keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 gata am gasit ... Categorii de utilizatori si drepturile asociateRanguri acordate automat § Curvar Ucenic: Acest rang este acordat la inscrierea pe forum§ Maistru Curvar: la 40 posturi ,poate atasa imagini la Galerie, poate edita profilul.§ Serious Contributor promovare la 200 de posturi, pot acorda pana la 3 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat.§ VIP Member la 1000 de posturi ,pot acorda pana la 40 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat.§ Platinum Member - la 5000 de posturi pot acorda pana la 50 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat.-------------------------------------http://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/ 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 multumesc anticipat! :) eram precisaaaaa!!!! :laugh2http://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/ 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 14, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/mutumesc! :) dar la culori tot nu m-am dumirit, cu exceptia rosului :) 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 mutumesc! :) dar la culori tot nu m-am dumirit, cu exceptia rosului :)aaa ... prima oara devii galbena apoi albastra si pe urma verde ... si la final mov, daca nu vrei sa treci brusc la ... rosu :gifs_ojos 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 14, 2018 sar'na! (...) daca nu vrei sa treci brusc la ... rosu :gifs_ojos nooo... imi cunosc lungul nasului :laugh2 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 sar'na! nooo... imi cunosc lungul nasului :laugh2daca esti nehotarata ... suna un prieten sau intreaba publicul, Parerea mea :hihat 1 1 Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 14, 2018 nu-i nevoie :) 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 mutumesc! :) dar la culori tot nu m-am dumirit, cu exceptia rosului :) aaa ... prima oara devii galbena apoi albastra si pe urma verde ... si la final mov, daca nu vrei sa treci brusc la ... rosu :gifs_ojos Nu induce fata in eroare! Galben (200 postari), albastru (1000 postari), mov (5000 postari). Verdele e cont platit. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Nu induce fata in eroare! Galben (200 postari), albastru (1000 postari), mov (5000 postari). Verdele e cont platit.teoreticuita-te la mine ...io's verde neplatit cu peste 5.000 postari ... si mi-ar placea mai mult albastru sau mov :hihat 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 teoreticuita-te la mine ...io's verde neplatit cu peste 5.000 postari ... si mi-ar placea mai mult albastru sau mov :hihatPai fa si tu o prostioara ca mine si ti se ia imediat cadoul verde si ramai mov :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 mutumesc! :) dar la culori tot nu m-am dumirit, cu exceptia rosului :)Da' ce are rosu ??? :) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Pai fa si tu o prostioara ca mine si ti se ia imediat cadoul verde si ramai mov :laugh2aaa ... acum m-am prins si eu de codul culorilor :hihatomul cat traieste invata :138x 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 14, 2018 trista pentru ca sunt usor ... usurata/golita/ma bate vantul 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 14, 2018 modesta 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 14, 2018 sa-mi bag... parca as juca fazan ! pe nimeni nu intereseaza de mine ... ma assteptam sa ma asaltati cu intrebarile sau in cel mai rau caz o intepatura ceva dar voi... nimic =))) 1 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 trista pentru ca sunt usor ... usurata/golita/ma bate vantulpai imbraca-te si tu ... nu iesii goala pe balcon sa fumezi :laugh2 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 sa-mi bag... parca as juca fazan ! pe nimeni nu intereseaza de mine ... ma assteptam sa ma asaltati cu intrebarile sau in cel mai rau caz o intepatura ceva dar voi... nimic =)))vineeee baiatuuuuuuu !!!!! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 14, 2018 pai imbraca-te si tu ... nu iesii goala pe balcon sa fumezi :laugh2 =)) nu la astfel de atentie ma assteptam =)) dar hai, e ca si cum intereseaza pe cineva de mine =))) 1 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 =)) nu la astfel de atentie ma assteptam =)) dar hai, e ca si cum intereseaza pe cineva de mine =)))pai vzi ca-s grijuliu si te invat de bine ... ca "cinstita" pandeste pe vremea asta :laugh2 si nu-i bine sa iesi cu "maiastra-n vant" 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 14, 2018 vineeee baiatuuuuuuu !!!!! astept =)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 14, 2018 pai vzi ca-s grijuliu si te invat de bine ... ca "cinstita" pandeste pe vremea asta :laugh2 si nu-i bine sa iesi cu "maiastra-n vant" apreciez.. te fac consilierul meu =)) Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 astept =))S.ar putea sa trezesti cu Mos Craciun la usa...pe timpul asta. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 astept =))ce doreste domnisoara sa serveasca: un biscuite, o maslina, o atentie?sa stiti ca le avem proaspete ... acum le-am primit ... :laugh2 apreciez.. te fac consilierul meu =))... pe teme de securitate? sau de marketing? :laugh2 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 14, 2018 trista pentru ca sunt usor ... usurata/golita/ma bate vantulte cacasi frumoaso? 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 S.ar putea sa trezesti cu Mos Craciun la usa...pe timpul asta.ala cu barba pana la genunchi?barba ... de sub buric, nu? :date 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum