Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 UAT DE FAC !!!!???? Ba esti nebun ???? Schimbarea spectaculoasă a unui make-up artist transexual. GALERIE FOTO https://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Apr2019/62036438.jpg https://image.stirileprotv.ro/media/images/1000xX/Apr2019/62036445.jpg
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 UAT DE FAC !!!!???? Ba esti nebun ???? Schimbarea spectaculoasă a unui make-up artist transexual. GALERIE FOTO https://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Apr2019/62036438.jpg https://image.stirileprotv.ro/media/images/1000xX/Apr2019/62036445.jpg Cu mana pe coaie ti-o zic. Daca Miskin ar arata asa, l-as fute o data. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Ceva intre sutul lui Ronaldo si o atingere finutza de-a lui McGregor. 1
peitho Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Aprilie 11, 2019 devorat de facturi, dar voi izbandi :)
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Ce zi plictisitoare...
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 11, 2019 ma simt \ sa dea dreaq daca nu simt ca ma doare la basma de tot si de toate :D 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Hai ca-i pranzul ! :) https://i.pinimg.com/564x/9a/e2/3f/9ae23f691adc4cda35594b9c756996d4.jpg 2
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 De trei zile-ncoacepisi nu-mi da pace,vrea doar sa se joace,numai sex ar face ... 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 F.bine...cu ea sculata mai mereu !!!! :laugh2
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 M-a sunat unul putin mai devreme sa ma intrebe daca vreau sa il fac sclavul meu colaborator. L-am intrebat scurt : - Adica sa impart banii cu tine ? Mi-a raspuns la fel de direct : - Da ! Sa ma dai la altii ... I-am inchis telefonul. Cat tupeu ! M-am saturat de tot felul de propuneri dubioase din partea unora si altora ... ba sa colaborez cu ei, ba sa ma invete ei in ce sa imi investesc banii si sa le dau lor o parte din bani, ca sa ii investeasca si sa ii inmulteasca, ba se viseaza sefi pe banii mei, adica ar face afaceri pe banii mei ... Nu sunt sanatosi la cap ! Deja proxenetii se demodeaza ... Apar tot felul de alte specimene profitoare, sarlatane, escroace ...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 11, 2019 De trei zile-ncoacepisi nu-mi da pace,vrea doar sa se joace,numai sex ar face ...Faci sex cu pisica?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 11, 2019 M-a sunat unul putin mai devreme sa ma intrebe daca vreau sa il fac sclavul meu colaborator. L-am intrebat scurt : - Adica sa impart banii cu tine ? Mi-a raspuns la fel de direct : - Da ! Sa ma dai la altii ... I-am inchis telefonul. Cat tupeu ! M-am saturat de tot felul de propuneri dubioase din partea unora si altora ... ba sa colaborez cu ei, ba sa ma invete ei in ce sa imi investesc banii si sa le dau lor o parte din bani, ca sa ii investeasca si sa ii inmulteasca, ba se viseaza sefi pe banii mei, adica ar face afaceri pe banii mei ... Nu sunt sanatosi la cap ! Deja proxenetii se demodeaza ... Apar tot felul de alte specimene profitoare, sarlatane, escroace ...Multi imbecili :laugh2 Idiotii vor sa te jumulească de bani dar nu știu ca tu nu ai de-o chifla.Alergi disperata pe toate topicele sa-ti faci reclama,dar nimeni nu mai vrea o baba de 48 de ani. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Multi imbecili :laugh2 Idiotii vor sa te jumulească de bani dar nu știu ca tu nu ai de-o chifla.Alergi disperata pe toate topicele sa-ti faci reclama,dar nimeni nu mai vrea o baba de 48 de ani.Unde a disparut imparatul Miky 77? 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 Multi imbecili :laugh2 Idiotii vor sa te jumulească de bani dar nu știu ca tu nu ai de-o chifla.Alergi disperata pe toate topicele sa-ti faci reclama,dar nimeni nu mai vrea o baba de 48 de ani. Cata rautate, nene! :laugh2Adevarul e ca nu sunt multi care ar plati dublu in comparatie cu alte fete... Da' n-am tinut lumanarea, tu? :laugh2
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 Faci sex cu pisica? Nu iti impartasesc fantezia ... Dedicatie speciala pentru sfintia sa ... Pipilica !
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 Multi imbecili :laugh2 Idiotii vor sa te jumulească de bani dar nu știu ca tu nu ai de-o chifla.Alergi disperata pe toate topicele sa-ti faci reclama,dar nimeni nu mai vrea o baba de 48 de ani. Ti-am mai spus, nu ma mai confunda cu ma-ta, care te-a abandonat la orfelinat ! Eu sunt Siana, am 37 de ani, doi copii **spam editat**, am casa, masini si imi permit luxul de a fi libera si de a face ce vreau cu pizda mea. Ia-ti la timp medicamentele ! 2
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Ti-am mai spus, nu ma mai confunda cu ma-ta, care te-a abandonat la orfelinat ! Eu sunt Siana, am 37 de ani, doi copii **spam editat**, am casa, masini si imi permit luxul de a fi libera si de a face ce vreau cu pizda mea. Ia-ti la timp medicamentele !Ei, totusi, mai ai pana aici:
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 Ei, totusi, mai ai pana aici: Dar nu asa de mult ca tine ...
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Dar nu asa de mult ca tine ...Nu eu sunt femeie. Tu, da ! =)) =))
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 văleu, cum vă dă peste bot siana. cu casa, cu maşinile şi nu în ultimul rând, cu luxul care vine o dată cu pisda. pardon, cu teritoriul. muriţi mă.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 văleu, cum vă dă peste bot siana. cu casa, cu maşinile şi nu în ultimul rând, cu luxul care vine o dată cu pisda. pardon, cu teritoriul. muriţi mă. De parca doare gura sau tastatura. :)Si Kiky se lauda cu luxul, pana ne-a aratat poza cu gratarul de fier si coceni.... :laugh2 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Ne inverzim de invidie :)Trecem prin tot "rogvaiv" - ul. :)
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Ne inverzim de invidie :)Trecem prin tot "rogvaiv" - ul. :)Aia cu verde e Anahata ! :)
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 De parca doare gura sau tastatura. :)Si Kiky se lauda cu luxul, pana ne-a aratat poza cu gratarul de fier si coceni.... :laugh2 hehe. durerea nu merita mentionata aici. totusi, nu ai ce si cui sa justifici, scuzandu-ma pentru sfat. cand o faci, celalalt traieste cu impresia ca ti-a intrat sub piele. cui ii pasa, bre? e bine p-acolo? nu trebuie sa le spui altora.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2019 hehe. durerea nu merita mentionata aici. totusi, nu ai ce si cui sa justifici, scuzandu-ma pentru sfat. cand o faci, celalalt traieste cu impresia ca ti-a intrat sub piele. cui ii pasa, bre? e bine p-acolo? nu trebuie sa le spui altora. Nu pricep sfatul, ce justificam?Mi se rupe de aberatiile unora pe aici, doar e mediu virtual unde oricine poate sa-si faca reclama cu ce viseaza noaptea...Reclama de prost gust. Nu e prima, nici ultima.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum