anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2014 Usor trista pentru ca nu am reusit sa-mi probez jucaria
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 3, 2014 Usor trista pentru ca nu am reusit sa-mi probez jucaria anooonooo baga o poza cu jucaria so vad si io...te pupezzz soooroooo...mult
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2014 anooonooo baga o poza cu jucaria so vad si io...te pupezzz soooroooo...multPrinde @fanica poza cu jucaria are si ... accesorii ,,, sa moara randuneaua ca io ies la cules coceni motorizata 1 2
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 Prinde @fanica poza cu jucaria are si ... accesorii ,,, sa moara randuneaua ca io ies la cules coceni motorizata asta e BSR
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 3, 2014 Vai de pizdaaa mea de am inteles ceva.. baga prospectu annonooo.te pupez fatoooo
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2014 asta e BSR Te bagi tu repede vrei sa isi ia si randuneaua una si sa nu mai fiu unicat 1 2
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 Te bagi tu repede vrei sa isi ia si randuneaua una si sa nu mai fiu unicat Lasa ca tu oricum esti unicat
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2014 EU sunt UNICA... dar imi place sa fiu si ... unicat
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 3, 2014 Unicat ,ficat,ficat,cacat...Si tu esti pe pizda ta ce este drept dar ca Randunica nu mai exista alta..te pup fatoooo...annooono te ador 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2014 Vai de pizdaaa mea de am inteles ceva.. baga prospectu annonooo.te pupez fatooooFanico te pup si eu , lasa ca aia e jucarie pentru fete mari nu pentru pustoaice
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 3, 2014 Fanico te pup si eu , lasa ca aia e jucarie pentru fete mari nu pentru pustoaice te pup fatooo lasa ca mai cresc...aici invatz cum trebuie sa fii o buna domina
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 3, 2014 te pup fatooo lasa ca mai cresc...aici invatz cum trebuie sa fii o buna dominaInvata fata, ca-i de bien ... ajungi departe si de parte
arsenesx Reputație: 92 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 3, 2014 aproape bine
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 3, 2014 Din ce in ce mai rau cred ca sunt pe moarte 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 3, 2014 Din ce in ce mai rau cred ca sunt pe moarte Vinde pozele si salveaza-te cat mai ai timp p.s Doamne fereste!
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 3, 2014 Vinde pozele si salveaza-te cat mai ai timp p.s Doamne fereste! ce bagabont esti jur 2
Old George Reputație: 452 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 Din ce in ce mai rau cred ca sunt pe moarte Si Moartea mai vrea inca odata, nu? Daca vedea Sorina replica asta iti dadea punct de reputatie...clar.
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 3, 2014 Si Moartea mai vrea inca odata, nu? Daca vedea Sorina replica asta iti dadea punct de reputatie...clar. =)) ce nebun esti JO sa moara si copii mei 2
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat Septembrie 4, 2014 nesimtit
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 4, 2014 indecisa
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Somnoroasaaaa!
jonny23 Reputație: -458 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Septembrie 4, 2014 -Nasol!M-am trezit in trei picioare!:-)
randunica Reputație: 6345 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 4, 2014 Ma simt tare vinovata si rusinata...nu stiu cum sa mai ies din bloc sa nu dau ochii cu vecina...azi cand am venit de la chiosc nu mergea liftul..am luat-o pe scari incetisor..pana sa ajung la usa greata m-a rapussi am dat la boboci..in floarea vecinei...of Doamne....
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Ma simt naspa sa defectat autoturismul...sunt la servis...de la cat am forjat-o mi so infundat toba si barrrraiiieeee urat trabantul meu...ma doare inima.....cunoaste-ti un mecanic bun platesc in natură...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum