Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Amandino...interviul, las o pe rainoverme, ca e la serviciu, are timp de pierdut.Tu crezi ca mi-am pierdut ratiunea?Ii dau pula peste bot pana se satura, azi, maine am treaba...Pupicesc! :hug1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Renunta la psihologia inversa, nu stii cum sa o folosesti.Ti se pare ca te-am crezut cum ca nu ai fi tigan? Pai tot insisti sa-mi demonstrezi... :laugh2Stiu, huooo, cauta una in care nu-ti rupi dintii. :laugh2Èšigan? Dacă te simți tu bine să îmi colorezi așa pielea, eu ce să îți zic, simte-te bine, că de înțepat nu nimerești neam 😂Nu insist nimic, îți place ție să fii "insistata" 😎Să caut altă iapă? Las, că și astea că tine cu șoriciul tare au rezolvare ðŸ˜
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Găina bătrână face ciorbă bună :))) Da' tre' să fierbi bine la ea :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Țigan? Dacă te simți tu bine să îmi colorezi așa pielea, eu ce să îți zic, simte-te bine, că de înțepat nu nimerești neam Nu insist nimic, îți place ție să fii "insistata" Să caut altă iapă? Las, că și astea că tine cu șoriciul tare au rezolvare Mai devreme ai recunoscut legat de povesti, acum iti colorez eu pielea? :laugh2Te invarti pana te ia ameteala! :laugh2 Găina bătrână face ciorbă bună :))) Da' tre' să fierbi bine la ea :))) Ce te-as arunca si pe tine in oala... :) N-am loc ca vii cu bagaj... :hug1 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Găina bătrână face ciorbă bună :))) Da' tre' să fierbi bine la ea :)))Da' e bine să lași găina să fiarbă în suc propriu, sau osânză, după caz... ðŸ˜
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Mai devreme ai recunoscut legat de povesti, acum iti colorez eu pielea? :laugh2Te invarti pana te ia ameteala! :laugh2 :hug1Aoleuu motor, cu tine tre' să stea omu ' cu dexu' lângă el că ai mari probleme în a înțelege semantica unei propoziții 😂Uite aici ce semnifica o poveste : https://dexonline.ro/definitie/poveste, mooor 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Pana scrie asta 2 cuvinte cu dictionarul in fata, m-am plictisit. Halal provocare. 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2018 Găina bătrână face ciorbă bună :))) Da' tre' să fierbi bine la ea :)))... si morcovul nu trebuie sa fie tanar ... ca se inmoaie repede. Parerea mea :hihat 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Aoleuu motor, cu tine tre' să stea omu ' cu dexu' lângă el că ai mari probleme în a înțelege semantica unei propoziții Uite aici ce semnifica o poveste : https://dexonline.ro/definitie/poveste, mooor Observi ce am scris mai sus in acelasi timp cu tine? Cu cine crezi ca vorbesti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Mai devreme ai recunoscut legat de povesti, acum iti colorez eu pielea? :laugh2Te invarti pana te ia ameteala! :laugh2 Ce te-as arunca si pe tine in oala... :) N-am loc ca vii cu bagaj... :hug1:)))) Ios învățat cu cazanele :)))
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Observi ce am scris mai sus in acelasi timp cu tine? Cu cine crezi ca vorbesti?Am senzația că trenul personal are mai multe clase ca tine, îți jur! 🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 :))))Ios învățat cu cazanele :))) :laugh2 Asta suna a orgie deja! :laugh2 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Iunie 8, 2018 Stapana limbistilor.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Iunie 8, 2018 Iubitoare. Te iubesc de nu te vezi ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 :laugh2 Asta suna a orgie deja! :laugh2Păi da, că e loc dastul :))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Iubiti-va-ti pre turnuri :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Toropeala la greu aici, am ramas cativa... :(Ma simt prost, nu din cauza forumului, strategic am facut o greseala care o sa ma cam coste... :slap2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Inca ma simt minunat după intalnirea de ieri, in plina zi, început de vara :)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 8, 2018 Inca ma simt minunat după intalnirea de ieri, in plina zi, început de vara :)Numai gura de tine :laugh2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Numai gura de tine :laugh2Am utilizat-oDar mai mult printesa draga :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Am utilizat-oDar mai mult printesa draga :)Cine? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Cine?Doamna, De regula sunt discret si pudic
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Doamna, De regula sunt discret si pudic Asta stiam, de ce vrei sa fii siropos pana la greata? 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Asta stiam, de ce vrei sa fii siropos pana la greata?Doamna, Am si defecte. (o figura de stil) Imi iubesc printesele. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Doamna, Am si defecte. (o figura de stil) Imi iubesc printesele. :)Esti caz pierdut.Nu este figura de stil ca ai defecte, toti avem, tu ceva mai multe.Ele te iubesc? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum