Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Amandino, bafta la interviu. Nu iti mai lua bluza cu decolteu, ca d'aia nu te vor astia, esti pericol !
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Ti-am spus sa ma ignori, dar insisti ca nu esti obsedat.Doar pentru ca nu folosesc un vocabular, nu inseamna ca nu-l cunosc, nu ma face sa ti-l arat.Bine, sunt un obsedat. Recunosc luminătia ta, dar am zis să îți ridic moralu' c-așa-s io, empatic. Nu folosi "vocabularul" ăla că mă excita! Fă-te bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Amandino, bafta la interviu. Nu iti mai lua bluza cu decolteu, ca d'aia nu te vor astia, esti pericol ! :kiss3La aia cu pipi... (ca nu mai scriu si acolo) il fac controlat, nu-i bai daca bate vantul, ma opresc si continui dupa. :laugh2 Bine, sunt un obsedat. Recunosc luminătia ta, dar am zis să îți ridic moralu' c-așa-s io, empatic. Nu folosi "vocabularul" ăla că mă excita! Fă-te bine! Vezi ca batu' ala pe care il tot bagi prin gard... s-ar putea sa-ti intre in cur intr-o zi.Nu ma mai subestima. 2
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Vezi ca batu' ala pe care il tot bagi prin gard... s-ar putea sa-ti intre in cur intr-o zi.Nu ma mai subestima.Dacă vrei să mă gâdili în cur și ai tu fetișuri cu bățu', ce pot să zic, hai că îți fac pe plac. Și lasă amenințările astea de plod frustrat că nu m-ai nimerit 😉Apropo, baftă la interviu, job, etc 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Dacă vrei să mă gâdili în cur și ai tu fetișuri cu bățu', ce pot să zic, hai că îți fac pe plac. Și lasă amenințările astea de plod frustrat că nu m-ai nimerit Apropo, baftă la interviu, job, etc Te-am amenintat de ti s-a sculat!Scuteste-ma, azi mi-am bagat pula in job, partial, cam 10% datorita tie.Stau sa-mi treaca nervii.Nu o mai freca pe langa mine ca daca nu ma mai abtin... sa nu spui ca nu te-am avertizat. Nu este o amenintare.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Te-am amenintat de ti s-a sculat!Scuteste-ma, azi mi-am bagat pula in job, partial, cam 10% datorita tie.Stau sa-mi treaca nervii.Nu o mai freca pe langa mine ca daca nu ma mai abtin... sa nu spui ca nu te-am avertizat. Nu este o amenintare.Nu te abține că iese pe altă parte. Nu-ți mai ascunde natura în spatele vocabularului "civilizat" ðŸ˜, atitudine d-asta bipolara ca a ta am mai văzut, nu te încorda că mă lasă rece ðŸ˜Ar trebui să te doară-n cur de ce spun alții și tu să îți vezi de viața personală. Eu sunt un pixel anonim, doar dintr-atat ți se taie chefu' de muncă? Nu mă baga în seamă și dă-i bice unde ai treabă 😎Te susțin ce dracu'! Baftă, dă-ne de știre cum a fost, bine?
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2018 O tipa se imbolnaveste si este internata la spital. In ziua de vizita vine la ea o colega. O intreaba daca la birou totul e in ordine. Colega ii raspunde: - Da, draga, stai fara grija totul e in ordine la birou, am impartit atributiile tale. Adriana face cafeaua, Elena iti tricoteaza la pulover, Caty iti face cuvintele incrucisate si eu ma culc cu seful! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Nu te abține că iese pe altă parte. Nu-ți mai ascunde natura în spatele vocabularului "civilizat" , atitudine d-asta bipolara ca a ta am mai văzut, nu te încorda că mă lasă rece Ar trebui să te doară-n cur de ce spun alții și tu să îți vezi de viața personală. Eu sunt un pixel anonim, doar dintr-atat ți se taie chefu' de muncă? Nu mă baga în seamă și dă-i bice unde ai treabă Te susțin ce dracu'! Baftă, dă-ne de știre cum a fost, bine? Sunt si bipolara acum ca nu-mi sta in caracter sa injur, dar uneori as face-o?Nu te mai tin la curent, decat cel electric eventual.Nu ma doare nici in cur de ce spun altii, ma interesa azi un singur lucru, m-am trezit nervoasa, fara chef.Tu ai multe impresii, eu stiu ce am de facut, iar asta este doar pentru mine de stiut.Continua sa crezi ca ma cunosti.Sunt curioasa cui o sa-i mai scrii atata de maine in colo... :laugh2
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 8, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 8, 2018 buna dimi! ce mai face fetili si baietii? :)
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Sunt si bipolara acum ca nu-mi sta in caracter sa injur, dar uneori as face-o?Nu te mai tin la curent, decat cel electric eventual.Nu ma doare nici in cur de ce spun altii, ma interesa azi un singur lucru, m-am trezit nervoasa, fara chef.Tu ai multe impresii, eu stiu ce am de facut, iar asta este doar pentru mine de stiut.Continua sa crezi ca ma cunosti.Sunt curioasa cui o sa-i mai scrii atata de maine in colo... :laugh2Nebunia lu' Èšalaaaaaaaaaam!!! Adevărat, dacă nu erai tu aici muream de singurătate! Unde ești tu Paraschivooo???N-am nicio impresie că te cunosc, cine-a zis că prezinți vreun interes în a te cunoaște? Iar te flatezi singură, of, of, măi ,măi...Nu-ți scriu, îți răspund, e o mică mare diferență.Mergi sănătoasă, dă-ne de știre când iei salariul! 😉 Ahh, doamne cât o să îmi lipsești, viața meaaa aaa, aaa, aaa.Sper în sfârșit că vei sesiza sarcasmul, măcar în al 12-lea ceas, bine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Nebunia lu' Țalaaaaaaaaaam!!! Adevărat, dacă nu erai tu aici muream de singurătate! Unde ești tu Paraschivooo???N-am nicio impresie că te cunosc, cine-a zis că prezinți vreun interes în a te cunoaște? Iar te flatezi singură, of, of, măi ,măi...Nu-ți scriu, îți răspund, e o mică mare diferență.Mergi sănătoasă, dă-ne de știre când iei salariul! Ahh, doamne cât o să îmi lipsești, viața meaaa aaa, aaa, aaa.Sper în sfârșit că vei sesiza sarcasmul, măcar în al 12-lea ceas, bine? Speri prost, l-am vazut din postarile de aseara si mail.Nu-mi raspunzi, tu te-ai bagat in seama.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Speri prost, l-am vazut din postarile de aseara si mail.Nu-mi raspunzi, tu te-ai bagat in seama.Zic s-o lasăm așa că deja devii obositoare și îți pierzi și ultima fărâmă de farmec virtual pe care-l mai ai 🙂Vrei să ai ultimul cuvânt, să fii lindicu' din luceafăr? Bine, ești prea prețioasă pentru mine, n-am eu materie cenușie destulă să te satisfac, mă copleșești din toate punctele de vedere, recunosc. Hai să ne luăm fiecare tratamentul și să ne vedem de ale noastre, bine boss?Dă-ne de știre cu salariul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Zic s-o lasăm așa că deja devii obositoare și îți pierzi și ultima fărâmă de farmec virtual pe care-l mai ai Vrei să ai ultimul cuvânt, să fii lindicu' din luceafăr? Bine, ești prea prețioasă pentru mine, n-am eu materie cenușie destulă să te satisfac, mă copleșești din toate punctele de vedere, recunosc. Hai să ne luăm fiecare tratamentul și să ne vedem de ale noastre, bine boss?Dă-ne de știre cu salariul.Nici tu nu te potolești. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Zic s-o lasăm așa că deja devii obositoare și îți pierzi și ultima fărâmă de farmec virtual pe care-l mai ai Vrei să ai ultimul cuvânt, să fii lindicu' din luceafăr? Bine, ești prea prețioasă pentru mine, n-am eu materie cenușie destulă să te satisfac, mă copleșești din toate punctele de vedere, recunosc.Hai să ne luăm fiecare tratamentul și să ne vedem de ale noastre, bine boss?Dă-ne de știre cu salariul.Deci, functioneaza. Cine a zis ca vreau sa am farmec?Ultimul meu cuvant a fost spus cand ti-am spus ca devii deranjant, ce a urmat este ce vezi, o discutie fara rost.De ce insisti pe salariu? Cred ca o sa iau mai mult ca tine. Nici tu nu te potolești. Omul este escroc manipulator, a fost atras de mine ca de o provocare...Nu si-a dat seama ca atunci cand vezi inteligenta, nu e cazul sa cauti prostie.Sa-i fie invatare de minte.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2018 2 3
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Deci, functioneaza. Cine a zis ca vreau sa am farmec?Ultimul meu cuvant a fost spus cand ti-am spus ca devii deranjant, ce a urmat este ce vezi, o discutie fara rost.De ce insisti pe salariu? Cred ca o sa iau mai mult ca tine. . Cum dracu' să nu mă amuzi? Ești mortală să moară Veta!Te rog să iei cât mai mult, tu să fii fericită 😎Asta cu escrocu' e belea, 🤣, m-aș pisa pe mine de râs dacă ar avea cine să dea cu mopu'. Criminală ești bre 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Cum dracu' să nu mă amuzi? Ești mortală să moară Veta!Te rog să iei cât mai mult, tu să fii fericită Asta cu escrocu' e belea, , m-aș pisa pe mine de râs dacă ar avea cine să dea cu mopu'. Criminală ești bre Deja este penibil sa ma tragi atata de fusta.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Deja este penibil sa ma tragi atata de fusta.Ziceai că ai treabă, eu o frec, n-o frec, banu' tot vine, știi ce zic?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Ziceai că ai treabă, eu o frec, n-o frec, banu' tot vine, știi ce zic? Mi-a placut povestea ca ai pielea smolita pentru ca ai avut strabunici greci... Stii ce zic? :)
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Mi-a placut povestea ca ai pielea smolita pentru ca ai avut strabunici greci... Stii ce zic? :)Aaaa, păi ce-ai făcut bobiță? Èši-am zis că am talent oratoricesc, că d-aia se cheamă poveste, știi ce zic? 😎
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Aaaa, păi ce-ai făcut bobiță? Ți-am zis că am talent oratoricesc, că d-aia se cheamă poveste, știi ce zic? Ai inceput deja sa obosesti, nu e mult pana-ti afisezi etnia complet. :)Eu sunt cal de cursa lunga, tu spera, dar nu tii pasul.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Ai inceput deja sa obosesti, nu e mult pana-ti afisezi etnia complet. :)Eu sunt cal de cursa lunga, tu spera, dar nu tii pasul.Dacă tu iei de bună orice poveste ți-o toarnă un străin, atunci, dă-mi voie să spun că ești naivă din cale afară. Să nu folosim și alte exprimări plastice, că oricum nu ai înțelege. Ești iapa de cursă lungă? Hmmm, așa te vreau mon cheri🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Dacă tu iei de bună orice poveste ți-o toarnă un străin, atunci, dă-mi voie să spun că ești naivă din cale afară. Să nu folosim și alte exprimări plastice, că oricum nu ai înțelege.Ești iapa de cursă lungă? Hmmm, așa te vreau mon cheriRenunta la psihologia inversa, nu stii cum sa o folosesti.Ti se pare ca te-am crezut cum ca nu ai fi tigan? Pai tot insisti sa-mi demonstrezi... :laugh2Stiu, huooo, cauta una in care nu-ti rupi dintii. :laugh2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Amandino...interviul, las o pe rainoverme, ca e la serviciu, are timp de pierdut.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Am avut și io o întrevedere da afaceri. Sa vedem luni dacă-și permite :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum