naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 trist.... se pare ca nimeni nu doreste sa mearga la un spectacol care este si gratuit pe deasupra :(ce fel de spectacol?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 Spune-mi ce trebuie sa fac :flowers2 nimic ... si nici de puncte nu am nevoie
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 ce fel de spectacol? nu mai e cazul... daca eram acasa cu siguranta gaseam doritori/doritoare pentru asa ceva
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 Meriti mai mult decat puncte :) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 Meriti mai mult decat puncte :) marsh
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 Meriti mai mult decat puncte :)marsh Labus, ii permiti unei hoaste sa te jigneasca?
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 nu mai e cazul... daca eram acasa cu siguranta gaseam doritori/doritoare pentru asa cevapacat de constanteni ca sunt oameni super ok,probabil li s a facut lehamite dupa ce vad cum se ruineaza orasul sub ochii lor cu asa primar
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 Labus, ii permiti unei hoaste sa te jigneasca?Anonna este prietena mea inca din epoca pionieratului meu pe acest forum 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 pacat de constanteni ca sunt oameni super ok,probabil li s a facut lehamite dupa ce vad cum se ruineaza orasul sub ochii lor cu asa primar probabil :(
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 Anonna este prietena mea inca din epoca pionieratului meu pe acest forum esti masochist, iti place sa fii umilit de femeide asta esti preferatul teparelor
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 pacat de constanteni ca sunt oameni super ok,probabil li s a facut lehamite dupa ce vad cum se ruineaza orasul sub ochii lor cu asa primar sau poate ca eu sunt "problema" :( atunci prefer sa raman o ... problema :( nici in cur nu ma doare de prosti ca brett10 ... iar ca el nimfomane e plin
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 esti masochist, iti place sa fii umilit de femeide asta esti preferatul teparelorEsti in eroare. Cat a fost, a fost minunat. 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 mey, pangassuss, nu mai da puncte ca ma enervezi ... inceteaza 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 mey, pangassuss, nu mai da puncte ca ma enervezi ... inceteazaNu pot sa ma abtin, am un "tic" :) 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 mey, pangassuss, nu mai da puncte ca ma enervezi ... inceteaza tiam dat si eu, nervozeazate
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 8, 2018 tiam dat si eu, nervozeazate pe prosti ca tine ii tratez cu ... sictir... si de cele mai multe ori doar cu nepasarre
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 tiam dat si eu, nervozeazateIncearca limba.Romana 2 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 pe prosti ca tine ii tratez cu ... sictir... si de cele mai multe ori doar cu nepasarree de fatada, te minti singura Incearca limba.Romana labus, te deranjeaza? de lingerismul tau ce zici?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 e de fatada, te minti singura labus, te deranjeaza? de lingerismul tau ce zici?Orice s-ar zice, măcar am stil. Știu sa apreciez bunatatile stilate. 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 Orice s-ar zice, măcar am stil. Știu sa apreciez bunatatile stilate. lingerismul e stupiditate. tarfele si-au batut joc de tine 1
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 sau poate ca eu sunt "problema" :( atunci prefer sa raman o ... problema :( nici in cur nu ma doare de prosti ca brett10 ... iar ca el nimfomane e plinla un momentdat in viata,fiecare dintre noi avem impresia asta,ca la noi e problema dar nu e chiar asa
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 lingerismul e stupiditate. tarfele si-au batut joc de tinePe ce te bazezi? 1 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 Pe ce te bazezi? pe recenziile tale, pe cum isi bat joc pe la spate fetitele de tine
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 pe recenziile tale, pe cum isi bat joc pe la spate fetitele de tineLasand recenziile la o parte,poți sa exemplifici cum isi bat joc de mine, de sufletul meu curat? 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 Eu n-am tatuaje, voi? :) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum