pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 22, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 22, 2018 În fiecare zi de tine mă reîndrăgostescSunt victima iubirii tale, lasa-mă să păcătuiesc..... Lalaalaallaaallaaa.... On topic:Bineeeeee!!!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 Ti s-a intamplat sa te prinzi strangang din dinti in timp ce vorbesti cu cineva?...Azi nu o data.De altfel sunt o scumpa, daca nu ma intrebi ce cred despre tine si ma prinzi cand sunt sincera! :slap2Generalizez, evident, sunt cateva persoane pe care le-as pupaci, mai ales din cele care nu scriu! :laugh2Nu sunt nebuna, simt... :hug1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 22, 2018 Ti s-a intamplat sa te prinzi strangang din dinti in timp ce vorbesti cu cineva?...Azi nu o data.De altfel sunt o scumpa, daca nu ma intrebi ce cred despre tine si ma prinzi cand sunt sincera! :slap2Generalizez, evident, sunt cateva persoane pe care le-as pupaci, mai ales din cele care nu scriu! :laugh2Nu sunt nebuna, simt... :hug1 Te-ai intalnit cu Kendra, e clar :laugh2Apropo, si-a spalat maieul?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 Te-ai intalnit cu Kendra, e clar :laugh2Apropo, si-a spalat maieul? Cum ti-a venit aceasta minunata asociere? Cu lux de detalii te rog si ignora ca mi se incordeaza maxilarul... :)
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 22, 2018 Cum ti-a venit aceasta minunata asociere? Cu lux de detalii te rog si ignora ca mi se incordeaza maxilarul... :) E evident, am vazut dragostea dintre voi doua :laugh2In ce priveste maxilarul, ti-l relaxez eu cu forta :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 E evident, am vazut dragostea dintre voi doua :laugh2In ce priveste maxilarul, ti-l relaxez eu cu forta :) Zici ca ai mai multa fortza ca mine... :)Stai bland si unde te pun, cel mai bine ar fi sa nu vorbesti. OT. Nu ma asteptam la astfel de reactii, atacuri de panica... pana mea....Ma rupeam in milioane, dar nu am cum.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 A s fi incantata si probabil binecuvantata, acum liniste-te, te rog.
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 22, 2018 Zici ca ai mai multa fortza ca mine... :)Stai bland si unde te pun, cel mai bine ar fi sa nu vorbesti. OT. Nu ma asteptam la astfel de reactii, atacuri de panica... pana mea....Ma rupeam in milioane, dar nu am cum. Las-o, ca caraie!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 Las-o, ca caraie! Eu recunosc ca sunt sadica, mai mult decat ti-ai imagina, dar nu cu oricine.Succes in viata ta de... e suficienta logica, spiritual ai fi in stare, doar ca o sa te abtii sa opresti din carait una din "iubite"...Apoi o sa ajungi atat frustrat incat nu o sa vrei decat curve, cam cum esti acum...Stai, vorbeam la trecut! :slap2
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 22, 2018 Si am zis ca nu mao beau cafea :(... Iar azi am luat un fel de cappuccino...cred ca am probleme mari...nu stiu cand sa ma opresc :(... Din baut cafea :(
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 22, 2018 Agitata rau :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Ma simt extraordinar 😎🖤Cam da .... :) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Mă pune fi-miu' sa ma joc la Art of Fighting 3. :)))
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 22, 2018 Eu recunosc ca sunt sadica, mai mult decat ti-ai imagina, dar nu cu oricine.Succes in viata ta de... e suficienta logica, spiritual ai fi in stare, doar ca o sa te abtii sa opresti din carait una din "iubite"...Apoi o sa ajungi atat frustrat incat nu o sa vrei decat curve, cam cum esti acum...Stai, vorbeam la trecut! :slap2 amandino,ai scris mult si prostparca esti grasana aia de la tv cu presupozitii alias horoscophai sa nu stricam prietenia
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 22, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 22, 2018 Supărat(ă)https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29511745_1646150818809764_7258170312145607117_n.jpg?_nc_cat=0&oh=e26573647c2ef6578b29d92dbf6f8fdb&oe=5B4A0079
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 amandino,ai scris mult si prostparca esti grasana aia de la tv cu presupozitii alias horoscophai sa nu stricam prietenia Sunt o mare grasana la care nu vreau sa te gandesti legat de sex.Eram prieteni?Dintii stau bine, articulatiile acum imi joaca feste....Mars!
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 22, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 22, 2018 Fac o mancarica de ciuperci cu legume in sos alb... :yummyPe DG e o mare mizerie, nici nu am unde sa scriu. :no2Prea multa ura e in homo sapiens... nici nu stiu cum se suporta! :laugh2Ah, stai, nu se suporta, face cont pe forum si musca de cur pe oricine ii iese in cale cu speranta sa se simta ala/aia mai prost ca el... :laugh2Saracii de ei! :slap2 :laugh2 Uite, aici, o monstra de postari cretinoide, a unei clone a lui Pipilica : #852 bigdickthugMa blestamatura spurcata de femeie nenorocita si posedata de diavol care sugi cacat din cur si lingi pule pline de fecale! De ce pula mea in gura lu' fii-ta iar ma injuri DIN NOU ma zdreanta nenorocita? Spune, cand face mica puicuta de catea 18 ani sa o facem gang bang si sa ne pisam in gura ei cu tine legata cu lesa de calorifer? Si sa o futem in cur si sa iti dam sa sugi pula plina de cacat din curu' lu fii-ta? Si nu e jignire, nu e amenintare, ca NU O VA OBLIGA NIMENI! Din zdreanta iese tot o tarfa si ajunge prostituata penala. Vom plati tariful! SA NU ITI FACI ILUZII CA AJUNGE ALTCEVA DECAT TOT TOMBERON DE SLOBOZ?? Ii curge tarfia prin vene, nu e vina ei. Ti-am zis ma paduche nenorocit sa nu mai ridici ratul din pamant si sa se injuri pe noi clientii??? 'zgura mati de taratura ordinara, inca ma abtin sa iti postez CNP-ul si totul despre tine. PENTRU CA STIU!Potoleste-te punga de puroi ce esti. NU MI TE MAI ADRESA ca belesti pula! Te afla toata lumea! Te afla toti colegii lu' fii-ta, INDIFERENT UNDE SE MUTA in alta parte!NU NE MAI INJURA CA DEJA TE MANANCA IN CUR!
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 22, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 22, 2018 #852 bigdickthug Postat Astazi, 20:34Ma blestamatura spurcata de femeie nenorocita si posedata de diavol care sugi cacat din cur si lingi pule pline de fecale! De ce pula mea in gura lu' fii-ta iar ma injuri DIN NOU ma zdreanta nenorocita? Spune, cand face mica puicuta de catea 18 ani sa o facem gang bang si sa ne pisam in gura ei cu tine legata cu lesa de calorifer? Si sa o futem in cur si sa iti dam sa sugi pula plina de cacat din curu' lu fii-ta? Si nu e jignire, nu e amenintare, ca NU O VA OBLIGA NIMENI! Din zdreanta iese tot o tarfa si ajunge prostituata penala. Vom plati tariful! SA NU ITI FACI ILUZII CA AJUNGE ALTCEVA DECAT TOT TOMBERON DE SLOBOZ?? Ii curge tarfia prin vene, nu e vina ei. Ti-am zis ma paduche nenorocit sa nu mai ridici ratul din pamant si sa se injuri pe noi clientii??? 'zgura mati de taratura ordinara, inca ma abtin sa iti postez CNP-ul si totul despre tine. PENTRU CA STIU!Potoleste-te punga de puroi ce esti. NU MI TE MAI ADRESA ca belesti pula! Te afla toata lumea! Te afla toti colegii lu' fii-ta, INDIFERENT UNDE SE MUTA in alta parte!NU NE MAI INJURA CA DEJA TE MANANCA IN CUR! safacemdragoste, on 22 Mar 2018 - 1:54 PM, said: Bai, cretinoidule, asta este topicul meu, deschis de mine. Daca nu iti place topicul, nu mai intra de zeci de mii de ori pe el ! Nu te mai baga in seama cu japca, proxenet fomist, de mana a doua, hartuitor si agasant, ce esti ! Te zvarcolesti pe aici de ceasul mortii si esti plin de spume cand vezi cate vizualizari au topicele mele. Daca iti place sa mananci cacat, fa-o in liniste, in baie la tine, nu mai bate toba sa stie toata lumea ca esti tu mare mancator de cacat si nu mai defila cu el in gura, exhibitionistule ! Ai numai postari care ne umple pe toti de scarba.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2018 Uite, aici, o monstra de postari cretinoide, a unei clone a lui Pipilica : #852 bigdickthugMa blestamatura spurcata de femeie nenorocita si posedata de diavol care sugi cacat din cur si lingi pule pline de fecale! De ce pula mea in gura lu' fii-ta iar ma injuri DIN NOU ma zdreanta nenorocita? Spune, cand face mica puicuta de catea 18 ani sa o facem gang bang si sa ne pisam in gura ei cu tine legata cu lesa de calorifer? Si sa o futem in cur si sa iti dam sa sugi pula plina de cacat din curu' lu fii-ta? Si nu e jignire, nu e amenintare, ca NU O VA OBLIGA NIMENI! Din zdreanta iese tot o tarfa si ajunge prostituata penala. Vom plati tariful! SA NU ITI FACI ILUZII CA AJUNGE ALTCEVA DECAT TOT TOMBERON DE SLOBOZ?? Ii curge tarfia prin vene, nu e vina ei. Ti-am zis ma paduche nenorocit sa nu mai ridici ratul din pamant si sa se injuri pe noi clientii??? 'zgura mati de taratura ordinara, inca ma abtin sa iti postez CNP-ul si totul despre tine. PENTRU CA STIU!Potoleste-te punga de puroi ce esti. NU MI TE MAI ADRESA ca belesti pula! Te afla toata lumea! Te afla toti colegii lu' fii-ta, INDIFERENT UNDE SE MUTA in alta parte!NU NE MAI INJURA CA DEJA TE MANANCA IN CUR! Permite-mi s-o citec maine, azi ti-as raspunde printre randuri ca mi-e somn...
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 22, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 22, 2018 Permite-mi s-o citec maine, azi ti-as raspunde printre randuri ca mi-e somn... Ok. Somn usor si vise frumoase !
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 23, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 23, 2018 neata!... sunteti sub nameti? https://image.prntscr.com/image/HNhcxn9wR8qrn98alR6s-g.png 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2018 neata!... sunteti sub nameti? https://image.prntscr.com/image/HNhcxn9wR8qrn98alR6s-g.png...nu inca, daram un feeling ca o sa ajung la munca precum un om de zapada ... cu nasul de sus rosu ... si sper ... cu ala de jos intreg.Winter is cumming... Parerea mea 4 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum