rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Da-mi voie, in scurt timp plange, daca nu a fugit deja... ;)Tu traduci ce spune patrulea? Ai mai multe kilograme decât stimă de sine 🤣🤣😎Jalnica ai devenit...
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 11, 2018 Atât poți avortonule? Ești penibil cu replicile astea de pionier, da-ți-aș cu verde de Paris, că și așa e țara plină de asistați sociali că tine.De câteva cuvinte am avut nevoie ca să te scot din găoace. Nu te-ai putut abține. Muisto. 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 De câteva cuvinte am avut nevoie ca să te scot din găoace. Nu te-ai putut abține. Muisto.Am timp liber să mictionez și la tine în buzunar chiar. Deschide gura să îți dau un acatist
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Tu traduci ce spune patrulea? Ai mai multe kilograme decât stimă de sine Jalnica ai devenit...Hai sa-ti explic cu cine stai de vorba...Cand sugeai coltul de paine in satra, eu te studiam pe tine si altii pe langa tine.Ti-ai luat o nuca prea tare si nu vrei sa renunti pentru orgoliul tau de tigan, mai ales cu cateva clase... Cati ratati au ajuns ratat ca tine? Am timp liber să mictionez și la tine în buzunar chiar. Deschide gura să îți dau un acatist Urmeaza ce ai scris de ma-ta. Apoi restul. Dar nu numai, eu ridic, eu cobor.
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 11, 2018 Am timp liber să mictionez și la tine în buzunar chiar. Deschide gura să îți dau un acatistNu te-ai săturat, bă, muisto, să-ți iei muie de la alea pă care le lingi în pizdă?
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Nu te-ai săturat, bă, muisto, să-ți iei muie de la alea pă care le lingi în pizdă?Cred ca te vrei durut în cur și nu știi să formulezi cerea, este? Prea o ceri patrauleo. Îți lasă curu apă numai când te gândești, nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Hai, baga-mi-as in dictionar ca fara el nu stii sa scrii!Azi!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 ... Mi-e greață de bărbații care se prostesc pentru o clipă de atenție.Ai grijă să nu te murdărești pe haine când borăști ;) Mai ales dacă ești în fața oglinzii și îți vezi propria persoană în ea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Cred ca te vrei durut în cur și nu știi să formulezi cerea, este? Prea o ceri patrauleo. Îți lasă curu apă numai când te gândești, nu?Asta ai scris? Nu se fute in cur, imi pare rau la figurat sa te dezamagesc.Mai ai 5 minute sa consulti dictionarul.
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 11, 2018 Cred ca te vrei durut în cur și nu știi să formulezi cerea, este? Prea o ceri patrauleo. Îți lasă curu apă numai când te gândești, nu?Ți-a ieșit cam prost, muisto, ești mult prea nervoasă 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Hai, baga-mi-as in dictionar ca fara el nu stii sa scrii!Azi!Retardato, hai să te lamuresc pentru că ești prea bătuta în cap pentru secolul ăsta. Tot ce am zis, ține de fabulă. Tot ce ai înghițit din ce ți-am strecurat printre dinți sunt basme. De ce? Pentru că nu ai înțeles de la bun început că erai doar un mijloc de distracție pentru mine. Dacă tu, reduso ai pus botu la tot ce am zis, atunci ești mai proasta decât prevede legea. Pune tot ce am scris matracuco, 🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ți-a ieșit cam prost, muisto, ești mult prea nervoasăObservi cat dureaza sa scrie 2 propozitii? :)Nu am nimic cu tiganii, dar as da in tiganie...
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ți-a ieșit cam prost, muisto, ești mult prea nervoasăEști prea mic. Ma gândeam ca am cu cine conversa. Ești o dezamăgire cruntă patrauleo. Nici muje nu ți-aș da la ce replici ai. Amandino, te aleg fă! Asta e prea sec, crud și ma plictisește.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Retardato, hai să te lamuresc pentru că ești prea bătuta în cap pentru secolul ăsta. Tot ce am zis, ține de fabulă. Tot ce ai înghițit din ce ți-am strecurat printre dinți sunt basme. De ce? Pentru că nu ai înțeles de la bun început că erai doar un mijloc de distracție pentru mine. Dacă tu, reduso ai pus botu la tot ce am zis, atunci ești mai proasta decât prevede legea. Pune tot ce am scris matracuco, Deci tu inca mai crezi ca eu nu stiam ca incerci sa ma manipulezi?Msnipulatorii folosesc lucruri reale, ce mi-ai spus depre tine este real. Logic? Nu aveai cum sa fii un distrus atat de mare daca tatal tau nu te scuipa in ochi si ma-ta nu te plimba pe strazi... Puteai fi altfel, dar nu tu. Te-ai nascut cu tiganie si fara caracter, te-ai nascut sa urasti orice bucura ceilalti, ai o vaca acasa, dar nu e destul, lacomia tiganeasca este nemarginita!Sunt tigani care merita respectul si sunt cei ca tine din cauza carora ne este rusine sa ne aratam buletinul in afara tarii.Mi-e lene sa deschid mil-ul, vrei sa pun si vrajeala aia?
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 11, 2018 Ești prea mic. Ma gândeam ca am cu cine conversa. Ești o dezamăgire cruntă patrauleo. Nici muje nu ți-aș da la ce replici ai. Amandino, te aleg fă! Asta e prea sec, crud și ma plictisește.Ce dreaq să mai zici și tu? La câtă muie ți-am administrat, e greu să uiți, așa-i?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ce dreaq să mai zici și tu? La câtă muie ți-am administrat, e greu să uiți, așa-i?Se scremke iar, eu am plecat.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Deci tu inca mai crezi ca eu nu stiam ca incerci sa ma manipulezi?Msnipulatorii folosesc lucruri reale, ce mi-ai spus depre tine este real. Logic? Nu aveai cum sa fii un distrus atat de mare daca tatal tau nu te scuipa in ochi si ma-ta nu te plimba pe strazi... Puteai fi altfel, dar nu tu. Te-ai nascut cu tiganie si fara caracter, te-ai nascut sa urasti orice bucura ceilalti, ai o vaca acasa, dar nu e destul, lacomia tiganeasca este nemarginita!Sunt tigani care merita respectul si sunt cei ca tine din cauza carora ne este rusine sa ne aratam buletinul in afara tarii.Mi-e lene sa deschid mil-ul, vrei sa pun si vrajeala aia?Iar ești dobitoaca, este? Pentru ce să te manipulez căpiato? Te-aș fi manipulat dacă erai cât de cât răsărita. Dar eu sunt pentru protejarea balenelor, știi. Cu cât îți crește burdihanul cu atât îți scade iq-ul. E direct proporțional. Așadar ești doar o legumă folosită la grătar, nimic mai mult. Iar ce ți-am, ia de bun, că nu te mai faci bine văd. Văd totuși că ai un fetiș cu țiganii? Ăsta e visul tău? Să ți-o îndese în fofoloanca vreun negricios d-ala slinos? Că prea aduci vorba de ei. Da, bine, cine-s eu să îți contrazic fanteziile? Auzi, îți plac ăia cu mustățile alea mari și pălării? Vezi că era unu mai devreme, strigă " cumpăram feeeer". Parcă și tu ai ceva tabla pe tine, nu?
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2018 Schimbare de registru ... de acord ? Sunt daramat ... azi am fost la DeliaRo ... m-au gasit dracii pe canapeaua aia !!! Bai cioflingarilor ... bai popandailor ... 'ai de pula mea !!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Iar ești dobitoaca, este? Pentru ce să te manipulez căpiato? Te-aș fi manipulat dacă erai cât de cât răsărita. Dar eu sunt pentru protejarea balenelor, știi. Cu cât îți crește burdihanul cu atât îți scade iq-ul. E direct proporțional. Așadar ești doar o legumă folosită la grătar, nimic mai mult. Iar ce ți-am, ia de bun, că nu te mai faci bine văd.Văd totuși că ai un fetiș cu țiganii? Ăsta e visul tău? Să ți-o îndese în fofoloanca vreun negricios d-ala slinos? Că prea aduci vorba de ei. Da, bine, cine-s eu să îți contrazic fanteziile? Auzi, îți plac ăia cu mustățile alea mari și pălării? Vezi că era unu mai devreme, strigă " cumpăram feeeer". Parcă și tu ai ceva tabla pe tine, nu?Ia, tiganie!E primul tau cont, cum sa nu... sa vedem si restul...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Iar ești dobitoaca, este? Pentru ce să te manipulez căpiato? Te-aș fi manipulat dacă erai cât de cât răsărita. Dar eu sunt pentru protejarea balenelor, știi. Cu cât îți crește burdihanul cu atât îți scade iq-ul. E direct proporțional. Așadar ești doar o legumă folosită la grătar, nimic mai mult. Iar ce ți-am, ia de bun, că nu te mai faci bine văd.Văd totuși că ai un fetiș cu țiganii? Ăsta e visul tău? Să ți-o îndese în fofoloanca vreun negricios d-ala slinos? Că prea aduci vorba de ei. Da, bine, cine-s eu să îți contrazic fanteziile? Auzi, îți plac ăia cu mustățile alea mari și pălării? Vezi că era unu mai devreme, strigă " cumpăram feeeer". Parcă și tu ai ceva tabla pe tine, nu?Esti tare in clanta, iti spun care este diferenta.Pa taica-tau l-ai tot dezamagit cu anturajele tale, in final s-a dat batut.Ma-ta traieste cu unul... Aveai loc, dar nu tigan cum esti tu.Sa nu mai crei ca poti manipula pe oricine, eu stiu si ce nu imi spui!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Mare oaie cu șorici esti Amada! Absolut grețos ce faci! Ia cu huo! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Mare oaie cu șorici esti Amada! Absolut grețos ce faci! Ia cu huo!Daca se tine unul din asta de tine... stiu ca nu vorbeai la fel.Si-a folosit toata vrajeala din dotare, refuzat fiind ma face in tot felul pe unde poate... Stiu ca ma urasti, fara real motiv, dar in locul meu nu faceai pe sfanta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Daca se tine unul din asta de tine... stiu ca nu vorbeai la fel.Si-a folosit toata vrajeala din dotare, refuzat fiind ma face in tot felul pe unde poate... Stiu ca ma urasti, fara real motiv, dar in locul meu nu faceai pe sfanta. Doar o mica observație: nu te urăsc. Despre domnul respectiv nu comentez, posibil sa ai dreptate, îl poti ignora, știi asta!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Schimbare de registru ... de acord ? Sunt daramat ... azi am fost la DeliaRo ... m-au gasit dracii pe canapeaua aia !!! Bai cioflingarilor ... bai popandailor ... 'ai de pula mea !!! prea mult mă lauzi...și mă simt prost..simt că nu merit...daca e cineva de lăudat aici..tu ești ;) Ți-am spus că nu o sa mai dormi :D 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum