Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Incepi sa imi placi  :laugh2

Eu gata, am plecat, trebuie sa spal masina si daca nu sunt la 8 la coada, ma apuca 12...asa de aglomerat este.[/font][/color]

:)))

Am spalat masina :))

Sa fie curata la accident :))

Pai radeau politistii de mine daca era murdara :)))

Aidepulamea, mai si rad :)))

post-171724-0-85005700-1551346312_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!

Am facut bufff cu o tanti.

Nu-i problema, o iau pe cealalta, dar aia nu are geamuri negre...te bagi ???

Sau asteptam sa o repar...

cotzaiala dupa folie avizata RAR...kinky! :)

Link spre comentariu

deja ma ia scarba ptr ziua de 1 martie! 

n-am nimic cu ideea de martisor, zambilica, ghiocel ...etc. oferite cui/daca simti.

ma scarbeste insa maxim "conventia" ca tre sa dai unor muieri "martisoare" ca asa se da/face/asa e frumos, altminteri esti "badaran", impotriva primaverii...plm! 

* idem pentru multe alte conventii de rahat care ne fac "civilizati".

** inteleg si mai putin, spre deloc, martisoarele oferite curvelor: "...stai sa-ti prind un cosar in pept si sa-ti umplu vaza c-o zambilica...acum poti, te rog, sa-mi sugi pwwla? :)))))))))))) (ei, da, asa face gentâlmenii)!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Văscăuți

deja ma ia scarba ptr ziua de 1 martie!

n-am nimic cu ideea de martisor, zambilica, ghiocel ...etc. oferite cui/daca simti.

ma scarbeste insa maxim "conventia" ca tre sa dai unor muieri "martisoare" ca asa se da/face/asa e frumos, altminteri esti "badaran", impotriva primaverii...plm!

* idem pentru multe alte conventii de rahat care ne fac "civilizati".

** inteleg si mai putin, spre deloc, martisoarele oferite curvelor: "...stai sa-ti prind un cosar in pept si sa-ti umplu vaza c-o zambilica...acum poti, te rog, sa-mi sugi pwwla? :)))))))))))) (ei, da, asa face gentâlmenii)!

Vezi ca e si un topic cu mărțișoare pentru curve.

Nedomnule

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

A saracit  curvoii , care n-au bani nici sa treaca strada , apai una de 50-100 , cu care isi pot permite sa faca un gest frumos

Cum a putut sa ajungă Miky,intelectualul atotștiutor,magnatul proprietar de hotel si vile in nordul capitalei,dezvoltatorul imobiliar...........un biet taranusi care o da in autoironie ieftina si regionalisme/taranisme băgate doar pentru ași acoperii analfabetismul functional?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce draq scrii , bahh , puslama acolo ? Fii mai citet , ca daca iti arat cat am produs , doar ieri , din chiloti bineinteles , te duci in plm la tomberoane si golesti toate PET-urile , cu rest pe fund ,  aruncate de altii .

Link spre comentariu

E sub mine , limbistule. Stim , ii plac barbatii mai mult decat femeile . :)

Tu nu esti nici măcar tâmpit, esti bolnav.

Păi cum nu esti mă tu penibil? Cel mai destept, cel mai frumos, cel mai bogat, cel mai cel, dar iti pui poza cu grătarul ăla din resturi furate de pe șantier prin care cad știuleții, poza cu portofelul ăla găsit la tomberoane, plin cu banii de la provident, te face o copilă de 18 ani de boala copiilor de vorbești singur, si spui ca nu ești penibil?

Râsule

:))

• Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu

Ca am valoare , cocalare , ma duc sa mai imprumut niste bani de la Provident  , ca poate nu mai plangi  pe toate Topicele ca e scumpa pizda  .

Macar mie imi da  , ca am relatii peste tot  , tu ramai la usa si comentezi , ca e prea mic salariu'  =))

Link spre comentariu

Ca am valoare , cocalare , ma duc sa mai imprumut niste bani de la Provident , ca poate nu mai plangi pe toate Topicele ca e scumpa pizda .

Macar mie imi da , ca am relatii peste tot , tu ramai la usa si comentezi , ca e prea mic salariu' =))

Hahahahahaaahhaaa

Dezvoltatorule, vezi că-ți fug muncitorii de pe șantier cu fierul beton să-și facă grătare!

Mic, mic salariul, dar dacă iti pun o poza cu grătarul meu s-ar putea sa plângi iar în pumni cum plangeai după aia mică.

;)

• Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu

unde e ma poza ??

Lasa-l mă, vrei să-și amintească ca e bătaia de joc si a adulților nu doar a copilelor de opșpe ani?

Edit. S-o pună cineva p-aia când e îmbrăcat cu zdrențe de căpătat mai mari cu două numere si cu cravata pân' la pulă.

• Like 4
  • Minus 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...