Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

nu, multumesc... imi cunosc limitele, ma depaseste metafizica aia  :laugh2

...

Incredibil, dacă nici pe tine n-a reușit să să te lumineze și să te convingă s-o iei pe calea cea bună maestrul acela, atunci e grav ;) Pentru el  :laugh2

• Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

Incredibil, dacă nici pe tine n-a reușit să să te lumineze și să te convingă s-o iei pe calea cea bună maestrul acela, atunci e grav ;) Pentru el  :laugh2

eu sunt pe cale sa fiu convins! doar ca nu prea vreau s-o recunosc...momentan traiesc clipa negarii, dar "samanta" adevarului a fost plantata si simt ca germineaza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

eu sunt pe cale sa fiu convins! doar ca nu prea vreau s-o recunosc...momentan traiesc clipa negarii, dar "samanta" adevarului a fost plantata si simt ca germineaza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ai grijă să n-o ejaculezi  :laugh2

Postat

hmmmm, ejaculare dubla? samanta vitala + samanta spirituala?! ooooooooooooooooooooooooo :)))))))))))))))))))) 

Postat

oare forbidden a adormit? deja? :) 

Postat

spectacolul din partea ailalta e chiar funny, daca treci putin peste aparente!...e un show cu care nu stiu cand/daca ne vom mai intalni! e un fel de otv in direct, exclusiv, breaking news, soc, bomba, dar pe spiritual :)))))))))))))) e un canal tv specializat pe asa ceva, dar ce e pe nimfo e  mult peste si, mai ales, cu potential incredibil! benny hill cu energii vitale, pule sculate, aure?! sa moare sandokan tigru malaeziei! :))))))))))))))))))

• Like 1
  • Oras:Neverland
Postat

ce sa fac, nu simt aura, dom'le :D

oare forbidden a adormit? deja? :)

nooo ... mi-am pus scobitori la pleoape  :giggle:

Postat

vorbeste pentru dumneata. mie-mi place kafka, ilf si petrov...deci cred c-o sa mai raman o vreme p-aici :)

touche! :)

mereu uit ca nu toata lumea e pe sistem daydream  :D

Vizitator
Postat

😇😇😇😇😇😇😇

post-249003-0-45924100-1537275244_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

era si timpul sa iesi in fata. te-am mirosit de acum doua zile. da' spune-ne si noua acum...a cui e samanta aia mosule? :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

era si timpul sa iesi in fata. te-am mirosit de acum doua zile. da' spune-ne si noua acum...a cui e samanta aia mosule? :)

god's golden sperm...ofc! :)

Vizitator dr parnassus
Postat

Trec printr-o perioada cu un libido surprinzător de scazut. 

Sa ma adresez lu' guru? 

:)

• Like 1

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Trec printr-o perioada cu un libido surprinzător de scazut. 

Sa ma adresez lu' guru? 

:)

ala te pune sa inchizi cercu :laugh2

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...