forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 dai un buzz cand vine actiunea :)))))))) s-a facut! ... daca n-adorm pana atunci :laugh2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 nu, multumesc... imi cunosc limitele, ma depaseste metafizica aia :laugh2...Incredibil, dacă nici pe tine n-a reușit să să te lumineze și să te convingă s-o iei pe calea cea bună maestrul acela, atunci e grav ;) Pentru el :laugh2
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 Incredibil, dacă nici pe tine n-a reușit să să te lumineze și să te convingă s-o iei pe calea cea bună maestrul acela, atunci e grav ;) Pentru el :laugh2 eu sunt pe cale sa fiu convins! doar ca nu prea vreau s-o recunosc...momentan traiesc clipa negarii, dar "samanta" adevarului a fost plantata si simt ca germineaza :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 eu sunt pe cale sa fiu convins! doar ca nu prea vreau s-o recunosc...momentan traiesc clipa negarii, dar "samanta" adevarului a fost plantata si simt ca germineaza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ai grijă să n-o ejaculezi :laugh2
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 Ai grijă să n-o ejaculezi :laugh2 hmmmm, ejaculare dubla? samanta vitala + samanta spirituala?! ooooooooooooooooooooooooo :))))))))))))))))))))
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 oare forbidden a adormit? deja? :)
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 Ai grijă să n-o ejaculezi :laugh2 spectacolul din partea ailalta e chiar funny, daca treci putin peste aparente!...e un show cu care nu stiu cand/daca ne vom mai intalni! e un fel de otv in direct, exclusiv, breaking news, soc, bomba, dar pe spiritual :)))))))))))))) e un canal tv specializat pe asa ceva, dar ce e pe nimfo e mult peste si, mai ales, cu potential incredibil! benny hill cu energii vitale, pule sculate, aure?! sa moare sandokan tigru malaeziei! :)))))))))))))))))) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 Incredibil, dacă nici pe tine n-a reușit să să te lumineze și să te convingă s-o iei pe calea cea bună maestrul acela, atunci e grav ;) Pentru el :laugh2 ce sa fac, nu simt aura, dom'le :D oare forbidden a adormit? deja? :) nooo ... mi-am pus scobitori la pleoape
cristixxx69 Reputație: 53 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 18, 2018 As f... ceva nou
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 nici da, nici ba... e ca la un film de la care ai vrea sa pleci, dar parca ai mai sta.. poate-poate se intampla ceva notabil :D life isn't a goddard film...
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 life isn't a goddard film... nu e... dar parca tot ne-am dori-o :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 nu e... dar parca tot ne-am dori-o :) vorbeste pentru dumneata. mie-mi place kafka, ilf si petrov...deci cred c-o sa mai raman o vreme p-aici :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 vorbeste pentru dumneata. mie-mi place kafka, ilf si petrov...deci cred c-o sa mai raman o vreme p-aici :) touche! :) mereu uit ca nu toata lumea e pe sistem daydream :D
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 touche! :) mereu uit ca nu toata lumea e pe sistem daydream :D ntz. romanii sunt in general daywalkeri, daca tii neaparat. communist vampires.
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2018 Remarcabila.
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 18, 2018 Remarcabila.Mamaie.esti bine?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 18, 2018 Fierbinte
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 😇😇😇😇😇😇😇 4
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 eu sunt pe cale sa fiu convins! doar ca nu prea vreau s-o recunosc...momentan traiesc clipa negarii, dar "samanta" adevarului a fost plantata si simt ca germineaza :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) era si timpul sa iesi in fata. te-am mirosit de acum doua zile. da' spune-ne si noua acum...a cui e samanta aia mosule? :) 2 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 Fierbinte ia un coldrex. trece.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 acuma zi-ne ca tu esti acolo de fapt :) 1 2
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 era si timpul sa iesi in fata. te-am mirosit de acum doua zile. da' spune-ne si noua acum...a cui e samanta aia mosule? :) god's golden sperm...ofc! :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 god's golden sperm...ofc! :) laser frate
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Trec printr-o perioada cu un libido surprinzător de scazut. Sa ma adresez lu' guru? :) 1
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 18, 2018 Trec printr-o perioada cu un libido surprinzător de scazut. Sa ma adresez lu' guru? :)ala te pune sa inchizi cercu :laugh2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum