Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 La fel si eu....tu care esti? Sa beau o cafea-doua si-mi voi pune avatarul usor recogniscibil. Link spre comentariu
sam tl Reputație: 114 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Septembrie 7, 2014 As fi fericit sa stiu prin regulament ce si cum se poate scris negru pe alb , daca nu e prea greu pt admini... Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 As fi fericit sa stiu prin regulament ce si cum se poate scris negru pe alb , daca nu e prea greu pt admini... sincer, si eu as fi la fel de fericit, din pacate traim in anarhie, unde totul este ad-hoc Link spre comentariu
jane.p Reputație: 34 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:here Oras:here Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ma simt indecisă Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ma simt indecisă pai decide-te, ce mai aseptidesi, indecizia este ceva tipic feminin Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ma simt indecisă Daca erai decisa aflai niste lucruri interesante, dar asa ai pierdut sansa. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu nu vreau sa faca azareth 200 postari Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Daca erai decisa aflai niste lucruri interesante, dar asa ai pierdut sansa.poate altădată mi-a fost frică...ai vazut poza de la profilul meu?te pupic Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 poate altădată mi-a fost frică...ai vazut poza de la profilul meu?te pupic Da ! Iar daca au costat cat mi-ai zis la telefon isi merita banii. Drumuri usoare cu ele. Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Da ! Iar daca au costat cat mi-ai zis la telefon isi merita banii. Drumuri usoare cu ele.multumes te pup Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu nu vreau sa faca azareth 200 postari si totusi inevitabilul se va produce, totusi, ar trebui sa vrei, pentru ca voi tacea aproape in permanenta Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 7, 2014 fanico, nu te mai baga nimeni in seama si vorbesti singura ?) a draq ce-ti mai trece prin cap. PS- aza, sper ca ai glumit cu 200 postari.Tu scrie cat vrei, ca noi te citim. 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Voia mi s-a implinit, va doresc o viata frumoasa, daca ne vom mai intersecta pe aici, va fi pur intamplator.De asemenea si voia voastra este facuta .. Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Voia mi s-a implinit, va doresc o viata frumoasa, daca ne vom mai intersecta pe aici, va fi pur intamplator.De asemenea si voia voastra este facuta .. Ai avut ambitie nu gluma prietene. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Resetat Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Septembrie 8, 2014 cool Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 8, 2014 inca plin de energie, dupa o calatorie foarte lunga!!! Link spre comentariu
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Viu Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 dupa o saptamana de probleme ma simt oarecum dezamagita Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Este bine pisicul, Andreea? 1 Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Da este bine multumesc frumos de intrebare. Il iubesc maxim si fara el viata mea nu are rost 15 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 8, 2014 de fapt, nu prea am prieteni Asta explica multe...Vrei sa fiu prietenul tau? Apasa tasta 1 Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Ai avut ambitie nu gluma prietene.Vezi ca azi a luat-o de la capat....next level,1000 Si tu ai gandit rau de noi Link spre comentariu
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 8, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Vezi ca azi a luat-o de la capat....next level,1000 Si tu ai gandit rau de noi Prietene, doar ma cunosti, nu am gandit rau de nimeni. Pana la urma face cum vrea, este strict problema lui. On topic : ma simt normal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum