crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Partajează Postat Februarie 27, 2019 Ne trebuie un parc tematic din asta cu nisip, gen desert. Avem destule cu jungla si cu liane. Imi inchipui ca acolo pot fi exilati cei/cele ce si-au pierdut credinta, ca sa si-o regaseasca, normal..... Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Februarie 27, 2019 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/53005017_2184658764904936_4916753705761505280_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=09dbfea01300502e617e21f879ca3bc3&oe=5CE70504 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Incepi sa imi placi :laugh2 Eu gata, am plecat, trebuie sa spal masina si daca nu sunt la 8 la coada, ma apuca 12...asa de aglomerat este.[/font][/color]:))) Am spalat masina :))Sa fie curata la accident :))Pai radeau politistii de mine daca era murdara :))) Aidepulamea, mai si rad :))) Link spre comentariu
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Februarie 28, 2019 :))) Am spalat masina :))Sa fie curata la accident :))Pai radeau politistii de mine daca era murdara :))) Aidepulamea, mai si rad :))) 20190228_112553.jpgCe facusi, Bobita? :)))Si stii doar ca am un fetis cu joaca in masina :))) 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Am facut bufff cu o tanti.Nu-i problema, o iau pe cealalta, dar aia nu are geamuri negre...te bagi ???Sau asteptam sa o repar... 2 1 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Februarie 28, 2019 Am facut bufff cu o tanti.Nu-i problema, o iau pe cealalta, dar aia nu are geamuri negre...te bagi ???Sau asteptam sa o repar... cotzaiala dupa folie avizata RAR...kinky! :) Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Februarie 28, 2019 deja ma ia scarba ptr ziua de 1 martie! n-am nimic cu ideea de martisor, zambilica, ghiocel ...etc. oferite cui/daca simti.ma scarbeste insa maxim "conventia" ca tre sa dai unor muieri "martisoare" ca asa se da/face/asa e frumos, altminteri esti "badaran", impotriva primaverii...plm! * idem pentru multe alte conventii de rahat care ne fac "civilizati".** inteleg si mai putin, spre deloc, martisoarele oferite curvelor: "...stai sa-ti prind un cosar in pept si sa-ti umplu vaza c-o zambilica...acum poti, te rog, sa-mi sugi pwwla? :)))))))))))) (ei, da, asa face gentâlmenii)! 1 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 deja ma ia scarba ptr ziua de 1 martie! n-am nimic cu ideea de martisor, zambilica, ghiocel ...etc. oferite cui/daca simti.ma scarbeste insa maxim "conventia" ca tre sa dai unor muieri "martisoare" ca asa se da/face/asa e frumos, altminteri esti "badaran", impotriva primaverii...plm! * idem pentru multe alte conventii de rahat care ne fac "civilizati".** inteleg si mai putin, spre deloc, martisoarele oferite curvelor: "...stai sa-ti prind un cosar in pept si sa-ti umplu vaza c-o zambilica...acum poti, te rog, sa-mi sugi pwwla? :)))))))))))) (ei, da, asa face gentâlmenii)! Vezi ca e si un topic cu mărțișoare pentru curve. Nedomnule 2 10 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Februarie 28, 2019 Vezi ca e si un topic cu mărțișoare pentru curve. Nedomnule granita dintre un gest frumos si zona penibilului e f fina. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 28, 2019 A saracit curvoii , care n-au bani nici sa treaca strada , apai una de 50-100 , cu care isi pot permite sa faca un gest frumos 2 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 granita dintre un gest frumos si zona penibilului e f fina. Un penibil e sub tine ;) 2 10 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 28, 2019 E sub mine , limbistule. Stim , ii plac barbatii mai mult decat femeile . :) Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 28, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 28, 2019 A saracit curvoii , care n-au bani nici sa treaca strada , apai una de 50-100 , cu care isi pot permite sa faca un gest frumosCum a putut sa ajungă Miky,intelectualul atotștiutor,magnatul proprietar de hotel si vile in nordul capitalei,dezvoltatorul imobiliar...........un biet taranusi care o da in autoironie ieftina si regionalisme/taranisme băgate doar pentru ași acoperii analfabetismul functional? 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 cotzaiala dupa folie avizata RAR...kinky! :)Asa este. Ca si fata, daca nu ai facut sex in masina, ai trait degeaba. :))) 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 28, 2019 Ce draq scrii , bahh , puslama acolo ? Fii mai citet , ca daca iti arat cat am produs , doar ieri , din chiloti bineinteles , te duci in plm la tomberoane si golesti toate PET-urile , cu rest pe fund , aruncate de altii . Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 28, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 28, 2019 Ce draq scrii , bahh , puslama acolo ? Fii mai citet , ca daca iti arat cat am produs , doar ieri , din chiloti bineinteles , te duci in plm la tomberoane si golesti toate PET-urile , cu rest pe fund , aruncate de altii .Posteaza poza cu portofelul 4 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 Posteaza poza cu portofelulHahahahHhHHHahahaha 1 10 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 E sub mine , limbistule. Stim , ii plac barbatii mai mult decat femeile . :) Tu nu esti nici măcar tâmpit, esti bolnav. Păi cum nu esti mă tu penibil? Cel mai destept, cel mai frumos, cel mai bogat, cel mai cel, dar iti pui poza cu grătarul ăla din resturi furate de pe șantier prin care cad știuleții, poza cu portofelul ăla găsit la tomberoane, plin cu banii de la provident, te face o copilă de 18 ani de boala copiilor de vorbești singur, si spui ca nu ești penibil? Râsule :)) 5 10 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 28, 2019 Ca am valoare , cocalare , ma duc sa mai imprumut niste bani de la Provident , ca poate nu mai plangi pe toate Topicele ca e scumpa pizda . Macar mie imi da , ca am relatii peste tot , tu ramai la usa si comentezi , ca e prea mic salariu' =)) Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 Ca am valoare , cocalare , ma duc sa mai imprumut niste bani de la Provident , ca poate nu mai plangi pe toate Topicele ca e scumpa pizda . Macar mie imi da , ca am relatii peste tot , tu ramai la usa si comentezi , ca e prea mic salariu' =)) Hahahahahaaahhaaa Dezvoltatorule, vezi că-ți fug muncitorii de pe șantier cu fierul beton să-și facă grătare! Mic, mic salariul, dar dacă iti pun o poza cu grătarul meu s-ar putea sa plângi iar în pumni cum plangeai după aia mică. ;) 5 10 Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 unde e ma poza ?? 2 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 unde e ma poza ??Lasa-l mă, vrei să-și amintească ca e bătaia de joc si a adulților nu doar a copilelor de opșpe ani? :)) Edit. S-o pună cineva p-aia când e îmbrăcat cu zdrențe de căpătat mai mari cu două numere si cu cravata pân' la pulă. :)) 4 10 Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 aia cu costumu o stiu, arata bine aia cu grataru nu o stiu Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 28, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 28, 2019 Fa o aroganta si pune-o ...sau doar te lauzi ? Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 Fa o aroganta si pune-o ...sau doar te lauzi ? 'Te dreacu, vrei sa te sinucizi? Noi de cine mai râdem? 3 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum