humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 4, 2018 cand faci picioare la sala si de-abia mai poti sa urci scarile...cum cacat sa te simti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 cand faci picioare la sala si de-abia mai poti sa urci scarile...cum cacat sa te simti?Maine o sa mergi ca un pisic mic :)))
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 4, 2018 Maine o sa mergi ca un pisic mic :))) eu am probleme azi, nu ma mai gandesc la maine :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 eu am probleme azi, nu ma mai gandesc la maine :)Mhhhmmm :))) Picioarele sunt bune :*
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 4, 2018 Mhhhmmm :))) Picioarele sunt bune :* sunt, dar ma termina de fiecare data ziua de picioare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 sunt, dar ma termina de fiecare data ziua de picioare.Da, da' cine are picioare săxi dupa?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 4, 2018 Da, da' cine are picioare săxi dupa? sunt utile pentru alte activitati. de ex sa nu-ti tremure gladiolele pe partie iarna... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 sunt utile pentru alte activitati. de ex sa nu-ti tremure gladiolele pe partie iarna...Mhm , cum sa nu. La mare/piscina cand te duci, nu sunt utili muschii?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iulie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iulie 4, 2018 Mhm , cum sa nu. La mare/piscina cand te duci, nu sunt utili muschii? oriunde sunt. da' eu prefer muntele. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Ehh... Acum 2 ani cand ma duceam la sala regulat, ajunsesem sa imping la presa 200 Kg, si pe varfuri cate 100-110 Kg. Acum nu cred ca mai pot.... Hmm... ar trebui sa ma reapuc de sala, am nevoie de ceva care sa ma motiveze... Cand urc cu rucsacul foto de 10 Kile in spate prin Alpi sau cand haladuiesc prin canicula din Maldive, se simte lipsa de antrenament... 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Ehh... Acum 2 ani cand ma duceam la sala regulat, ajunsesem sa imping la presa 200 Kg, si pe varfuri cate 100-110 Kg. Acum nu cred ca mai pot.... Hmm... ar trebui sa ma reapuc de sala, am nevoie de ceva care sa ma motiveze... Cand urc cu rucsacul foto de 10 Kile in spate prin Alpi sau cand haladuiesc prin canicula din Maldive, se simte lipsa de antrenament...poarta tocuri prin casafac glezna frumoasanebunooooo
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Iulie 4, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 4, 2018 poarta tocuri prin casafac glezna frumoasanebunooooo tot mai bine sa stai in gradina la soare sa faci gratare, sa desfaci o sticla de rom si sa fumezi toata ziua
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 tot mai bine sa stai in gradina la soare sa faci gratare, sa desfaci o sticla de rom si sa fumezi toata ziuaVezi ca Rozkendra e pe forum. Are acum nick-ul: uhohhowunfortunate
uhohhowunfortunate Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2018 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2018 ma simt jucausa, cu chef sa fac uro pe niste lachei
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 ma simt jucausa, cu chef sa fac uro pe niste lachei Stai pe pizda ta Rozkendro ca aici e site de curve, nu de bipolare !
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Iulie 4, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 4, 2018 ma simt jucausa, cu chef sa fac uro pe niste lachei rozkendra pai mergi numa la miskin pe topic ca il gasesti acolo
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 rozkendra mergi numa la miskin pe topic ca il gasesti acolo=))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 poarta tocuri prin casafac glezna frumoasanebunooooo=)) =)) No way !!!!!
uhohhowunfortunate Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2018 Oras:. Oras:. Postat Iulie 4, 2018 rozkendra pai mergi numa la miskin pe topic ca il gasesti acolo Ce sa vezi? Chiar i-am gasit, se cheama ion violatorul de raton si evil 11 ala de te ameninta cu atacuri teroriste virtuale acu cateva luni
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Ce sa vezi? Chiar i-am gasit, se cheama ion violatorul de raton si evil 11 ala de te ameninta cu atacuri teroriste virtuale acu cateva lunirozkendro inca nu ti-ai revenit dupa umilinta data de motan ? eu zic sa iti stergi pacatele donand inca 10.000 euro motanului :)))))
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2018 Mai fierbinte decat soarele. https://www.youtube.com/watch?v=uk8ZSqEmjFM 2 16
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 tot mai bine sa stai in gradina la soare sa faci gratare, sa desfaci o sticla de rom si sa fumezi toata ziuain vama pe-nseratdesfac o sticla de absintsa mor daca va mint 5
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Vezi ca Rozkendra e pe forum. Are acum nick-ul: uhohhowunfortunateok, boss, am prins ideea, nu o mai varsa pe forum, ca se inunda 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Aviz leprelor ! #Simtetefututimortiimatiidezdreanta 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 4, 2018 Aviz leprelor ! #SimtetefututimortiimatiidezdreantaCin' te-a suparat,fata mea? :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum