Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Neah, a fost ajutat!   

Asa mi-a comunicat, scurt, laconic! Eu credeam ca vorbeste cu tine. Acum pricep, a fost salvat din ghearele celor doua tu  ingeras, eu diavol!

:( pacat, deja m-am intristat ... Scopul meu in viata nu e sa-i ajut pe altii de la pieire :((

Bietul de el :( o sa duca o viata chinuita fara sa stie , macar asa, era chinuit cu buna stiinta de el insusi :D

Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

:( pacat, deja m-am intristat ... Scopul meu in viata nu e sa-i ajut pe altii de la pieire :((

Bietul de el :( o sa duca o viata chinuita fara sa stie , macar asa, era chinuit cu buna stiinta de el insusi :D

Alta data nu te mai ascult! 

Eu ma simt nasol si imi pare rau! 

Ai estimat gresit, unii nu au simtul umorului la fel de tembel ca al nostru! Cred ca problema e la noi, nu la el!

Link spre comentariu

Alta data nu te mai ascult!

Eu ma simt nasol si imi pare rau!

Ai estimat gresit, unii nu au simtul umorului la fel de tembel ca al nostru! Cred ca problema e la noi, nu la el!

Atunci, sa continuam, draga mea! Eu ma simt excelent cu problemele mele sau mai bine zis, problema mea. :*

Link spre comentariu

Nope! Nu ma mai uit la pozele de pe topicul tau si astfel am scapat de greturi.

In rest disponibil pt un trio cu tine si ana dar daca dai jos floaca

petrica, te contrazici singurel dar hai, treaca de la mine ... te las asa ... dar de floaca mea nu te lega, imi place sa te vaz cu mustacioara , deasa, stufoasa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...