Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Ceva intre sutul lui Ronaldo si o atingere finutza de-a lui McGregor.

• Like 1
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

devorat de facturi, dar voi izbandi :)

Vizitator romuzica
Postat

Ce zi plictisitoare...

• Oras:bucuresti
Postat

De trei zile-ncoace

pisi nu-mi da pace,

vrea doar sa se joace,

numai sex ar face ...

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

F.bine...cu ea sculata mai mereu !!!! :laugh2

Postat

M-a sunat unul putin mai devreme sa ma intrebe daca vreau sa il fac sclavul meu colaborator. L-am intrebat scurt : - Adica sa impart banii cu tine ? Mi-a raspuns la fel de direct : - Da ! Sa ma dai la altii ... I-am inchis telefonul. Cat tupeu !

M-am saturat de tot felul de propuneri dubioase din partea unora si altora ... ba sa colaborez cu ei, ba sa ma invete ei in ce sa imi investesc banii si sa le dau lor o parte din bani, ca sa ii investeasca si sa ii inmulteasca, ba se viseaza sefi pe banii mei, adica ar face afaceri pe banii mei ... Nu sunt sanatosi la cap ! Deja proxenetii se demodeaza ... Apar tot felul de alte specimene profitoare, sarlatane, escroace ...

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

M-a sunat unul putin mai devreme sa ma intrebe daca vreau sa il fac sclavul meu colaborator. L-am intrebat scurt : - Adica sa impart banii cu tine ? Mi-a raspuns la fel de direct : - Da ! Sa ma dai la altii ... I-am inchis telefonul. Cat tupeu !

M-am saturat de tot felul de propuneri dubioase din partea unora si altora ... ba sa colaborez cu ei, ba sa ma invete ei in ce sa imi investesc banii si sa le dau lor o parte din bani, ca sa ii investeasca si sa ii inmulteasca, ba se viseaza sefi pe banii mei, adica ar face afaceri pe banii mei ... Nu sunt sanatosi la cap ! Deja proxenetii se demodeaza ... Apar tot felul de alte specimene profitoare, sarlatane, escroace ...

Multi imbecili :laugh2 Idiotii vor sa te jumulească de bani dar nu știu ca tu nu ai de-o chifla.Alergi disperata pe toate topicele sa-ti faci reclama,dar nimeni nu mai vrea o baba de 48 de ani.

• Like 1
Postat

Multi imbecili :laugh2 Idiotii vor sa te jumulească de bani dar nu știu ca tu nu ai de-o chifla.Alergi disperata pe toate topicele sa-ti faci reclama,dar nimeni nu mai vrea o baba de 48 de ani.

Unde a disparut imparatul Miky 77?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cata rautate, nene!  :laugh2

Adevarul e ca nu sunt multi care ar plati dublu in comparatie cu alte fete... Da' n-am tinut lumanarea, tu?  :laugh2

Postat

Faci sex cu pisica?

Nu iti impartasesc fantezia ...

Dedicatie speciala pentru sfintia sa ... Pipilica !

Postat

Ti-am mai spus, nu ma mai confunda cu ma-ta, care te-a abandonat la orfelinat ! Eu sunt Siana, am 37 de ani, doi copii **spam editat**, am casa, masini si imi permit luxul de a fi libera si de a face ce vreau cu pizda mea. Ia-ti la timp medicamentele !

• Like 2
Vizitator romuzica
Postat

Ti-am mai spus, nu ma mai confunda cu ma-ta, care te-a abandonat la orfelinat ! Eu sunt Siana, am 37 de ani, doi copii **spam editat**, am casa, masini si imi permit luxul de a fi libera si de a face ce vreau cu pizda mea. Ia-ti la timp medicamentele !

Ei, totusi, mai ai pana aici:

Postat

Ei, totusi, mai ai pana aici:

Dar nu asa de mult ca tine ...

Vizitator romuzica
Postat

Dar nu asa de mult ca tine ...

Nu eu sunt femeie. Tu, da ! =)) =))

Postat

văleu, cum vă dă peste bot siana.

cu casa, cu maşinile şi nu în ultimul rând, cu luxul care vine o dată cu pisda. pardon, cu teritoriul.

muriţi mă.

Postat

văleu, cum vă dă peste bot siana.

cu casa, cu maşinile şi nu în ultimul rând, cu luxul care vine o dată cu pisda. pardon, cu teritoriul.

muriţi mă.

De parca doare gura sau tastatura. :)

Si Kiky se lauda cu luxul, pana ne-a aratat poza cu gratarul de fier si coceni....  :laugh2

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

Ne inverzim de invidie :)

Trecem prin tot "rogvaiv" - ul. :)

Vizitator romuzica
Postat

Ne inverzim de invidie :)

Trecem prin tot "rogvaiv" - ul. :)

Aia cu verde e Anahata ! :)

Postat

De parca doare gura sau tastatura. :)

Si Kiky se lauda cu luxul, pana ne-a aratat poza cu gratarul de fier si coceni....  :laugh2

hehe. durerea nu merita mentionata aici.

totusi, nu ai ce si cui sa justifici, scuzandu-ma pentru sfat.

cand o faci, celalalt traieste cu impresia ca ti-a intrat sub piele.

cui ii pasa, bre? e bine p-acolo? nu trebuie sa le spui altora.

Postat

hehe. durerea nu merita mentionata aici.

totusi, nu ai ce si cui sa justifici, scuzandu-ma pentru sfat.

cand o faci, celalalt traieste cu impresia ca ti-a intrat sub piele.

cui ii pasa, bre? e bine p-acolo? nu trebuie sa le spui altora.

Nu pricep sfatul, ce justificam?

Mi se rupe de aberatiile unora pe aici, doar e mediu virtual unde oricine poate sa-si faca reclama cu ce viseaza noaptea...

Reclama de prost gust. Nu e prima, nici ultima.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...