purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 vin sa ne-o tragem?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 ... esti capabil ?
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 ... esti capabil ? Capabil sunt.. In ploiesti nu sunt!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 ma simt excelent,am intrat in concediu 3
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 Capabil sunt.. In ploiesti nu sunt! In curand o iau pe urmele lui Obiectiv si ... calaresc toate orasele tarii... acum si Ploiesti
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 ma simt excelent,am intrat in concediu .... Altruist : Sa-ti fie de bine..distractie placuta! Egoist : Da si mie ! Invidios : Sa-ti STEA IN GAT!
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 ma simt excelent,am intrat in concediu O nedumerire am si io ... Daca te simti bine in concediu, ce mushiu' lu' xoxo cauti pe aici ??? Concediu inseamna relaxare, deja forumul e ... stres 2
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 O nedumerire am si io ... Daca te simti bine in concediu, ce mushiu' lu' xoxo cauti pe aici ??? Concediu inseamna relaxare, deja forumul e ... stresde azi am intrat in concediu,pana pe 25 va mai stresez,abia atunci plecP.S forumul stress? hahahahahaha,e relaxare totala
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 12, 2014 exceptional
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 de azi am intrat in concediu,pana pe 25 va mai stresez,abia atunci plecP.S forumul stress? hahahahahaha,e relaxare totala Pe bune?! Io cand plec, plec... fara net
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Pe bune?! Io cand plec, plec... fara net Pai da dar forumul e job pt tine P.S M-am ingalbenit..dati-i Cezarului ce-i al Cezarului! Free pussy!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Free pussy!Free Willy nu-ti place?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 Pai da dar forumul e job pt tine P.S M-am ingalbenit..dati-i Cezarului ce-i al Cezarului! Free pussy! Crezi tu ??? Daca as fi platita cate jocuri joc eu pe net .... eheeeeeeeeeeee eram mai ceva ca Bill Gates PS: aruncati-i un armasar sau o gloaba in lipsa de altceva PSS:bah, tu visezi doar cirese in varful motului!!
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 Pai da dar forumul e job pt tine P.S M-am ingalbenit..dati-i Cezarului ce-i al Cezarului! Free pussy! Crezi tu ??? Daca as fi platita cate jocuri joc eu pe net .... eheeeeeeeeeeee eram mai ceva ca Bill Gates PS: aruncati-i un armasar sau o gloaba in lipsa de altceva PSS:bah, tu visezi doar cirese in varful motului!!Noh dar ma stii mai sarcastic..vrei sa ne certam? I can handle my biciz! :waytogo
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 sa-mi bag banii la banca cu tastatura asta naspa
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 am o idee buna !!!! ne masuram taria... oualelor
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 sa-mi bag banii la banca cu tastatura asta naspa Imi pare rau!
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 am o idee buna !!!! ne masuram taria... oualelor Cum vine asta? Doresc un plan de actiune complet..+ cheltuileli!
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 Imi pare rau! Nu e cazul, ar trebui sa te bucuri de raul meu desi tastatura nu are nimic, nici macar litere pe ea :P:P
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 Cum vine asta? Doresc un plan de actiune complet..+ cheltuileli! simplu ... ouale mele cu ale tale .. tranta ... ale cui se sparg e ... loser
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2014 simplu ... ouale mele cu ale tale .. tranta ... ale cui se sparg e ... loser Are u a shemale brah?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 Are u a shemale brah? are are
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Postat Septembrie 12, 2014 Crezi tu ??? Daca as fi platita cate jocuri joc eu pe net .... eheeeeeeeeeeee eram mai ceva ca Bill Gates Eu aveam toti banii seicilor
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 12, 2014 Eu aveam toti banii seicilor sunt mai ... modesta
Complicatul Reputație: 88 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Septembrie 12, 2014 Chiar bine. Am reusit finalizarea unui plan pe care l-am conceput acum catva timp. Mai sunt niste hartii de completat si intr-o luna si putin intra si in aplicare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum