Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

cum iti e dor de cineva care e langa tine? dor iti e de cineva care e departe de tine cred. acum intelegi? nu agreez gheii masculini :)))

azi imi e dor de oamenii de langa mine...:) care au ramas sa doarma acasa si eu sunt la munca...acum  e ok  ??  :girly

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Daca vrei neaparat win7, parerea mea e ca trebuie sa fie drivere, numa' rabdare sa ai sa cauti. Zi modelul exact si dam un ochi...

(Te inteleg, nici eu nu sunt mare fan win8).

Dar este posibil sa fie si alte solutii decat sa schimbi tot sistemul.

Din ce spui totusi, pare a fi mai degraba ceva legat de oarece procese care ruleaza pe fundal, consumand resurse si ingreunand functionarea.

Tine deschis un Task Manager (ctrl+alt+del) si mai da un ochi pe el, in special in momentele cand face figuri.

Cat la suta e utilizat procesorul? Cata memorie e consumata?

Sau fa-i un print screen la task manager, arunca-l aici si... om incerca si noi sa aruncam cu parerea  :)

(edit - ma exprimasem ca kooru' undeva -> corectat)

Link spre comentariu

Pai cum, xoxo, vrei sa spui ca, daca suni tu la HP USA, nu ti-l livreaza ei personal la usa?

(in alta ordine de idei, la valoarea ta nu ma gandeam la ieftinituri din astea, ci la chestii mai interesante, alienware, panasonic toughbook, ceva frumos...  :laugh2 )

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astenizata....parca nu-mi vine sa cred ca au ajuns vecinii sa ma "goneasca" din casa frate  :laugh2  Am un turbat de vecin care, cred eu, are peretii ciuruiti...

M-am trezit la 6, nu am dormit deloc bine, m-am culcat si tarziu, in fine, am mancat ceva si am zis sa mai frig vreo 2 ore de somn. M-am pus eu in pat si m-a luat o toropeala atat de placuta...am lasat cartea, am stins veioza si baga somn.....cam 20minute. Va spuneam de vecinu'...are o bormasinaaaaaa...

Mi-au trecut numai idei diabolice prin minte, l-am injurat de toate neamurile pana la cele de gradul 4, m-am gandit cum sa fac sa opresc curentul pe scara =))

Nu mai pot...nimic si nimeni nu mi-a pus capac pana acum pana la....vecinu'.

Dar stai, am avut o sclipire, mai bine ma imbrac, ma machez si o iau spre "celalalt hogeac" insa ma intreb acolo ce ma asteapta daca are vecinu vreun frate cu o bormasina mai mare?!?! =))

Vecineeee, sa ne fwtem cu totii in bormasina ta...sper ca pana la Craciun sa termini de renovat  :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Ma simt foarte bine, inca ma bufneste rasul de la fraza pe care am auzit-o ieri:

"Va rog sa nu consumati alcool pentru ca dupa uro eu trebuie sa conduc pana acasa!"

:laugh2 :laugh2 :laugh2

-Nici suc prea mult sa nu consumi...sa nu faca omul diabet!:-)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...