Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 E o graniță tare firavă între a-ți controla emoțiile, gândurile. E usor de zis în teorie, dar când te apasă pe corazon problemele, nu știu cât mai ții cont de propriile învățăminte E mai complicat subiectul. Daca te pasioneaza, poti incerca sa citesti, cand ai timp, Aivanhov, Rudolf Steiner, Scarlat Demetrescu...
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 E mai complicat subiectul. Daca te pasioneaza, poti incerca sa citesti, cand ai timp, Aivanhov, Rudolf Steiner, Scarlat Demetrescu...Sigur, sunt discuții de purtat la o berica și un grătarel 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Pana una alta incepe C.M. 2018 ! Hai Otelu' !!! =)) =)) (Probabil Brazilia campioana, dar sa vedem)...
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Pana una alta incepe C.M. 2018 ! Hai Otelu' !!! =)) =)) (Probabil Brazilia campioana, dar sa vedem)...Vorba filosofului : " Speranța moare prima" 😂😂
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 14, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 14, 2018 Depinde CE spui, CAND spui si CUM spui ! "Anumite persoane sunt adevăraţi artişti în camuflaj: ele îşi stăpânesc perfect gesturile, privirea, vocea, limbajul. Ceea ce nu ştiu este că ele nu au nici o putere asupra manifestărilor subtile ale vieţii lor interioare. Gândurile lor, sentimentele lor, creează forme, culori pe care ele nu au nici o putere să le schimbe sau să le ascundă." - Omraam Mikhael Aivanhov ;) adica matale vorbesti in cimilituri cu noi, vasazica? :)ne arati un fazan, dar dansul s-ar putea sa fie un pradator deghizat? lopix, tare bagabont mai esti! l-am rasfoit pe aivanhov acum multi-multi ani, cand aveam "cautari"...de g. i. gurdjieff, nu, nimic? :)discutia ar putea "derapa" intr-o seriozitate care cred ca nu-si are locul aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 adica matale vorbesti in cimilituri cu noi, vasazica? :)ne arati un fazan, dar dansul s-ar putea sa fie un pradator deghizat? lopix, tare bagabont mai esti! l-am rasfoit pe aivanhov acum multi-multi ani, cand aveam "cautari"...de g. i. gurdjieff, nu, nimic? :)discutia ar putea "derapa" intr-o seriozitate care cred ca nu-si are locul aici. Gurdjieff cred ca ar face locul asta mult, mullttt mai sever decat ar fi cazul, si nu cred ca e cazul. :) Asa ca, mai bine (pentru ceilalti) ne rezumam la Adi Minune ! =)) =))
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 14, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 14, 2018 Gurdjieff cred ca ar face locul asta mult, mullttt mai sever decat ar fi cazul, si nu cred ca e cazul. :) Asa ca, mai bine (pentru ceilalti) ne rezumam la Adi Minune ! =)) =)) armeanul propunea, spiritual, "calea smecherului", asa ca, din partea lui m-as astepta (si) la multe-multe shotii...:)))) dar sa facem, zic, de ce nu, o minune din Adi! :)))))))))))))deh, de ce sa ne complicam cand putem "sa ne usuram"?! :)
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Da, chiar uitam, mi-am mai luat asta, saptamana trecuta, mersi ca mi-ai adus aminte ! :) https://i.ebayimg.com/images/g/K64AAOSwBWdZmqNc/s-l300.jpg Sunt, bre, nu-i bai. ;) Felicitari ! Sa te bucuri de obiectiv si sa crape in zece invidiosii ! Si eu am de facut o completare ... Am buci made in Brasil ... si chiloti de firma. Mi-am mai cumparat si niste prezervative scartaietoare si fosforescente. 1 16
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Felicitari ! Sa te bucuri de obiectiv si sa crape in zece invidiosii ! Si eu am de facut o completare ... Am buci made in Brasil ... si chiloti de firma. Mi-am mai cumparat si niste prezervative scartaietoare si fosforescente.Buci made in Brasil? Aileuu, cica astea-s cele mai sanatose din punct de vedere nutritional!
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Da, chiar uitam, mi-am mai luat asta, saptamana trecuta, mersi ca mi-ai adus aminte ! :) Yo ... da' fotografia astronomica nu te intereseaza ? Niste expuneri de cateva minute , ghidate , wide field ... ceva de genul :
clara gold Reputație: 7 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Felicitari ! Sa te bucuri de obiectiv si sa crape in zece invidiosii ! Si eu am de facut o completare ... Am buci made in Brasil ... si chiloti de firma. Mi-am mai cumparat si niste prezervative scartaietoare si fosforescente.Ești cu capu, clar :slap2
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Ești cu capu, clar :slap2 Eu am facut o gluma. Cand nu intelegi ceva, abtine-te de la comentarii si mai ales de la jigniri nefondate ! Si tu esti cu capul ... gol pe dinauntru.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 composite_milky_way_path_hi.jpg Yo ... da' fotografia astronomica nu te intereseaza ? Niste expuneri de cateva minute , ghidate , wide field ... ceva de genul : Pai sigur ca da, e pe lista. Exact de asta am luat 7.5 mm, pentru ca (printre altele) este extrem de bun la astro-fotografie ;)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 14, 2018 1 3
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Pai sigur ca da, e pe lista. Exact de asta am luat 7.5 mm, pentru ca (printre altele) este extrem de bun la astro-fotografie ;) Bun ... si cu ce montura faci ghidare ? Ca la o expunere de 1 minut , sa zicem , tot se misca cerul ( spre dreapta , evident ... ) ... nu mult , dar suficient cat sa-ti apara " cozi " . O montura Skywatcher Star Adventurer ti-ar trebui ... 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Bun ... si cu ce montura faci ghidare ? Ca la o expunere de 1 minut , sa zicem , tot se misca cerul ( spre dreapta , evident ... ) ... nu mult , dar suficient cat sa-ti apara " cozi " . O montura Skywatcher Star Adventurer ti-ar trebui ... Ai, iai iai, domnii "e" pe ecuatoriale 2
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Ai, iai iai, domnii "e" pe ecuatoriale Pai pe azimutala e complicat ... si are erori de paralaxa mari ... pe EQ macar se misca doar o axa , daca setezi corect montura in " pol " . Eu am un EQ8 incarcat cu un refractor triplet de 120mm . Ghidez din computer cu Stellarium , merge tun . 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 La mine-n zona-mi periferica îmi canta pasarice diverse. Nu pot sa le reproduc cantul. :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 14, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 14, 2018 Ai, iai iai, domnii "e" pe ecuatoriale e cea mai simpla. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Neah, expunere de 6 ore sau panorama din 3 cadre, fiecare cu expunere de doua ore ! ;) Cam ca aici: https://sympathink.com/wp-content/uploads/milky-way-night-astrophotography-guide.jpg 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 La cozi, depinde de cat de inchisa este diafragma si care este expunerea. Ca sa apara fara discontinuitati, folosesti Star-Stax ca sa iti apara concentric. https://petapixel.com/assets/uploads/2015/04/sixhourstartrails.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Personal, nu ma supara daca exista linii discontinue, oricum nici nu prea am avut ocazia sa fac star-trails. Galaxie am mai facut, dar nu cu expunere de la apus pana la rasarit, asa ceva as vrea sa incerc anul asta. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Pai pe azimutala e complicat ... si are erori de paralaxa mari ... pe EQ macar se misca doar o axa , daca setezi corect montura in " pol " . Eu am un EQ8 incarcat cu un refractor triplet de 120mm . Ghidez din computer cu Stellarium , merge tun . Sunt depasit de evenimente.Candva elaboram lunete (cu aberatii cromatice si geometrice) Ce vremuri ... Azi, doar Printesele ce ma mai lumineaza. :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Nimfofazan.com a intrat in tura de noapte.... 2
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2018 Nimfofazan.com a intrat in tura de noapte.... Sa le ia dracii de fazane ... niciodata n-am putut sa inteleg ce dracu' se intampla acolo ... sau pe aberatia aia de postari aiurea pentru colorare ... Frate ... mi se face sila uneori ... puncte , culori , cacaturi ... ptiu ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum