Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Ineso Unde ești făi fetițo acuma?Adică in ce oraș ?nu activez ca am o problema de sanatate.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Dar imiPlace sa stau pe forum )))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 nu activez ca am o problema de sanatate.Eram cu xoxo pîn Cluj =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Eram cu xoxo pîn Cluj =)) sunt acasa! Spune-i ca anunt eu cand revin. 2-3 saptamani sunt in pauza. Apoi poate sa ma ameninte iar cu violul )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 sunt acasa! Spune-i ca anunt eu cand revin. 2-3 saptamani sunt in pauza. Apoi poate sa ma ameninte iar cu violul )))Ai dă pizda ta :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Ai dă pizda ta :(stiu :( Sunt incepatoare in arta culinara ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 stiu :( Sunt incepatoare in arta culinara ))Și tu ?!?! =)) =)) =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Și tu ?!?! =)) =)) =))Dap :))) eu stiam ca nu e pentru mine bucataria, acum am dovezi. Si painea imi e frica s-o mai tai, daca “derapeaza” cutitul iar :)))) o sa fiu rasfatata macar mi se aduce mancarea la pat, e un lucru bun ))))) mai rau e cand esti singur.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Dap :))) eu stiam ca nu e pentru mine bucataria, acum am dovezi. Si painea imi e frica s-o mai tai, daca “derapeaza” cutitul iar :)))) o sa fiu rasfatata macar mi se aduce mancarea la pat, e un lucru bun ))))) mai rau e cand esti singur.Ai scăpat ieftin ... alții au fost vai pula lor =)) =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Ai scăpat ieftin ... alții au fost vai pula lor =)) =)) la cum am apasat pe cutit si a intrat jumate chiar acolo intre degete ma mir cum de n-am murit si nu am atins vreun tendon. Nici cand m-am operat la sani nu am pierdut atata sange .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Altii s-au sinucis si n-au mai patit nimc :))))))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Ceva mai linistita. :) Daca vad ca maine nu trimiti, te fugaresc de-ti julesti genunchii... Ai promis.Stati linistita, se apropie momentul. Dar nu va fi astăzi.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 la cum am apasat pe cutit si a intrat jumate chiar acolo intre degete ma mir cum de n-am murit si nu am atins vreun tendon. Nici cand m-am operat la sani nu am pierdut atata sange .Hm, dacă atingi vreun tendon nu mori, dar cu siguranță va fi afectată mobilitatea porțiunii lezate. Dacă ai probleme în sensul ăsta, e musai să te vadă un medic.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Hm, dacă atingi vreun tendon nu mori, dar cu siguranță va fi afectată mobilitatea porțiunii lezate. Dacă ai probleme în sensul ăsta, e musai să te vadă un medic. dar am fost la medic. Azi am control , o sa merg si la privat sa ascult mai multe pareri. La Urgențe doar am fost cusută. +vaccin Nu prea imi simt degetul , dar sper sa nu fie caz de altceva. Astazi aflu mai in detaliat. 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 dar am fost la medic. Azi am control , o sa merg si la privat sa ascult mai multe pareri. La Urgențe doar am fost cusută. +vaccin Nu prea imi simt degetul , dar sper sa nu fie caz de altceva. Astazi aflu mai in detaliat.Succes. Legat de privat, e o preconcepție că dacă plătești e mai bine sau sunt medici mai buni. Total eronat. Peste 90% dintre leprele șpăgare de medici lucrează și la privat, îți spun asta pentru că lucrez în sistem. Vezi ce spune ortopedul, sperăm să nu fie nimic serios 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Daca imi taiam tendonul cred ca imi spunea la spital, am facut si atac de panica, poate s-a ferit. Pe foaie vad ca nu e scris de asa cv.. dar daca aflu alte pareri mai fac un atac si de data asta parca vad ca nu mai scap asa usor.Cea mai proasta experienta din viata mea, am ajuns sa fug de lamai , cand le mai vad pe raft cred ca fac cale intoarsa. )))😒
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Succes. Legat de privat, e o preconcepție că dacă plătești e mai bine sau sunt medici mai buni. Total eronat. Peste 90% dintre leprele șpăgare de medici lucrează și la privat, îți spun asta pentru că lucrez în sistem. Vezi ce spune ortopedul, sperăm să nu fie nimic serios 😉 si eu sper 🙈 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2018 Neata ... am o dilema ... de ce se aduna scamele in buric? 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 'ai de plm! Ajung acasa ca sa gasesc conserve pe masa, vinul primit cadou de la x, baut de x. Cel mai important este ca coollerul scoate aceleasi zgomote oribile, semn ca cineva a fost mult prea ocupat ca sa-l curete, ca doar ce pula lui, aici e ca la hotel! Pai daca-i ca la hotel, ia sa vezi tu cum punem taxa pe minibar, frigider, etc. edit: "pai" e un fel de "deci" la voi. Zic bine, nu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Neata ... am o dilema ... de ce se aduna scamele in buric? 😂😂😂😂😂😂 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Neata ... am o dilema ... de ce se aduna scamele in buric?De la forța de frecare, scamele migrează către buricul buclucaș 😠1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 'ai de plm! Ajung acasa ca sa gasesc conserve pe masa, vinul primit cadou de la x, baut de x. Cel mai important este ca coollerul scoate aceleasi zgomote oribile, semn ca cineva a fost mult prea ocupat ca sa-l curete, ca doar ce pula lui, aici e ca la hotel! Pai daca-i ca la hotel, ia sa vezi tu cum punem taxa pe minibar, frigider, etc. edit: "pai" e un fel de "deci" la voi. Zic bine, nu?Sunt și service-uri ce curăță laptop-uri, cred că pe undeva la 50 RON ar fi. Și pentru o sumă mai mare cred că cei de acolo pot rula și ceva programe de diagnoza. Uneori poate să fie și pe partea de soft, nu doar de hardware.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Sunt și service-uri ce curăță laptop-uri, cred că pe undeva la 50 RON ar fi. Și pentru o sumă mai mare cred că cei de acolo pot rula și ceva programe de diagnoza. Uneori poate să fie și pe partea de soft, nu doar de hardware. Thanks! E si un laptop pe aici, nici ala nu o duce prea bine. Problema este cu desktop-ul, ca eu am dat jos o parte a carcasei, dar de acolo nu prea mai stiu. Aici, la mine, unu vine, altu pleaca. Baiatul care e cu chestii IT putea sa-l rezolve in noaptea care tocmai a trecut, dar el e foarte COMOD si prefera sa-mi aduca mie aminte, de parca eu trebuie sa fac cam totul pe aici. Cum ne nimerim sa fim impreuna cateva ore, il pun eu sa se bage pe sub birou Suna cam gay, stiu :D 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Thanks! E si un laptop pe aici, nici ala nu o duce prea bine. Problema este cu desktop-ul, ca eu am dat jos o parte a carcasei, dar de acolo nu prea mai stiu. Cum ne nimerim sa fim impreuna cateva ore, il pun eu sa se bage pe sub birou Suna cam gay, stiu :DAi și desktop. Păi da, mai bine e să îl lași pe amicul acela să se bage sub birou să vadă despre ce e vorba. Fără prejudecăți, scopul scuză mijloacele 😎Dar, dacă deja face așa urât cooler-ul, trebuie luate măsuri. Dacă nu mă înșel, cei de la service se pot deplasa și acasă.ðŸ‘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Ai și desktop. Păi da, mai bine e să îl lași pe amicul acela să se bage sub birou să vadă despre ce e vorba. Fără prejudecăți, scopul scuză mijloacele Dar, dacă deja face așa urât cooler-ul, trebuie luate măsuri. Dacă nu mă înșel, cei de la service se pot deplasa și acasă. Tu nu-l stii pe tipul in cauza =)) Mi-a zis deja ca probabil sunt si panze de paienjeni pe acolo. El chiar le are cu treburile astea, si-a facut PC-ul singur, pe componente, totul asamblat de el. E cum ai zis si tu, cooller stock si probabil prost. Eu ma uit la el acum si e o ciudatenie, ca nu vad sa aiba ceva de care sa-l trag in afara. Cred ca e prins direct pe placa de baza. Iarna mai mergea, dadea caldura, dar acum vine caldura si nu vreau sa fie sauna aici :P 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum