miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Mai Amado,eu stiu o gramada de tipi,mai tineri,mai batrani,care au bani.Ca doar am invarteli cu ei. Mai,dar toti au 3-4 femei,amante,neveste.Nu exista unu'.Nevestele stiu,dar tac din gura,ca,deh,veatza de huzur... Ma scuzi , dar daca acele femei s-au casatorit cu acei barbati (pe care ii cunosti) doar din interes si fara sa realizeze sau sa munceasca vreodata la viata lor , automat ca se complac in viata aceea tihnita fara prea multe responsabilitati , unde traiul comod si trandavia sunt exact punctul lor forte , iar femeia/nevasta are rolul doar de a se impuia si parazita un portofel doldora de bani . De fapt , daca stau bine sa ma gandesc , asemenea femei nici nu ar putea de altfel sa emita pretentii prea mari de la acea casnicie. Ma invart (des) si am prieteni din sfera de care vorbesti si pot sa spun ca prea putini se pierd in asemenea relatii . Cunosc si genul de care vorbesti , dar relatia lor se rezuma exact la ceea ce ti-am descris mai sus ,una in care rolul femeii este de a fi pangarita/batjocorita la orice pas , o viata marcata doar de suferinta si de a indura fara drept de apel mojiciile unor asa zisi barbati 3 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Ma scuzi , dar daca acele femei s-au casatorit cu acei barbati (pe care ii cunosti) doar din interes si fara sa realizeze sau sa munceasca vreodata la viata lor , automat ca se complac in viata aceea tihnita fara prea multe responsabilitati , unde traiul comod si trandavia sunt exact punctul lor forte , iar femeia/nevasta are rolul doar de a se impuia si parazita un portofel doldora de bani . De fapt , daca stau bine sa ma gandesc , asemenea femei nici nu ar putea de altfel sa emita pretentii prea mari de la acea casnicie. Ma invart (des) si am prieteni din sfera de care vorbesti si pot sa spun ca prea putini se pierd in asemenea relatii . Cunosc si genul de care vorbesti , dar relatia lor se rezuma exact la ceea ce ti-am descris mai sus ,una in care rolul femeii este de a fi pangarita/batjocorita la orice pas , o viata marcata doar de suferinta si de a indura fara drept de apel mojiciile unor asa zisi barbati Asa este,te invarti in lumea buna. :laugh2 Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 voi ce sunteti?depresivi sau stalkeri?Ema ma apuca de boase cu minciunile ei de fetita,cat de dementa sa fii sa nu-ti distrugi numai viata ta.apuca-ti si barbatul ala de varsta a doua de boase!fututo te mai fute masonul Silviu Prigoana dupa ce te-a futut Marean Tiganu. glume sau neglume,cred ca stai rau cu mansarda. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Toate ca toate dar eu vreau ca depresivul sa se întoarcă la Ines, delia si taină. Mie imi prisosește valetul asta de cupa, il returnez.S-a auzit earing/ erny sau cu sula purcelușului de aur îți zici zilele astea? Hai gata ca m-ai stalkuit de pe 3 conturi diferite, cifră biblica 'te dracuDe ce , Roz? Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 scroafa se ocupa de valeti,trefle si alte orgii sataniste,da in bob la tiganci.cam atat pot satenii,actuali mahalagii.si medicul e in slujba omului,nu e mercenar ca tine.din pacate mercenarii astia sunt si in sistemul medical,in privat trag pielea de pe tine.nu numai stomatologii,ci si medicii interni. Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Rozz Kendra e depravata si mincinoasa forumului.se compara cu curvele care se ard in cur si nu au caracter,storc banul. Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De ce , Roz?Deoarece in câțiva ani am avut cu zecile la fel de îndrăciți si demenți stalkeri. Merit tihnă!Plus ca voi fiind trei energia sa debilă se distribuie. Tu nu vezi cs de când i s-a pus pata pe mine nu mai dă pe la voi deloc? Pai e corect sa ii suport nevrozele cand am treabă, macar voi il gang banguiati in 3. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Deoarece in câțiva ani am avut cu zecile la fel de îndrăciți si demenți stalkeri. Merit tihnă!Plus ca voi fiind trei energia sa debilă se distribuie. Tu nu vezi cs de când i s-a pus pata pe mine nu mai dă pe la voi deloc? Pai e corect sa ii suport nevrozele cand am treabă, macar voi il gang banguiati in 3.Dar nu cred ca e ăsta depresivul. El scria corect gramatical :)))) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Si tot nu-i pica fisa ca este altcineva... Alt stil, alte preferinte...Paranoia! Boala grea! :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Fetili numa'va bateț !!! https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28795713_1305361909608794_4861836796629401817_n.jpg?_nc_cat=0&oh=fb6cca179e77f91c52eca8a3b4a1700e&oe=5B719438 De aprope un an de zile tot incerc sa inteleg de ce se tot bat anumite fete pe intreg DG-ul Multe nici macar nu sunt in concurenta , ptr. a reprezenta un motiv serios si intemeiat . 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De apropa De aprope un an de zile tot incerc sa inteleg de ce se tot bat anumite fete pe intreg DG-ul Multe nici macar nu sunt in concurenta , ptr. a reprezenta un motiv serios si intemeiat . orgoliul :))) 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Sau.. fiecare cu dreptatea ei :)))))))) Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Este însă a dat strechea de tot in el Dumnezeu sa ii aline sufletul privat de medicamentația necesară. Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Deoarece in câțiva ani am avut cu zecile la fel de îndrăciți si demenți stalkeri. Merit tihnă!Plus ca voi fiind trei energia sa debilă se distribuie. Tu nu vezi cs de când i s-a pus pata pe mine nu mai dă pe la voi deloc? Pai e corect sa ii suport nevrozele cand am treabă, macar voi il gang banguiati in 3.cine te-a pus sa stai cu tiganul ala? @n-am ce face acum si nici maine si poimaine :)))))))deci sunt 2 scenarii:ma iubeste ori ma uraste.:( Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De apropa De aprope un an de zile tot incerc sa inteleg de ce se tot bat anumite fete pe intreg DG-ul Multe nici macar nu sunt in concurenta , ptr. a reprezenta un motiv serios si intemeiat . Vezi userul meu si celelalte. Vis si Roz sunt aici la agatat, eu nu.Au chef sa-si strice imaginea, n-au decat, de ce sa nu le bat putin cu straponul peste gura? :laugh2 @n-am ce face acum si nici maine si poimaine :)))))))deci sunt 2 scenarii:ma iubeste ori ma uraste. :( Lasa-ma pe mine, barem nu ma laud cu amantii mei bogati si nici nu aberez pe aici. :laugh2Cine? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 M-A SIMPT BINE AZTAZI Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Vezi userul meu si celelalte. Vis si Roz sunt aici la agatat, eu nu.Au chef sa-si strice imaginea, n-au decat, de ce sa nu le bat putin cu straponul peste gura? :laugh2 Lasa-ma pe mine, barem nu ma laud cu amantii mei bogati si nici nu aberez pe aici. :laugh2Cine? Rozica.ce,tu ai strapon? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Rozica.ce,tu ai strapon? Mai multe. :laugh2 Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Mai multe. :laugh2esti de treaba. 1 Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 M-A SIMPT BINE AZTAZIte-ai penetrat cu-n albinos? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 te-ai penetrat cu-n albinos?Ha ? Ai dont andărstend Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Ha ?Ai dont andărstendvai,asta e naspa!tu poti sa termini si o facultate. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 vai,asta e naspa!tu poti sa termini si o facultate.Multumesk pt susțineri Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 cine te-a pus sa stai cu tiganul ala? @n-am ce face acum si nici maine si poimaine :)))))))deci sunt 2 scenarii:ma iubeste ori ma uraste.:(Te iubește si urăște ma-ta prostănacule. Mie-mi esti indiferent. Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Te iubește si urăște ma-ta prostănacule. Mie-mi esti indiferent.jura-te! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum