Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
Postat

Incotr-o....

O stiu... e pe 13 Septebrie cum te duci spre Marriott, destul de aproape de hotel.

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Sarbatori fericite si dumneavoastră!

:)

Bafta ;) Rezist nu ma darama pe mine spritu 

• Minus 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Xena- printesa razboinica :D

Esti pa pula mea, moarteaaa puliii, da baba sonat-sclerozata, nesimtzita si bosketar-cocalareasa, cu 3 clase facute cu japca-obligat fortzat pe timpu lu nea nicu la supt de pula pe sub strunguri/tractoare la umbra, cu peruca aia dan coada de la cur de cal/iapa, furata din recuzita de la fantasio pe juma smulsa de vant si cu placa cazuta prin santz/zapada, in poarta cimitirului la cersit pomana, sharon stone stirba de circ-balamuc, care mai esti si tu...daca mai traiesti pan' la vara, te bag pa post de geamandura in portu tomis, iar la toamna sa te scot cu o tona de scoci pa curu ala de vadana/balena, bani, nu gluma, o sa fac cu tine, manca-te-ar moliile si viermii, impreuna cu prietenii tai cei mai buni, jegurile alea doo penal-ordinare aurolace de obiectiv si ameliu-pula-n cur branzaru. :D
...daca facetzi iar mizerie pe constantza, va fut maine dimineatza cu pula indoita, de o sa va fi dorit sa-l prindetzi pa hitler si auschwitzu, cu vacanta pe timp de iarna petrecuta la stalin in siberia.
   :2808.gif  :waytogo  :ylsuper  :cocktail
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Ești beton domnule 

:beex2

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Ești beton domnule 

• Like 1
Postat

Ești beton domnule 

Ce sa facem domne pe frigu asta bem dormim aia e ca pe f,tut nu ma indur sa dau banii =))

• Minus 1
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Periodic, Prințesele ma parasesc, apoi revin in forță

:)

Domnule pârnăiassus, dumneavoastră sunteți sănătos la diblă?

Cu sincere mulțumiri si cel mai al dracu respect.

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Domnule pârnăiassus, dumneavoastră sunteți sănătos la diblă?

Cu sincere mulțumiri si cel mai al dracu respect.

Da' de ce va preocupa "dibla" mea?

Cu acelas respect

:hihat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Da' de ce va preocupa "dibla" mea?

Cu acelas respect

:hihatCa

Asta e arta pe altii sa I frece grija de tine si pe tine sa de doara n supapa =)) 

Deasemenea cu respect  :hihat

• Minus 1
Postat

Esti pa pula mea, moarteaaa puliii, da baba sonat-sclerozata, nesimtzita si bosketar-cocalareasa, cu 3 clase facute cu japca-obligat fortzat pe timpu lu nea nicu la supt de pula pe sub strunguri/tractoare la umbra, cu peruca aia dan coada de la cur de cal/iapa, furata din recuzita de la fantasio pe juma smulsa de vant si cu placa cazuta prin santz/zapada, in poarta cimitirului la cersit pomana, sharon stone stirba de circ-balamuc, care mai esti si tu...daca mai traiesti pan' la vara, te bag pa post de geamandura in portu tomis, iar la toamna sa te scot cu o tona de scoci pa curu ala de vadana/balena, bani, nu gluma, o sa fac cu tine, manca-te-ar moliile si viermii, impreuna cu prietenii tai cei mai buni, jegurile alea doo penal-ordinare aurolace de obiectiv si ameliu-pula-n cur branzaru. :D
...daca facetzi iar mizerie pe constantza, va fut maine dimineatza cu pula indoita, de o sa va fi dorit sa-l prindetzi pa hitler si auschwitzu, cu vacanta pe timp de iarna petrecuta la stalin in siberia.
   :2808.gif  :waytogo  :ylsuper  :cocktail

=))))

Vai! Aceste cuvinte din urma ne doare. Cum sa e futi cu ea'ndoita? noua e place pula dreapta, mare, cu mici vinisoare ce strabat madularul sau chiar intinsa si lucie sa fie.

Si da, stiu ca vrei sa fiu a ta pula, sa ma atingi zilnic cu dragoste chiar si atunci cand te pisi  cat despre celelalte cuvinte, ce le scoti pe gura-ti pacatoasa stiu ca le spui de furie si oftica neputintei de a ma face iubita ta. Eu stiu ca in loc de "moartea pulii" ai vrut sa zici "inima mea", iar in loc de "baba sonat-sclerozata" traduse sunt in "frumoasa mea spirituala", Eu stiu ca doar mandria cocoseasca te face sa ascunzi dragostea ce mi-o porti :D

• Like 2
  • Oras:Peste tot in UE
Postat

Asta e arta pe altii sa I frece grija de tine si pe tine sa de doara n supapa =))

Deasemenea cu respect  :hihat

daca nu va luati pulele in gura si nu va futeti in cur na-ti facut nimic poponarilor  :felatie  :sexanal

atunci o sa va doara la supapa =))

Postat

daca nu va luati pulele in gura si nu va futeti in cur na-ti facut nimic poponarilor  :felatie  :sexanal

atunci o sa va doara la supapa =))

Habar nu ai cat valoreaza indiferenta ;) 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

=))))

Vai! Aceste cuvinte din urma ne doare. Cum sa e futi cu ea'ndoita? noua e place pula dreapta, mare, cu mici vinisoare ce strabat madularul sau chiar intinsa si lucie sa fie.

Si da, stiu ca vrei sa fiu a ta pula, sa ma atingi zilnic cu dragoste chiar si atunci cand te pisi  cat despre celelalte cuvinte, ce le scoti pe gura-ti pacatoasa stiu ca le spui de furie si oftica neputintei de a ma face iubita ta. Eu stiu ca in loc de "moartea pulii" ai vrut sa zici "inima mea", iar in loc de "baba sonat-sclerozata" traduse sunt in "frumoasa mea spirituala", Eu stiu ca doar mandria cocoseasca te face sa ascunzi dragostea ce mi-o porti :D

Dzeule te stiam femeie serioasa nu credeam ca te vei intersecta cu astfel de personaje :( 

Postat

Dzeule te stiam femeie serioasa nu credeam ca te vei intersecta cu astfel de personaje :(

Gresit, in viata ne intersectam cu tot felul de ciudati ideea e sa stii sa treci pe langa ei fara sa-ti afecteze drumul :D

Acum, fie vorba intre noi, care e treaba cu "femeie serioasa"? nu vreau sa-mi explici notiunea :D ci doar sa-mi explici rationamentul notiunii de "femeie serioasa" :D

• Like 1
Postat

Gresit, in viata ne intersectam cu tot felul de ciudati ideea e sa stii sa treci pe langa ei fara sa-ti afecteze drumul :D

Acum, fie vorba intre noi, care e treaba cu "femeie serioasa"? nu vreau sa-mi explici notiunea :D ci doar sa-mi explici rationamentul notiunii de "femeie serioasa" :D

Hmm simplu 

Lasand la o parte alte obiceiuri ale femeilor serioasa la modul in care totusi are niste criterii in a socializa cu anumiti indivizi si nu intra in polemica cu toti adunati de prin gari 

Postat

Hmm simplu 

Lasand la o parte alte obiceiuri ale femeilor serioasa la modul in care totusi are niste criterii in a socializa cu anumiti indivizi si nu intra in polemica cu toti adunati de prin gari 

Fara suparare, este un raspuns nesatisfacator avand in vedere locul in care ne aflam (clar nu este o gara) iar ceea ce facem noi aici numai socializare nu se umeste :D

• Like 1
Postat

Habar nu ai cat valoreaza indiferenta ;) 

paulica stie ca tea batut pula lui peste bot tot anu  =))

Postat

paulica stie ca tea batut pula lui peste bot tot anu  =))

Ala nu are asa ceva una e ce ai alta ce ti ai dori sa ai ;) 

• Minus 1
Postat

Fara suparare, este un raspuns nesatisfacator avand in vedere locul in care ne aflam (clar nu este o gara) iar ceea ce facem noi aici numai socializare nu se umeste :D

Fara suparare dar orice om barbat sau femeie afacerist sau vanzator in piata are mandria lui si nu permite nimanui sa I fie calcata in picioare :) 

Postat

=))) cred ca multi de pe aici traiesc doar virtual ;) eu sigur nu :P

O seara placuta

Asemenea 

Postat

Ala nu are asa ceva ca iam probato  ;)

da curlangiule si tu si printesu ala de dr basina jos palaria  :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...