peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 nici cu net-ul nu fac click d'apoi cu tine =))) ploua torential in Contanta :D platesc, draga, la o adica ...nu m-am gandit sex pro bono din partea ta :))))))te-as suna, sa vad daca si la telefon esti asa cum pari aici!...sau daca nu cumva coaja rautatii ascunde un suflet firav care se ascunde de rautatea celor din jur?! :)
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 platesc, draga, la o adica ...nu m-am gandit sex pro bono din partea ta :))))))te-as suna, sa vad daca si la telefon esti asa cum pari aici!...sau daca nu cumva coaja rautatii ascunde un suflet firav care se ascunde de rautatea celor din jur?! :)Da nu mai incerca maestre, mai ales că acum e uda...de la ploaie că de la altceva ...:))(
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 saracan de tine =)))Bine că le ai tu...
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 Da nu mai incerca maestre, mai ales că acum e uda...de la ploaie că de la altceva ... :))( no, ana rains over c-ta! :)
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 eu cam le-am avut, dar lumea rea din jur m-a transformat in ce sunt azi :))))))) mi-a dat o lacrima :D
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 mi-a dat o lacrima :D evident, fiind sensibila si empatica :))))))
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 platesc, draga, la o adica ...nu m-am gandit sex pro bono din partea ta :))))))te-as suna, sa vad daca si la telefon esti asa cum pari aici!...sau daca nu cumva coaja rautatii ascunde un suflet firav care se ascunde de rautatea celor din jur?! :) sstttt ... nu ma da de gol =))) e lume rea in zona =)))
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 Da nu mai incerca maestre, mai ales că acum e uda...de la ploaie că de la altceva ... :))( =))) ma ud doar cand ma pish ... in rest , port protectie =))
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 13, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 13, 2018 platesc, draga, la o adica ...nu m-am gandit sex pro bono din partea ta :))))))te-as suna, sa vad daca si la telefon esti asa cum pari aici!...sau daca nu cumva coaja rautatii ascunde un suflet firav care se ascunde de rautatea celor din jur?! :)Nu prea o sa ii vezi coaja caci e ascunsa in par!
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 Bine că le ai tu... asta e... fiecare cu ce are :P
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 =))) ma ud doar cand ma pish ... in rest , port protectie =))Ai ajuns deja sa dai pe tine...grele zile...dar mna de la o vârstă:))))
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 asta e... fiecare cu ce are :PIeși puțin în ploaie, poate te racoresti
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 Nu prea o sa ii vezi coaja caci e ascunsa in par! se pare ca floaca mea ti s-a imprimat pe creier... oare cum o arata un creier flocos?! =))) 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 13, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 13, 2018 se pare ca floaca mea ti s-a imprimat pe creier... oare cum o arata un creier flocos?! =)))Deci vrei sa ma vezi......
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 Ai ajuns deja sa dai pe tine...grele zile...dar mna de la o vârstă :)))) pe nimeni nu iarta.... trecerea anilor =)) PS: am pecificat doar pentru a nu o lua ca pe o amenintare =))
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 Deci vrei sa ma vezi...... nicidecum =))) ... stai matalutza frumos acolo unde esti =))
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 pe nimeni nu iarta.... trecerea anilor =)) PS: am pecificat doar pentru a nu o lua ca pe o amenintare =))Eu nu o iau doar o dau...dar trebuie sa plătești:)))
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 13, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 13, 2018 nicidecum =))) ... stai matalutza frumos acolo unde esti =))nici nu m-am miscat de pe scaun!
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 pe nimeni nu iarta.... trecerea anilor =)) lasa, ca tu ai alte calitati :)
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 13, 2018 lasa, ca tu ai alte calitati :) le stii tu si eu inca nu mi le-am descoperit?! :(((
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 le stii tu si eu inca nu mi le-am descoperit?! :((( am zis sa te incurajez...:) sa cred in potentialul ala din tine :)))))
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2018 De felul meu nu am fantezii, au fugit și alea de la mine. Dar tre' sa recunosc că mi plac femeile care au un corp atletic sau cele cu fundul tip J.Lo...sau clepsidra Imi place sa trag de fiare ... in pat ... cand acestea se numesc barbati. Imi place ca fiarele acestea sa imi sfasie chilotii comestibili si sa mi-i manance cu pofta. http://www.fadedindustry.com/wp-content/uploads/2013/07/hot-girl-working-out-3.jpg
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2018 Bun venit in lumea reală...apropo vezi că ți s a propus un oral cu gheata, zii sa mai adauge și niste menta...atunci sa vezi distracție..ar mai fi variante, dar.. Eu mai folosesc un truc ... apa de gura sau pasta de dinti puternic mentolata ... si poate iesi combinatia perfecta ...
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2018 se pare ca floaca mea ti s-a imprimat pe creier... oare cum o arata un creier flocos?! =))) Ca a lui Petre, cum sa arate ?
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 Imi place sa trag de fiare ... in pat ... cand acestea se numesc barbati. Imi place ca fiarele acestea sa imi sfasie chilotii comestibili si sa mi-i manance cu pofta. http://www.fadedindustry.com/wp-content/uploads/2013/07/hot-girl-working-out-3.jpgAbia o femeie de genu' mi ar face fata. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum