Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Nu pricep sfatul, ce justificam?

Mi se rupe de aberatiile unora pe aici, doar e mediu virtual unde oricine poate sa-si faca reclama cu ce viseaza noaptea...

Reclama de prost gust. Nu e prima, nici ultima.

o, asa functioneaza lucrurile

atunci scuze bre. sunt nepregatit pentru viata sau poate chiar tantalau

nu mi-e rusine sa recunosc asta

• Oras:bucuresti
Postat

Nu eu sunt femeie. Tu, da ! =)) =))

Cum spunea Nicolae Iorga : Daca tatal tau nu a fost milionar, tu nu ai nici o vina, dar daca nici socrul tau nu este milionar, esti de condamnat.

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Cum spunea Nicolae Iorga : Daca tatal tau nu a fost milionar, tu nu ai nici o vina, dar daca nici socrul tau nu este milionar, esti de condamnat.

:ewpu :ewpu :ewpu Din ciclul "noi vorbim, nu gandim !"...

Postat

Ne inverzim de invidie :)

Trecem prin tot "rogvaiv" - ul. :)

Deocamdata muriti de grija mea si ma aduceti foarte des in discutie ... gravitati in jurul meu. Unii cauta sa isi dea importanta si epateaza luandu-se aiurea de mine sau facand comentarii la adresa mea, ca si cum ar fi crescut in aceeasi casa cu mine sau ar fi urmat studiile acelorasi facultati, cu mine. Poate unii zic ca fac banii cu curul. Bravo curului meu, ca e mai meritos decat creierul lor ! Dar trebuie sa ma duca si capul, sa am ceva minte ca sa stiu ce sa fac cu curul ...

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

Deocamdata muriti de grija mea si ma aduceti foarte des in discutie ... gravitati in jurul meu. Unii cauta sa isi dea importanta si epateaza luandu-se aiurea de mine.

Murim,nu mai putem :)

• Like 2
Postat

Deocamdata muriti de grija mea si ma aduceti foarte des in discutie ... gravitati in jurul meu. Unii cauta sa isi dea importanta si epateaza luandu-se aiurea de mine sau facand comentarii la adresa mea, ca si cum ar fi crescut in aceeasi casa cu mine sau ar fi urmat studiile acelorasi facultati, cu mine. Poate unii zic ca fac banii cu curul. Bravo curului meu, ca e mai meritos decat creierul lor ! Dar trebuie sa ma duca si capul, sa am ceva minte ca sa stiu ce sa fac cu curul ...

rectificare : merituos

Vizitator jack k
Postat

Adică curu bate mintea? :D

Postat

Murim,nu mai putem :)

Mie imi spui ca nu ai vrea sa fii femeie, cand feminizarea este cea mai frecventa fantezie a barbatilor ? Si sa mai si stii ce sa faci cu pizda ... Sa ne uitam la Camilla, sotia printului Charles sau la sotia presedintelui Macron ... Nici macar tanara sau frumoasa nu trebuie sa fii, ca sa iti atingi scopurile ... Barbatii pot fi niste marionetel in mainile  unei femei ...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator jack k
Postat

Mie imi spui ca nu ai vrea sa fii femeie, cand feminizarea este cea mai frecventa fantezie a barbatilor ? Si sa mai si stii ce sa faci cu pizda ... Sa ne uitam la Camilla, sotia printului Charles sau la sotia presedintelui Macron ... Nici macar tanara sau frumoasa nu trebuie sa fii, ca sa iti atingi scopurile ... Barbatii pot fi niste marionetel in mainile  unei femei ...

what's the point?
Postat

Adică curu bate mintea? :D

Vezi, daca ai fost invatat sa ti se dea mura in gura, de pe vremea comunismului iar tu sa halesti tot ce ti se serveste pe tava ? Iti trebuie talmacitor. De aia romanii voteaza tot pe comunisti ... Sunt obisnuiti cu un limbaj de lemn. Sunt obisnuiti sa li se impunsa si sa li  traseze directive, nu sa li se puna mintea la contributie ... Nu se pot descurca intr-o exprimare libera si nu inteleg argumentele cu care vin  cei din opozitie ... Au mintea prea comoda ... De ce sa si-o foloseasca  ? Trebuie sa gandeasca altii in locul lor ... Cei  care sunt la guvernare ce ,mai fac, daca pulimea sta sa gandeasca prea mult ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

mi-am luat masina noua, ma doare`n pula ........................si de siana venusiana

Eu m-am apucat sa imi mai construiesc un garaj, ca nu imi incap toate masinile intr-unul singur ... si ma pis pe tine, de la inaltime !

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator jack k
Postat

Care este problema ta ?

două întrebări am pus, ultima, având în vedere că nu îmi pasă deloc....so, what's the point? What do you want with me?
  • Like 1
Postat

două întrebări am pus, ultima, având în vedere că nu îmi pasă deloc....so, what's the point? What do you want with me?

Intri ca musca in lapte in discutie si apoi te miri de ce te ineci ... Ce dracu, o fi avut laptele, cu tine ?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator jack k
Postat

Intri ca musca in lapte in discutie si apoi te miri de ce te ineci ... Ce dracu, o fi avut laptele, cu tine ?

Tu ai băut laptele, tu m-ai citat, nu eu.
  • Like 1
Postat

Tu ai băut laptele, tu m-ai citat, nu eu.

Nene,esti praf ! Facusesi referire la mine  si se discuta despre mine ... Ia uite, muscoiul inecat si cu paiul in fund, incearca scheme de box cu viespea !

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator jack k
Postat

Nene,esti praf ! Facusesi referire la mine  si se discuta despre mine ... Ia uite, muscoiul inecat si cu paiul in fund, incearca scheme de box cu viespea !

praf ești tu, muscă :)))) auzi la ea, viespe :))))

Numai conspirații împotriva ta vezi, deși postarile mele n-au nicio legătură cu tine. Dacă eu, sau altul, comentăm (sarcastic în cazul meu) postările altora, nu înseamnă că facem referire la tine, prea-valoroa$$o. Mai subțire cu presupunerile. Numai pe tine te găseam, dintre toate femeile :D

• Oras:FALASTOACA
Postat

Mamaie,tu esti doar o musca de cacat.

• Like 2
Postat

Trebuie sa ai multa minte,multa scoală si doctorate ca sa ajungi prostituata,o sugatoare de pula,un WC-u pubil unde santieristii baga o fisa si apoi isi fac nevoile.

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

Mamaie,tu esti doar o musca de cacat.

bine că n-a ieșit "mușcă de căcat" :)))))

Tot sarcasm.

Postat

Eu m-am apucat sa imi mai construiesc un garaj, ca nu imi incap toate masinile intr-unul singur ... si ma pis pe tine, de la inaltime !

Mamaie,da-ti o palma ca iar delirezi si ai halucinatii.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

o, asa functioneaza lucrurile

atunci scuze bre. sunt nepregatit pentru viata sau poate chiar tantalau

nu mi-e rusine sa recunosc asta

Nu te-am jignit si nici nu m-am gandit ca ai fi tantalau. Vorbeam limbi diferite, e bine ca ne-am inteles. ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...