Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 Ventrino ce ai azi cu mine?nu te recunosc...ma faci sa zîmbesc..fie cum zici tu..azi mă întîlnesc cu un domn al forumului...lumea din tîrg spune ca este un membru remarcant al forumului din trecut...vreau sa-l vad si eu pe acela...pupic A mai fost acum ceva timp un user "Văru" care vorbea de membrii remarcanti si cacaturi d-astea. Tu esti vere?
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 9, 2014 Daca-i dai teapa si azi sa vezi ce de puli iti trag naaaa-i nici o şansă sunt cu el la masă deja... este un domn din toate punctele de vedere..si eu o copilă pe lînga el...ar putea sa-mi fie tată..hai ca avem de discutat nu am timp...va povestesc după...să fiți pe fază..
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 naaaa-i nici o şansă sunt cu el la masă deja... este un domn din toate punctele de vedere..si eu o copilă pe lînga el...ar putea sa-mi fie tată..hai ca avem de discutat nu am timp...va povestesc după...să fiți pe fază.. Avand in vedere cat de psiho esti ...de acord..ar putea sa-ti fie tata!
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 9, 2014 naaaa-i nici o şansă sunt cu el la masă deja... este un domn din toate punctele de vedere..si eu o copilă pe lînga el...ar putea sa-mi fie tată..hai ca avem de discutat nu am timp...va povestesc după...să fiți pe fază..Saluta-l din partea mea,lua-r-ai foc
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Postat Septembrie 9, 2014 naaaa-i nici o şansă sunt cu el la masă deja... este un domn din toate punctele de vedere..si eu o copilă pe lînga el...ar putea sa-mi fie tată..hai ca avem de discutat nu am timp...va povestesc după...să fiți pe fază.. Tot repezit vorbeste? Mai ai timp sa plasezi vreo replica?
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Mahmura....dar atat de bucuroasa!!!
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 9, 2014 Saluta-l din partea mea,lua-r-ai foc te ador nebunule
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 9, 2014 cam nasol nush de ce
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 te ador nebunulepa mine m-ai uitat
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 pa mine m-ai uitatPrea te-ai dat la fund
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 Prea te-ai dat la fund sunt undercover
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 sunt undercover Ce vrei sa zici ?
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 9, 2014 intr-o mica dilema... nu stiu cand si daca se marita Stefi ... si daca si-a ales cavaler de onoare, cine este acela ?!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 intr-o mica dilema... nu stiu cand si daca se marita Stefi ... si daca si-a ales cavaler de onoare, cine este acela ?!Fredutzu(rezerva ingineru)
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 9, 2014 cam nasol nush de ce ptr ca este un bărbat cu coloană vertebrală nu ca si alții...aşa mi sa spus...
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Postat Septembrie 9, 2014 naaaa-i nici o şansă sunt cu el la masă deja... este un domn din toate punctele de vedere..si eu o copilă pe lînga el...ar putea sa-mi fie tată..hai ca avem de discutat nu am timp...va povestesc după...să fiți pe fază.. Off topic :Tin sa precizez ca nu este vorba de mine prietene BARBUGIU. Probabil este cu altcineva domnisoara Stefania, numarul ei de telefon a fost destul timp postat pe forum ca sa-l poata citi si nota orice membru interesat de a o vedea.Va salut cu respect ... dar eu inca sint la job. On topic : obosit
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Postat Septembrie 9, 2014 ptr ca este un bărbat cu coloană vertebrală nu ca si alții...aşa mi sa spus... Interesant domnisoara Stefania. Oare cu cine te-ai intalnit tu astazi ?
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2014 ptr ca este un bărbat cu coloană vertebrală nu ca si alții...aşa mi sa spus...tu acum esti in DR TABEREI sau Timisoara?
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 9, 2014 Ma simt internaut
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 9, 2014 Interesant domnisoara Stefania. Oare cu cine te-ai intalnit tu astazi ?sper ca glumeşti?
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Postat Septembrie 9, 2014 sper ca glumeşti? Nu glumesc deloc domnisoara Stefania. Cred ca te-ai intalnit cu altcineva. Pentru confirmare spune aici ce nick a avut pe forum inainte.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 de cacao ... ma plictisesc !!!
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 9, 2014 Nu glumesc deloc domnisoara Stefania. Cred ca te-ai intalnit cu altcineva. Pentru confirmare spune aici ce nick a avut pe forum inainte si cum arata. ...a avut nick Maximus in trecut varsta cred ca 50 dupa parere mea nu 45... imbracat foarte bine costum bleumaren cravata f prezentabil..si ingrijit...zici ca esti parlamentar... ai vorbit foarte frumos ca de obicei..aaaa si grizonat la păr...te rog lasa glumele..te pup
stifler_guy Reputație: 36 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Telefon: stifler_guy Oras:e musai? Postat Septembrie 9, 2014 ...a avut nick Maximus in trecut varsta cred ca 50 dupa parere mea nu 45... imbracat foarte bine costum bleumaren cravata f prezentabil..si ingrijit...zici ca esti parlamentar... ai vorbit foarte frumos ca de obicei..aaaa si grizonat la păr...te rog lasa glumele..te pup WRONG ANSWER domnisoara Stefania, nu am fost eu din pacate. Nick-ul meu a fost cu totul altul. Varsta nicidecum 50.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2014 ...a avut nick Maximus in trecut varsta cred ca 50 dupa parere mea nu 45... imbracat foarte bine costum bleumaren cravata f prezentabil..si ingrijit...zici ca esti parlamentar... ai vorbit foarte frumos ca de obicei..aaaa si grizonat la păr...te rog lasa glumele..te pup trebuia sa te astepti la asa ceva Ti-a dat o inghetata?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum