anonna Reputație: 1930 Postat Martie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 4, 2018 Daca inca ai ramas virgin dupa atata laba, e clar...nicio pizda nu va razbi sa te dezvirgineze... Mai bine mergi la medic sa-ti taie ata, o mai aerisesti si tu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Incep sa ma simt prost.Nu incerc nimic, bat-o vina de karisma! :slap2Ar fi mai bine sa scriu mai rar, azi m-am plictisit... Va pupicesc, tampitilor, ca si mie imi place, hai pauza. :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Na! Am scris, baga-mi-as natia in gatul tau ca poate prinzi minte!Panica! :slap2 Pisi, scuipa., suav iau, doar ma stii :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 In mare parte jegul e curatat. Mai comenteaza cineva? :FIREdevil
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Era sa uit de vesnicele materialiste care nu cred ca exista spiritual... :laugh2Nu exista, i-am zis sa-mi ia o poseta! :laugh2 Taci, am zis!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Sa nu ignor psihologii... nu, mergi mai bine sa crezti ceapa la mama la tara.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Nu mai poate site-ul fara mine! :slap2Hai nani!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Deschide-mi niste topice despre... ce te doare mintea.Ma obositi!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Nu ma cred nimic, analfabet de... :slap2 Nu sunt suparata, serios, nu am pe ce, nimeni aici nu m-a suparat. Am zis doar o pauza, am zis neinspirat se pare, un car de reactii la care eu mai si raspund! :slap2"Pai si pana la urma cand pleci" = ma faci sa raspund rapandula proasta. :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Sa particip... da, la somn si sa invat ignoranta la pefectiune!
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 4, 2018 Ce-ai patit?=)))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 De unde stii... De la ma-ta! Ce-ai patit? =))) Am spume! Tu n-ai? Nu-mi raspunde ca am bagat N postari fara sa mi se vorbeasca... Daca ma strofoc putin, stai cu mama, oarecum, de treaba tipa. :laugh2Porcule! :laugh2
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 4, 2018 De unde stii... De la ma-ta! Am spume! Tu n-ai? Nu-mi raspunde ca am bagat N postari fara sa mi se vorbeasca... Daca ma strofoc putin, stai cu mama, oarecum, de treaba tipa. :laugh2Porcule! :laugh2Mama frate dar esti dusa rau,vorbesti singura.Ma sperii :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Mama frate dar esti dusa rau,vorbesti singura.Ma sperii :laugh2Vere, ori e mama, ori e frate, io nu am cum sa ma mai sperii. Nu-ti explic ce se intampla ca oricum nu o sa intelegi, pentru tine sunt oricand educatoarea de la gradinita. :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Da, sunt sigura ca ma poti pupa in ur daca te las, altfel nu ai ce sa-mi faci. Dar eu daca ma supar s-ar putea sa-ti fac un dosar pentru proxenetism ca ne cautam pe la sireturi... :) Nu cu tine vorbeam, firavule, sa nu lesini!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 A dracului pizda se baga la somn, puteam s-o fac fara sa ma enervez, dar de...
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 4, 2018 Da, sunt sigura ca ma poti pupa in ur daca te las, altfel nu ai ce sa-mi faci. Dar eu daca ma supar s-ar putea sa-ti fac un dosar pentru proxenetism ca ne cautam pe la sireturi... :) Nu cu tine vorbeam, firavule, sa nu lesini!Sa nu lesin de ras?=))))Pari o femeie aflata in criza de la mijlocul vietii.Nu mai vorbi singura :( sa nu ajungi la haules baules 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Sa nu lesin de ras? =))))Pari o femeie aflata in criza de la mijlocul vietii.Nu mai vorbi singura :( sa nu ajungi la haules baules Ti-am zis ca esti prost, fara mine se plictisesc unii, altii se chinuie...Mai ai de la gradinita. :) Te-am simtit inainte sa-mi scrii, nu m-am abtinut, ca ma mananca si pe mine, tampitilor... Devine trist.MA BAG IN PAT, BOULE!
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 4, 2018 Ti-am zis ca esti prost, fara mine se plictisesc unii, altii se chinuie...Mai ai de la gradinita. :) Te-am simtit inainte sa-mi scrii, nu m-am abtinut, ca ma mananca si pe mine, tampitilor... Devine trist.MA BAG IN PAT, BOULE!Hai ca devii amuzanta =)))))))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 5, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 5, 2018 neata! cafeeeeaaaaa!!!! https://image.prntscr.com/image/QbIHttdgQgS17dDSQN_48w.png
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Amandino A fost cola stricată ? =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Amandina este in parametri.Eu m-am ingrijorat ( serios vorbesc) cand nu a mai postat nimic.Ea face parte din peisaj, parca lipseste ceva fara ea.Sa dau cateva exemple, este ca blocul fara lift, ca capra fara coarne, ca lupul fara blana, ca padurea fara ... :)))))) :kiss3*amandinamea 1
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 5, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 5, 2018 urasc ziua de luni! i always have, i always will! :laugh2
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 5, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 5, 2018 Optimista. https://www.youtube.com/watch?v=hCgsdXA2J6w 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum