Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Ei, cat de retardat sa fii sa trimiti mesaj din partea mea la pompe funebre?! :laugh2 :slap2Ieri m-a sunat o tanti de la tara, nu am inteles ce vrea... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Vai de capul vostru! :pope
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 =)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamuie Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Ce pulile noastre are Cristina? Iar a luat prafuri de la Gabriel ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Bolnavul psihic care da mesaje la pompe funebre (2 pana acum) se da Marius, surdo-mut, care suna si nu vorbeste, trimite un car de mesaje analfabete, apoi face farse... :)Numarul este: 0736.995.907A zis ca nu aflu... :DStai in banca ta ca nu stii de unde iti cade ce vrei altora! ;) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 14, 2018 =))) al dreaq surdo-mut =)))
shark864 Reputație: 4021 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Noiembrie 15, 2018 Mă simt descumpănit!Nu mai am butonul de mesagerie de vreo cinci zile!Habar n-am ce s-a întâmplat și nici cum să remediez problema.Nici puncte de reputație nu mai pot da.
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2018 Ca de obicei, inspirata de moment si de tot ce este in jurul meu ... E trecut de ora nouasi tu te scarpini la oua ...E mijlocul saptamanii si tu-i dai de lucru mainiice-ti mangaie jucaria cerandu-i prietenia ...E-aproape sfarsit de ansi nu ai dat un ciocan ...Esti in pragul batranetiisi iti faci bilantul vietii ...Pai, degeaba ai traitdaca nu ai ciocanitdaca n-ai atins nimicsi nu ai supt un lindic ...Ca un spirit din vazduh,ratacit si fara trupai stat doar sa privesti lung,cum altii se ling si fut.Spirite contemplativ,meriti ca apelativLabus. Iti citesc pe chip,printre dune de nisipce-ti brazdeaza fruntea azi,ca-ti doresti mult sa ma arziinsa nu prea indraznestiin fata mea s-o belestisi-ai vrea sa intineresti,ca sa poti sa ma uimesti.Nu te pierde printre ganduri,cand citesti aceste randuri !Suna-ma, sa te simti bine,in patul meu, langa mine ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2018 . Buna, dragul meu ! Vrei sa fii mangaiat de razele mele ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Postat Noiembrie 15, 2018 Ma simt absolut dezamagita in tara asta.M-am nascut intr-un mediu unde cuvantul avea valoare, omul avea demnitate...Am pierdut ani de zile in Romania sa constat iar si iar ca aici oamenii vorbesc mult, dar atat.Uneori ai de pierdut cand esti singurul in incapere care se tine de cuvant, dar o sa fii singurul cautat dupa...Sunteti o natie demna de inchiderea granitelor cand credeti ca sunteti demni de mila pentru ca totul vi se cuvine, dar Domnezeii nu va ofera...Stergea-mi-as pantofii de rahatul in care am tot calcat in tara asta, tot de voi, ca tare va mai place traiul in rahat!
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 15, 2018 Ma simt absolut dezamagita in tara asta.M-am nascut intr-un mediu unde cuvantul avea valoare, omul avea demnitate...Am pierdut ani de zile in Romania sa constat iar si iar ca aici oamenii vorbesc mult, dar atat.Uneori ai de pierdut cand esti singurul in incapere care se tine de cuvant, dar o sa fii singurul cautat dupa...Sunteti o natie demna de inchiderea granitelor cand credeti ca sunteti demni de mila pentru ca totul vi se cuvine, dar Domnezeii nu va ofera...Stergea-mi-as pantofii de rahatul in care am tot calcat in tara asta, tot de voi, ca tare va mai place traiul in rahat! CorectCe ai facut tu ca să schimbi ceva? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Postat Noiembrie 15, 2018 CorectCe ai facut tu ca să schimbi ceva? Vrei sa fac sedinte de psihologie cu fiecare in parte? 24/24 in toata viata mea nu am cum sa acopar mormanul de prostie...
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 15, 2018 Vrei sa fac sedinte de psihologie cu fiecare in parte? 24/24 in toata viata mea nu am cum sa acopar mormanul de prostie... Mi-a zis băiatul ăla ca nu se poate discuta cu tine :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Postat Noiembrie 15, 2018 Mi-a zis băiatul ăla ca nu se poate discuta cu tine :( Asa e, Cauta proaste. ;)
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 15, 2018 Asa e, Cauta proaste. ;) :) daca stai chioară de băutură in fața laptopului încercând din răsputeri să ajungi moderator pe un site de curve crezi ca te face cu ceva mai deșteaptă? Dar ne văităm ca suntem o țară de căcat. Oare nemții tot asa au ajuns unde sunt? Intreb.. pt ca nu am gasit inca proasta cu care se poate schimba două cuvinte civilizat
juniormorais Reputație: 94625 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 15, 2018 Dau de băutehttps://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46382846_338995793350344_635915885797703680_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fotp3-2.fna&oh=d93be237e2ed46add5c68d8ea3111b32&oe=5C835E33
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Postat Noiembrie 15, 2018 :) daca stai chioară de băutură in fața laptopului încercând din răsputeri să ajungi moderator pe un site de curve crezi ca te face cu ceva mai deșteaptă? Dar ne văităm ca suntem o țară de căcat. Oare nemții tot asa au ajuns unde sunt? Intreb.. pt ca nu am gasit inca proasta cu care se poate schimba două cuvinte civilizat :) Si m-ai gasit pe mine? Ce te face sa crezi ca fiind chioara de bautura, in visele tale, ai merita un raspuns? Ar trebui sa-ti scriu 2 pagini sa intelegi ca nemtii nu gandesc cum fac romanii... Iar daca nici asta nu stii, ce incerci tu sa vorbesti cu mine? Ai inteles ceva in viata, sentimentul te-a facut sa crezi ca esti peste medie, mai ai pana la medie, nu este un sentiment.
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 15, 2018 :) Si m-ai gasit pe mine? Ce te face sa crezi ca fiind chioara de bautura, in visele tale, ai merita un raspuns? Ar trebui sa-ti scriu 2 pagini sa intelegi ca nemtii nu gandesc cum fac romanii... Iar daca nici asta nu stii, ce incerci tu sa vorbesti cu mine? Ai inteles ceva in viata, sentimentul te-a facut sa crezi ca esti peste medie, mai ai pana la medie, nu este un sentiment. amada mi-ar placea sa te vad in viata reala infuriata cum esti aici pe forumcat despre nemti si cum gandesc ei este neinteresant, nicaieri nu e mai bine in lumea asta decat acasa, in romania 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 amada mi-ar placea sa te vad in viata reala infuriata cum esti aici pe forumcat despre nemti si cum gandesc ei este neinteresant, nicaieri nu e mai bine in lumea asta decat acasa, in romania :laugh2 Ce curajos esti! :laugh2 :hug1Acasa trebuia sa fie in Minsk, probabil este adevarat faptul ca niciodata nu te simti acasa in alta tara, indiferent cat timp ai sta... ;) 1
profesionistul Reputație: 105 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Suparat ca nu mai este Miskin pe forum, imi este dor de sfaturile lui
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 16, 2018 Băga-mi-aș pula-n frig 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum