tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Decembrie 31, 2018 Deja sunt beat de la whiskey, caut pasarici de outcall! Am eu tuica sa te dregi si zeama de varza. Las-a pasaricile ca vin eu la tine. PS : nu mai manca ardei iute ca faci hemoroizi si ma ustura pula cand iti dau la buci =))
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 =)) =)) =)) =)) 2
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Decembrie 31, 2018 Am eu tuica sa te dregi si zeama de varza. Las-a pasaricile ca vin eu la tine. PS : nu mai manca ardei iute ca faci hemoroizi si ma ustura pula cand iti dau la buci =)) Mai lasa tuica, ca de cate ori ti-o bag in gura, mi se îmbata si pula si atunci te fut hard in bot non stop! Hai fata mea , pregateste botolina, vin sa ti-o dau in botox hard cum iti place, nehalito! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 31, 2018 Deja sunt beat de la whiskey, caut pasarici de outcall! SCred ca o las pe maine dimineata n-am chef de surprize :laugh2 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Decembrie 31, 2018 Cred ca o las pe maine dimineata n-am chef de surprize :laugh2 😅 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 31, 2018 E pacat de bautura pana mea :D Bag in seara asta tare si maine ma dreg 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 1, 2019 E pacat de bautura pana mea :D Bag in seara asta tare si maine ma dreg 😅 Nu am gasit fata disponibila! Daca era stiu eu cine era prima 😅 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Nu am gasit fata disponibila! Daca era stiu eu cine era prima Era sa zic eu cine =)))))) Hai ca ma luat incep sa vb aiurea Fara interpretari e de aici de pe site =)) 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 1, 2019 Era sa zic eu cine =)))))) Hai ca ma luat incep sa vb aiurea Fara interpretari e de aici de pe site =)) 😅 Era sa imi bag pula in ea! Dar sa dus in tarile calde 😅 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Era sa imi bag pula in ea! Dar sa dus in tarile calde Lasooooo laso sa zboareeeeeCa asa sunt eleeee Pasari calatoareeee Vine ea inapoi ca astea migreaza stai calm =)) 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 1, 2019 Lasooooo laso sa zboareeeeeCa asa sunt eleeee Pasari calatoareeee Vine ea inapoi ca astea migreaza stai calm =)) 😅 Vine da-o in plm 😅 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Vine da-o in plm Si daca nu mai vine ce te faci te pomenesti ca dai in depresie =)) Varule dupa tren si dupa femei sa nu alergi niciodata n viata ta ascuta aici 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Postat Ianuarie 1, 2019 Hai ma, ce mama ma-sii !!! Pai pleaca una, vin 10, plangeti dupa Eva ??? Pai sunt 10 Eve care vor futute, nu una !!! Pleaca una, asta e, la gara, vin 10 inapoi ! :) :D 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Hai ma, ce mama ma-sii !!! Pai pleaca una, vin 10, plangeti dupa Eva ??? Pai sunt 10 Eve care vor futute, nu una !!! Pleaca una, asta e, la gara, vin 10 inapoi ! :) :D Noi plangem dupa Eva si Eva ca o doamna ce e plange dupa Adam 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 1, 2019 Si daca nu mai vine ce te faci te pomenesti ca dai in depresie =)) Varule dupa tren si dupa femei sa nu alergi niciodata n viata ta ascuta aici Nu ! Dar imi placea de nebuna. Venea la outcall si bea cot la cot cu tine 😅 1 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 1, 2019 Noi plangem dupa Eva si Eva ca o doamna ce e plange dupa Adam 😅😅😅 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Nu ! Dar imi placea de nebuna. Venea la outcall si bea cot la cot cu tine Cauti dalea betive =)) ? Ba si mie imi place da plm poti sa sti te imbeti cu ea si cand te scoli esti in _)_ goala pe casa scarii cu toate cele furate =)))) 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Ianuarie 1, 2019 Cauti dalea betive =)) ? Ba si mie imi place da plm poti sa sti te imbeti cu ea si cand te scoli esti in _)_ goala pe casa scarii cu toate cele furate =)))) 😅 Nu toate sunt asa. Astea care le cunosc! Nu calca orice pizda in casa mea 😅 1 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Postat Ianuarie 1, 2019 Noi plangem dupa Eva si Eva ca o doamna ce e plange dupa Adam =)) +1 (momentan, out of points de la Motan) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Nu toate sunt asa. Astea care le cunosc! Nu calca orice pizda in casa mea Gresesti urat de tot tu ai incredere in sa gasesc cuvantul spre a nu jigni ...fetitele astea?Pai scuza-ma ca ti spun dar unele au stilu asta mai dulce tocmai spre a castiga increderea clientului si intr.un viitor apropiat s-ar putea sa ai de suferit de pe urma faptului ca nu orice pizda calca in casa ta Asta desigur in cazul in care cele care calca se ocupa cu prostitutia fie ea si mai selecta Take care 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 =)) +1 (momentan, out of points de la Motan) Nu I necaz :D Imi zicea mie un tov adica bn eram mai multi baieti unu era intr.o pasa proasta cu o posibila despartire pana mea iubire vai domne tin la ea...Da el cikBa baiatule sunt 7 femei pe cap de barbat pe lumea asta si tu ai boala pe una singura vezi ca mai sunt 6 n fata ei 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Postat Ianuarie 1, 2019 Nu I necaz :DImi zicea mie un tov adica bn eram mai multi baieti unu era intr.o pasa proasta cu o posibila despartire pana mea iubire vai domne tin la ea...Da el cikBa baiatule sunt 7 femei pe cap de barbat pe lumea asta si tu ai boala pe una singura vezi ca mai sunt 6 n fata ei Cica 8 bre, nu 7 ! OPT ! :laugh2 :laugh2 :slap2 :pepsi :atm 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Cica 8 bre, nu 7 ! OPT ! :laugh2 :laugh2 :slap2 :pepsi :atm Deci teoretic sunt 8 femei dupa cum spui tu 8 care sa zicem ca sunt posibile de viitor nu aventura si panarama si unii din noi plangem dupa una =))
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Postat Ianuarie 1, 2019 Deci teoretic sunt 8 femei dupa cum spui tu 8 care sa zicem ca sunt posibile de viitor nu aventura si panarama si unii din noi plangem dupa una =))Pai, da ! Ia nu mai plangeti ! :laugh2 :laugh2 :blushing2 :beex2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Ianuarie 1, 2019 Pai, da ! Ia nu mai plangeti ! :laugh2 :laugh2 :blushing2 :beex2 Cine plange??? Acum daca stam de vb intreb si eu cine e mai prost clientul care se duce si plateste ca aud si gandirea aia vaai domne ca un barbat adevarat nu plateste pt sex miash _)_ n termenu ala de adevarat sau ala care sta cu buna stinta cu o astfel de femeie ca e asa zisa iubire intre ei 2 exceptand pestii ca aia intr.un fel sunt smecheri scot banii de pe urma lor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum