Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E o graniță tare firavă între a-ți controla emoțiile, gândurile. E usor de zis în teorie, dar când te apasă pe corazon problemele, nu știu cât mai ții cont de propriile învățăminte

E mai complicat subiectul. Daca te pasioneaza, poti incerca sa citesti, cand ai timp, Aivanhov, Rudolf Steiner, Scarlat Demetrescu...

Postat

E mai complicat subiectul. Daca te pasioneaza, poti incerca sa citesti, cand ai timp, Aivanhov, Rudolf Steiner, Scarlat Demetrescu...

Sigur, sunt discuții de purtat la o berica și un grătarel 😉

Vizitator
Postat

Pana una alta incepe C.M. 2018 !

Hai Otelu' !!! =)) =))

(Probabil Brazilia campioana, dar sa vedem)...

Postat

Pana una alta incepe C.M. 2018 !

Hai Otelu' !!! =)) =))

(Probabil Brazilia campioana, dar sa vedem)...

Vorba filosofului : " Speranța moare prima" 😂😂

• Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

Depinde CE spui, CAND spui si CUM spui !

"Anumite persoane sunt adevăraţi artişti în camuflaj: ele îşi stăpânesc perfect gesturile, privirea, vocea, limbajul. Ceea ce nu ştiu este că ele nu au nici o putere asupra manifestărilor subtile ale vieţii lor interioare. Gândurile lor, sentimentele lor, creează forme, culori pe care ele nu au nici o putere să le schimbe sau să le ascundă." - Omraam Mikhael Aivanhov

;)

adica matale vorbesti in cimilituri cu noi, vasazica? :)

ne arati un fazan, dar dansul s-ar putea sa fie un pradator deghizat? 

lopix, tare bagabont mai esti! l-am rasfoit pe aivanhov acum multi-multi ani, cand aveam "cautari"...

de g. i. gurdjieff, nu, nimic? :)

discutia ar putea "derapa" intr-o seriozitate care cred ca nu-si are locul aici. 

Vizitator
Postat

adica matale vorbesti in cimilituri cu noi, vasazica? :)

ne arati un fazan, dar dansul s-ar putea sa fie un pradator deghizat? 

lopix, tare bagabont mai esti! l-am rasfoit pe aivanhov acum multi-multi ani, cand aveam "cautari"...

de g. i. gurdjieff, nu, nimic? :)

discutia ar putea "derapa" intr-o seriozitate care cred ca nu-si are locul aici. 

Gurdjieff cred ca ar face locul asta mult, mullttt mai sever decat ar fi cazul, si nu cred ca e cazul. :) Asa ca, mai bine (pentru ceilalti) ne rezumam la Adi Minune ! =)) =))

Postat

Gurdjieff cred ca ar face locul asta mult, mullttt mai sever decat ar fi cazul, si nu cred ca e cazul. :) Asa ca, mai bine (pentru ceilalti) ne rezumam la Adi Minune ! =)) =))

armeanul propunea, spiritual, "calea smecherului", asa ca, din partea lui m-as astepta (si) la multe-multe shotii...:)))) dar sa facem, zic, de ce nu, o minune din Adi! :)))))))))))))

deh, de ce sa ne complicam cand putem "sa ne usuram"?! :)

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Da, chiar uitam, mi-am mai luat asta, saptamana trecuta, mersi ca mi-ai adus aminte ! :)

https://i.ebayimg.com/images/g/K64AAOSwBWdZmqNc/s-l300.jpg

Sunt, bre, nu-i bai. ;)

Felicitari ! Sa te bucuri de obiectiv si sa crape in zece invidiosii !

Si eu am de facut o completare ... Am buci made in Brasil ... si chiloti de firma. Mi-am mai cumparat si niste prezervative scartaietoare si fosforescente.

• Like 1
  • Minus 16
Postat

Si eu am de facut o completare ... Am buci made in Brasil ... si chiloti de firma. Mi-am mai cumparat si niste prezervative scartaietoare si fosforescente.

Buci made in Brasil? Aileuu, cica astea-s cele mai sanatose din punct de vedere nutritional! 

• Oras:Bucuresti
Postat

post-79235-0-24449800-1528986170_thumb.jpg

Da, chiar uitam, mi-am mai luat asta, saptamana trecuta, mersi ca mi-ai adus aminte ! :)

Yo ... da' fotografia astronomica nu te intereseaza ? Niste expuneri de cateva minute , ghidate , wide field ... ceva de genul : 

Postat

Ești cu capu, clar :slap2

Reputație: -1368
Postat

Ești cu capu, clar :slap2

Eu am facut o gluma. Cand nu intelegi ceva, abtine-te de la comentarii si mai ales de la jigniri nefondate ! Si tu esti cu capul ... gol pe dinauntru.

Vizitator
Postat

attachicon.gifcomposite_milky_way_path_hi.jpg

Yo ... da' fotografia astronomica nu te intereseaza ? Niste expuneri de cateva minute , ghidate , wide field ... ceva de genul : 

Pai sigur ca da, e pe lista. Exact de asta am luat 7.5 mm, pentru ca (printre altele) este extrem de bun la astro-fotografie ;)

Postat

Pai sigur ca da, e pe lista. Exact de asta am luat 7.5 mm, pentru ca (printre altele) este extrem de bun la astro-fotografie ;)

Bun ... si cu ce montura faci ghidare ? Ca la o expunere de 1 minut , sa zicem , tot se misca cerul ( spre dreapta , evident ... ) ... nu mult , dar suficient cat 

sa-ti apara " cozi " . O montura Skywatcher Star Adventurer ti-ar trebui ... 

post-79235-0-98562400-1528998873_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Bun ... si cu ce montura faci ghidare ? Ca la o expunere de 1 minut , sa zicem , tot se misca cerul ( spre dreapta , evident ... ) ... nu mult , dar suficient cat 

sa-ti apara " cozi " . O montura Skywatcher Star Adventurer ti-ar trebui ... 

Ai, iai iai, domnii "e" pe ecuatoriale 

• Like 2
Postat

Ai, iai iai, domnii "e" pe ecuatoriale 

Pai pe azimutala e complicat ... si are erori de paralaxa mari ... pe EQ macar se misca doar o axa , daca setezi corect montura in " pol " . Eu am un EQ8 incarcat 

cu un refractor triplet de 120mm . Ghidez din computer cu Stellarium , merge tun . 

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

La mine-n zona-mi periferica îmi canta pasarice diverse. 

Nu pot sa le reproduc cantul.  

:)

Vizitator
Postat

Personal, nu ma supara daca exista linii discontinue, oricum nici nu prea am avut ocazia sa fac star-trails. Galaxie am mai facut, dar nu cu expunere de la apus pana la rasarit, asa ceva as vrea sa incerc anul asta.

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Pai pe azimutala e complicat ... si are erori de paralaxa mari ... pe EQ macar se misca doar o axa , daca setezi corect montura in " pol " . Eu am un EQ8 incarcat 

cu un refractor triplet de 120mm . Ghidez din computer cu Stellarium , merge tun . 

Sunt depasit de evenimente.

Candva elaboram lunete (cu aberatii cromatice si geometrice) 

Ce vremuri ... 

Azi, doar Printesele ce ma mai lumineaza. 

:)

• Like 2
Vizitator
Postat

Nimfofazan.com a intrat in tura de noapte....

• Like 2

Postat

Nimfofazan.com a intrat in tura de noapte....

Sa le ia dracii de fazane ... niciodata n-am putut sa inteleg ce dracu' se intampla acolo ... sau pe aberatia aia de postari aiurea pentru colorare ... 

Frate ... mi se face sila uneori ... puncte , culori , cacaturi ... ptiu ! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...