anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 am auzit ca ai fost propusa la o reclama pt gilette cu 6 lame si drujba incorporata faci parte din juriu?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 faci parte din juriu?E pe Neptun TV
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 ramane de vazut :) Eee vezi ca lasi loc de o posibila negociere :)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 mi-a iesit un cos pe buca, vrei sa-l storci cu buzele? =))la cat a plouat, in padure au aparut chestii
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 la cat a plouat, in padure au aparut chestii eu am pus o intrebare, nu o ocolii =)))
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Eee vezi ca lasi loc de o posibila negociere :) negociere, NU intotdeauna e loc de mai bine :D sau in cazul de fata, de altceva mai bun 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 16, 2018 negociere, NU intotdeauna e loc de mai bine :D sau in cazul de fata, de altceva mai bun Nici eu nu o spuneam mai bine...:D
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Delocolorarea si retrogradarea conturilor se face in mod automat ,adica nu adminul verifica la minut daca mai ai cont platit sau nu.Ai platit cu cardu say cu paysafe?Cu paysafe. Orice software poate fi "instruit" incat sa tina evidenta contribuțiilor si sa faca regularizări. Daca nu s-au gândit la asta, probabil s-au gandit la altceva - ca nu se vede, ca lumea e proasta ... :) 2
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 negociere, NU intotdeauna e loc de mai bine :D sau in cazul de fata, de altceva mai bunFlirtezi ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Cu paysafe. Orice software poate fi "instruit" incat sa tina evidenta contribuțiilor si sa faca regularizări. Daca nu s-au gândit la asta, probabil s-au gandit la altceva - ca nu se vede, ca lumea e proasta ... :)Pai la paysafe poti lua cod doar cu suma fixa.Platesti aici,cu acel cod si restul il mai poti folosii la alta tranzactie.Deci nu foruml iti i.a 50 de lei ,ci paysafe.ul nu da rest. Dar tu poti folosii restul creditului.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Pai la paysafe poti lua cod doar cu suma fixa.Platesti aici,cu acel cod si restul il mai poti folosii la alta tranzactie.Deci nu foruml iti i.a 50 de lei ,ci paysafe.ul nu da rest.Dar tu poti folosii restul creditului.Suna bine ce spui, dar care ar fi procedura? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Suna bine ce spui, dar care ar fi procedura? :)Simplu.Restul baniilor iti raman in acel cod.Deci cand mai ai o tranzactie cu paysafe folosesti (din nou)acelasi cod. Si daca costa mai mult ,achiti diferenta dintr.un alt cod. :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Simplu.Restul baniilor iti raman in acel cod.Deci cand mai ai o tranzactie cu paysafe folosesti (din nou)acelasi cod.Si daca costa mai mult ,achiti diferenta dintr.un alt cod. :)Viitorul suna bine! Presupun ca te referi la ultimul cod PIN dobândit :)
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Viitorul suna bine! Presupun ca te referi la ultimul cod PIN dobândit :)Da,codul paysafe . Il poti introduce pana se termina banii alocati pe acel pin.
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 16, 2018 Noapte buna, copii!
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Azi m-am întors din turul Moldovei. Ce credeți ca mi s-a intamplat intre Iași si Vaslui? M-au tras pe dreapta, ca n-am oprit la indicatorul "STOP" (nu l-am vazut nici cu coada ochiului),eu fiind pe un DN, indicator adăugat pentru ca acolo ar fi fost multe accidente. Mi-au rapit 1/2 din 870 lei. Cate fapte bune puteam face cu acesti bani ... La ce va ganditi poznasilor ... :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Da,codul paysafe .Il poti introduce pana se termina banii alocati pe acel pin.Desteapta fata esti! Dar aceștia cu saitul, de ce nu sunt in stare sa ne lumineze? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Desteapta fata esti! Dar aceștia cu saitul, de ce nu sunt in stare sa ne lumineze? :) Stau la coada la sarmale :))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Azi m-am întors din turul Moldovei. Ce credeți ca mi s-a intamplat intre Iași si Vaslui? M-au tras pe dreapta, ca n-am oprit la indicatorul "STOP" (nu l-am vazut nici cu coada ochiului),eu fiind pe un DN, indicator adăugat pentru ca acolo ar fi fost multe accidente. Mi-au rapit 1/2 din 870 lei. Cate fapte bune puteam face cu acesti bani ... La ce va ganditi poznasilor ... :)deh, boss, dc umbli cu nr de bulgaria 1 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Stau la coada la sarmale :))Am putea incerca sa le facem impreuna. Ti-as lasa plăcerea sa le împachetezi, eu cu umplutura :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 deh, boss, dc umbli cu nr de bulgariaFals, fals, fals, niciodată cu numar bulgar. Cat ar putea număra bulgarii? :)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Fals, fals, fals, niciodată cu numar bulgar. Cat ar putea număra bulgarii? :)la km de autostrada, numara mai bine ca noi :))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Ma simt shokata!!! Tocmai am primit o poza cu 27 de cm . Nu credeam ca exista asa ceva in Ro 😂😂😂😂 xoxo va fi invidios cu a lui de 24. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Am putea incerca sa le facem impreuna. Ti-as lasa plăcerea sa le împachetezi, eu cu umplutura :) Neah :)
cerrone Reputație: -1104 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 Ma simt shokata!!! Tocmai am primit o poza cu 27 de cm . Nu credeam ca exista asa ceva in Ro xoxo va fi invidios cu a lui de 24.E @ Picon ! 16
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum