Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Am vrut sa tai o lamaie :((((((( :shocked :shocked :shocked :shocked Wow, aia nu e un pic taiat, ala e destul de bine taiat ! :( Off, mai fata, fii mai atenta ! :( Insanatosire grabnica ! :hug1 :hug1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Pup si trece :)Omule, tu nu vezi ce e acolo ?? :slap2 Nu trece aia cu un pupic... :slap2 Ajuta, dar nu-i destul... 1
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 doctor parnaie pleaca in pula mea de lingau
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 :shocked :shocked :shocked :shocked Wow, aia nu e un pic taiat, ala e destul de bine taiat ! :( Off, mai fata, fii mai atenta ! :( Insanatosire grabnica ! :hug1 :hug1Stiu . Puteam sa imi tai un tendon. Sper sa ma vindec mai repede . Ms :(
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Omule, tu nu vezi ce e acolo ?? :slap2 Nu trece aia cu un pupic... :slap2 Ajuta, dar nu-i destul...Clar, voi pupa mai mult :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Clar, voi pupa mai mult :) m-au si cusut . Asa ceva :(((( sa intre jumate de cutit din cauza unei lamai 😥😥
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 Clar, voi pupa mai mult :)Pleaca ba in pula mea de avorton
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 m-au si cusut . Asa ceva :(((( sa intre jumate de cutit din cauza unei lamaiSunt cele mari care au coaja foarte groasa, nu stiu de unde, din Guatemala, Columbia, parca. Am luat pentru maica-mea intr-o iarna de Craciun cand a facut cozonac, coaja atat de groasa, si miez destul de putin, dar in schimb sunt foarte acre si coaja e buna rasa. Dar nu am mai luat a doua oara, o porcarie... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Sunt cele mari care au coaja foarte groasa, nu stiu de unde, din Guatemala, Columbia, parca. Am luat pentru maica-mea intr-o iarna de Craciun cand a facut cozonac, coaja atat de groasa, si miez destul de putin, dar in schimb sunt foarte acre si coaja e buna rasa. Dar nu am mai luat a doua oara, o porcarie...Pai e vina mea . in loc sa o storc am bagat cutitu in ea ca era prea tare si am vrut sa ii scot miezul si a intrat prin ea direct in mana , intre degete. Nu mai fac asa ceva in veci. Puteam sa mor pe loc.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 m-au si cusut . Asa ceva :(((( sa intre jumate de cutit din cauza unei lamai Draga Ines, o sa te descos :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Draga Ines, o sa te descos :) mda.. si eu nu mai intru in bucatarie ., azi mi-am dat de jurat? ., gata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Pai e vina mea . in loc sa o storc am bagat cutitu in ea ca era prea tare si am vrut sa ii scot miezul si a intrat prin ea direct in mana , intre degete. Nu mai fac asa ceva in veci. Puteam sa mor pe loc.Da, o panarama de lamai, si scumpe si de proasta calitate. Sa cauti pe viitor di cele grecesti, au coaja mai subtire si miez mai carnos si mai suculent. Ufff, sanatate multa, lasa ca trece ! :( :) ;) :hug1 :hug1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Da, o panarama de lamai, si scumpe si de proasta calitate. Sa cauti pe viitor di cele grecesti, au coaja mai subtire si miez mai carnos si mai suculent. Ufff, sanatate multa, lasa ca trece ! :( :) ;) :hug1 :hug1 multumesc 💋
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 fa cat da distrusa sa fii nici o lamaie sa nu stii sa tai ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 fa cat da distrusa sa fii nici o lamaie sa nu stii sa tai ?Nu e de ras mai omule, i se poate intampla oricui... 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 mda.. si eu nu mai intru in bucatarie ., azi mi-am dat de jurat? ., gata.Nu-i bai, gatesc eu :) 1
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 doctor parnaie sa mora domnita balasa daca nu esti cel mai mare lingau si libidinos
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 doctor parnaie sa mora domnita balasa daca nu esti cel mai mare lingau si libidinosAsa, si?
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 Asa, si? pleaca in pula mea de pe forum.Am intrat dupa o lunga abstinenta si dau de un lingau ca tine.Imi strici cheful si nu e bine.Ai grija
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 fa da puneti draq o punga pa mana si fute-te ca fraierii te accepta oricum si-ti dau tot 10 pa linie =))
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 10, 2018 Tocmai beau un Dom Perignon si trebuia sa vad un lache ca parnaie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum