Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Pana sa vina cineva sa-si bage diverse obiecte in postare mea si a Amadei, le recomand celor mai tineri cartea, sa vada cum nu mai era nimic de mancat in oras, incat la un moment dat locuitorii mancau sobolanii si cadavrele animalelor si a oamenilor, a fost un infern si o catastrofa, alaturi de Stalingrad, Kursk, Pearl Harbour, Hiroshima si Nagasaki si alte locuri ale luptelor tragice din acei ani...

http://www.bookblog.ro/wp-content/uploads/leningrad-tragedia-unui-oras-sub-asediu-1941-1944_1_fullsize.jpg

si filmul (varianta mai noua)

Vizitator romuzica
Postat

Si varianta cu Mira Sorvino (din 2010)

• Oras:Bucuresti
Postat

Pana sa vina cineva sa-si bage diverse obiecte in postare mea si a Amadei, le recomand celor mai tineri cartea, sa vada cum nu mai era nimic de mancat in oras, incat la un moment dat locuitorii mancau sobolanii si cadavrele animalelor si a oamenilor, a fost un infern si o catastrofa, alaturi de Stalingrad, Kursk, Pearl Harbour, Hiroshima si Nagasaki si alte locuri ale luptelor tragice din acei ani...

Se faceau supe din curele si orice din piele... Foamete si frig timp de 3 luni. 

Dar un lucru extraordinar ramas in istorie a fost faptul ca lumea pentru caldura si-a ars mobila din casa sau carti, dar nu au taiat un singur copac din oras. Wow! 

Vizitator romuzica
Postat

Dar un lucru extraordinar ramas in istorie a fost faptul ca lumea pentru caldura si-a ars mobila din casa sau carti, dar nu au taiat un singur copac din oras. Wow! 

Asa este, citisem pe undeva asta. Daca nu ma insel, si la Discovery, in cadrul unui documentar dedicat Asediului era un supravietuitor care spunea ca au lasat copacii neatinsi pentru ca s-au gandit la ce va fi dupa razboi, dar si pentru ca ofereau o protectie impotriva lunetistilor nemti, partizanii care organizau actiuni de tip comando se adaposteau printre copaci sau se retrageau printre copaci, iar lunetistii rusi mai ales vara stateau in copaci fiind protejati de frunzis.

Sper sa ajung vreodata si eu pe acolo, este un oras cu o lunga istorie, presarata atat cu rasete, dar si cu lacrimi. Ai ce vedea acolo, mai ales daca mergi vara, cand sunt noptile albe, in august...

Vizitator romuzica
Postat

Asa este, citisem pe undeva asta. Daca nu ma insel, si la Discovery, in cadrul unui documentar dedicat Asediului era un supravietuitor care spunea ca au lasat copacii neatinsi pentru ca s-au gandit la ce va fi dupa razboi, dar si pentru ca ofereau o protectie impotriva lunetistilor nemti, partizanii care organizau actiuni de tip comando se adaposteau printre copaci sau se retrageau printre copaci, iar lunetistii rusi mai ales vara stateau in copaci fiind protejati de frunzis.

Sper sa ajung vreodata si eu pe acolo, este un oras cu o lunga istorie, presarata atat cu rasete, dar si cu lacrimi. Ai ce vedea acolo, mai ales daca mergi vara, cand sunt noptile albe, in august...

Postat

Tocmai voiam să spun că a fost vorba de aproape 3 ani. Din cele citite, se ajunsese și la canibalism... Pe lângă copaci mai există o poveste: la Institutul de Agricultură au fost pastrate toate semințele indiferent de foamete. Parcă în perioada cea mai neagră se dădeau 125 g de pâine pe zi unui lucrător, femeile și copii mult mai puțin.

În timpul iernii se făcea ceva aprovizionare peste lacurile ce înghețau.

:hihat

E si normal ca rusii sunt mult duri decat romanii la cat au indurat...

Asta a fost un singur exemplu la cate au avut in timpul comunismului si razboaie...

Cand auzi batranii aici ca aveau gaze cu portia, hmmm, se poate mult mai rau. ;)

• Oras:....
Postat

Cum te simti, dupa ce te-ai luat in gura cu insulte si amenintari, sa ai o sub-cocina cu numele tau? :)

Ai suficienta atentie acum? :hooray

voi cum va simțiți urmărindu -mi orice postare și Trăind pt mine ?
Postat

Cred ca ti-ai bagat silicon si in creier. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cred ca ti-ai bagat silicon si in creier. :)

eu nu depind de părerea altora

I’m sorry

• Like 2
Postat

eu traiesc numai pentru mine si nu ma intereseaza ce cred altii

si traiesc aici pe forum sa imi mint dusmanii ca o duc bine si eu de fapt....

Postat

eu nu depind de părerea altora

I’m sorry

Te-am intrebat eu ceva?

Ia-ti osul si fugi sa vezi cine te mai baga in seama...

• Telefon: 0761207531
  • Oras:ROMANIA Bucuresti
  • Telefon: 0761207531
  • Oras:ROMANIA Bucuresti
Postat

Pe bune, care se bagă ?

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50879422_387655205374722_1654686539340316672_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=9f37750abaf25526bc82ea4140386785&oe=5CF78F2E

post-284577-0-52776200-1548691166_thumb.jpgSunt in drum spre tine pregătește trafaletu.
  • Oras:UE
  • Oras:UE
Postat

Azi m-am certat cu toti. Adica cu ierarhia intr-o firma mare:

1. Şefi

2. Şefuți

3. Futuți

4. Răsfutuți

5. Pulimea

Vizitator mc hammer
Postat

LOVE & Chill

esti o mumoasa, vreu sa te tin in brate si sa facem amor. kiss u , lov

• Like 1
  • Minus 5

Vizitator the abomination
Postat

eu sau pisica ?

e si pisica la treaba? :))))

https://i.imgur.com/ZSbQ7lT.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...