2014 Poate pe-a lui JJ. Ii trimit un poster. Sa-l arunce pe ala. nu ca aia la cati bani costa se spala singura. Si mai zici ca nu esti Ventrino! Stii tu la ce ma refer. De Matiz zici???Sau de aia mare??? Barbugiule, fii mai exact! Matizul roz, cu picatele verde brotacel. din ce stiu eu "aia mare" e un Logan. Logan Library Edition. 1 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 29, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 29, 2014 JJ asta e prea de tot. Daca vrei arat si bolentinul. Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 29, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 29, 2014 Ala de Rome®o Fantastick? Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 29, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 29, 2014 bine.... Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 29, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 29, 2014 Sa nu cumva sa declansezi vreun Jihad manelistic! 1 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 29, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 29, 2014 manele, ce sunt alea? Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 29, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 29, 2014 Cum adica ce sunt alea manele? Niste creatii muzicale a caror complexitate face piesele lui Boulez sa para o joaca de copil si ale caror versuri il fac pe Whitman sa para un amator ce-ar merita sa fie trimis sa mature frunze. E clar acum? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum