petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 Cine? a batrana de la mare Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 a batrana de la mare Fii atent, nu e batrana! Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 20, 2018 4 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Felicitari! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Neah, a fost ajutat! Asa mi-a comunicat, scurt, laconic! Eu credeam ca vorbeste cu tine. Acum pricep, a fost salvat din ghearele celor doua tu ingeras, eu diavol! :( pacat, deja m-am intristat ... Scopul meu in viata nu e sa-i ajut pe altii de la pieire :(( Bietul de el :( o sa duca o viata chinuita fara sa stie , macar asa, era chinuit cu buna stiinta de el insusi :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Se mangaie pe parul din barba..... petrica, nu-i asa ca ai greturi? Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 20, 2018 Felicitari!Mulțumesc.Urmează masa și dansul :feet Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 :( pacat, deja m-am intristat ... Scopul meu in viata nu e sa-i ajut pe altii de la pieire :(( Bietul de el :( o sa duca o viata chinuita fara sa stie , macar asa, era chinuit cu buna stiinta de el insusi :D Alta data nu te mai ascult! Eu ma simt nasol si imi pare rau! Ai estimat gresit, unii nu au simtul umorului la fel de tembel ca al nostru! Cred ca problema e la noi, nu la el! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Alta data nu te mai ascult! Eu ma simt nasol si imi pare rau! Ai estimat gresit, unii nu au simtul umorului la fel de tembel ca al nostru! Cred ca problema e la noi, nu la el! Atunci, sa continuam, draga mea! Eu ma simt excelent cu problemele mele sau mai bine zis, problema mea. :* Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Aha, ce zici de petre? Ne bagam? Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Nu mai rezist. Visca El Barca y Visca Catalunya! https://youtu.be/v_-Ou71wwj8 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Aha, ce zici de petre? Ne bagam? m-as baga. dar ... e cam slabut ... cre' ca plange inainte de a initia ceva ... =))) 1 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 petrica, nu-i asa ca ai greturi?Nope! Nu ma mai uit la pozele de pe topicul tau si astfel am scapat de greturi.In rest disponibil pt un trio cu tine si ana dar daca dai jos floaca 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Im-pe-ca-bil! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Nope! Nu ma mai uit la pozele de pe topicul tau si astfel am scapat de greturi.In rest disponibil pt un trio cu tine si ana dar daca dai jos floaca petrica, te contrazici singurel dar hai, treaca de la mine ... te las asa ... dar de floaca mea nu te lega, imi place sa te vaz cu mustacioara , deasa, stufoasa Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Im-pe-ca-bil! ce ti-am zi eu ... nici nu tre mult efort =)) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 petrica, te contrazici singurel dar hai, treaca de la mine ... te las asa ... dar de floaca mea nu te lega, imi place sa te vaz cu mustacioara , deasa, stufoasaAm eu mustacioara nu mai trebuie si tacalia ta de la pasarica Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 Am eu mustacioara nu mai trebuie si tacalia ta de la pasarica =)) tuleii aia numesti tu mustata? =)) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 =)) tuleii aia numesti tu mustata? =))am mustata stufasa si serioasa Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 am mustata stufasa si serioasa poza! Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 poza!keep dreaming..... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 keep dreaming..... nici nu ma straduiesc =)) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 nici nu ma straduiesc =))o sa i-o arat Anei in particular....mustata Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 20, 2018 o sa i-o arat Anei in particular....mustata nu face un pas fara mine :P =)) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2018 nu face un pas fara mine :P =))pai tu esti la ct noi la buc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum